שאלה קטנה

night mistress

New member
תלויי למי.. תלויי מתי..תלויי איפה..

תלויי בגודל, תלויי בחשק..תלויי במוזה ותלויי מה הוא עשה כדי לפנק אותי ..

דנטל

New member
לא

ידוע, שאני לא סובלת למצוץ - לא משנה למי, לא משנה בזין, לא משנה כמה הוא התאמץ בשבילי.

למה???

אפילו אני שאני לא הומו, הייתי מוכן לרדת למישהו. (כמובן שגם הוא ירד לי אחרי זה...
) ילד

דנטל

New member
כל הזמן ישאלו אותי למה?

תבדוק קצת אחורה ותראה למה אני שונאת למצוץ. אחלה שאתה מוכן למצוץ ולהמצץ למרות שאתה לא הומו. ועוד בעניין מציצות - כשאני מחורמנת, אני מפנטזת על מציצות ואני כותבת על מציצות, אבל כשזה מגיע למציאות זה לא מחרמן אותי בכלל. פעם אחת, ממש לא מזמן, דווקא בא לי למצוץ גם במציאות, אז די הפתעתי את בעל הזין המצוץ, אחרי כל הצהרות האנטי שלי, אבל הוא אף פעם לא קיבל מציצה, ואני ממש אוהבת את זכות הראשונים.

horneyboy

New member
על ירידות

אני לא מסכים שירידה זה רק בשביל בן\בת-הזוג. זה משהו שגם מחרמן ומהנה את היורד\ת. ואם זה לא ככה, אז עדיף לוותר על זה.

הטיZרית

New member
אם כבר הקליק הצחיק אז הנה אחת על

מציצה בחור אחד מחזיר את חברתו הביתה בסוף בילוי, וממש לפני שהם נפרדים בנשיקה בפתח, הוא נשען על הקיר ואומר לה בקול סקסי: "מותק, מה דעתך לתת לי מציצה?". "אתה מטורף", נחרדת הבחורה, "ההורים שלי יתפסו אותנו". "יאללה נו", לוחץ הבחור, "אף אחד לא יגיע בשעה כזאת". "לא", מתעקשת הבחורה, "אני אמות אם מישהו יראה אותנו". בשלב הזה הבחור כל כך חרמן שהוא לא מסוגל לוותר. "בבקשה, אני מתחנן, אף אחד לא יתפוס אותנו", הוא מבטיח לה, "ואני כל כך אוהב אותך שאת לא מאמינה". "גם אני אוהבת אותך", אומרת הבחורה, "אבל אני פשוט לא יכולה". פתאום נדלק האור בחוץ, והאחות הקטנה של הבחורה מגיעה בפיג´מה ואומרת בקול מנומנם: "אבא אומר שתתני לו כבר מציצה, אם את לא יכולה אז אני אמצוץ לו, ואם ממש אין ברירה אז הוא יירד וימצוץ לו. רק תגידי לאידיוט הזה להוריד את היד מהפעמון".

חופ שיה

New member
לא ממש ותלוי למי

האם יש לך הנאה מלרדת לבחורה, ממש הנאה פיזית , ז"א אתה יכול להגיע לאורגזמה מזה ?
מין אורלי זה בשביל הבן/ת זוג ולא בשביל ההנאה הפיזית האישית של זה שנותן סקס אורלי. ההנאה שלי יש מלרדת למישהו זה מההנאה שלו ( בהנחה שהוא אוהב את זה). זה בעצם שם המשחק - לגרום הנאה אחד לשני. ערב טוב.

Zבוב

New member
כן../images/Emo70.gif לי יש הנאה פיזית מלרדת לבחורה

לדעתי זה הדבר בכי מחרמן שקיים ולא הייתי מוכן לוותר על זה תמורת שום הון שבעולם. ויש הרבה פעמים שאני מבקש מהאישה לרדת לה למרות שהיא לא ממש רוצה (מיד אחרי שהיא גמרה).

גמני...

אוהב לרדת ולא רק בגלל שהיא נהנת, זה מדליק אותי בטירוףףף. וגם הרבה בחורות, נהנות לרדת ומתחרמנות מזה מצויין! יש את אלה עם הכוס הטעים(בדרך כלל בלונדיות, כנראה שבכל זאת יש להן איזה יתרון:)).....אההה, זה הכי כיף.

הטיZרית

New member
גגגגגררררררררר.......

אני לא בלונדינית!!! שחומה.......ושלי טעים!!!!!!!!{מניסיון}

למעלה