אוקיי:) לא רק בלונדיות... יש גם סתם כאלה עם טעם מעודן:)) למרות שעל טעם ועל ריח...את יודעת.
נ נמר בחצר New member 9/10/02 #17 אוקיי לא רק בלונדיות... יש גם סתם כאלה עם טעם מעודן) למרות שעל טעם ועל ריח...את יודעת.
ה הטיZרית New member 9/10/02 #23 גם הריח שלי יאמיייייייי איזה מזל שאני לא נערת גומי....... אם הייתי נראה לי שהארש שלי לא היה יוצא משם לעולם.......
גם הריח שלי יאמיייייייי איזה מזל שאני לא נערת גומי....... אם הייתי נראה לי שהארש שלי לא היה יוצא משם לעולם.......
ה הטיZרית New member 9/10/02 #24 לא זה ולא זה.. משהו שא ף פעם לא הצלחתי להגדיר......אבל יאמי..... שפיך של גברים לעומת זאת........אם הוא לא משובש ע"י גורמים אחרים יש לו ריח של חרובים
לא זה ולא זה.. משהו שא ף פעם לא הצלחתי להגדיר......אבל יאמי..... שפיך של גברים לעומת זאת........אם הוא לא משובש ע"י גורמים אחרים יש לו ריח של חרובים
מ מקווה לטוס New member 11/10/02 #26 אני לא יכול לענות לך... כי... אני בתול . אבל בעיקרון זה מחרמן לאללה לחשוב על לרדת לבחורה, ובאותה מידה ממש לא מחרמן לחשוב על בחורה שיורדת לי רק כדי שאני ארגיש טוב עם עצמי...
אני לא יכול לענות לך... כי... אני בתול . אבל בעיקרון זה מחרמן לאללה לחשוב על לרדת לבחורה, ובאותה מידה ממש לא מחרמן לחשוב על בחורה שיורדת לי רק כדי שאני ארגיש טוב עם עצמי...