שאלה קטנה

sharonc12

New member
שאלה קטנה

אני וחברה נגשנו באותו יום 26/7 למבחן היא אתמול קבלה ציון ואני עדיין לא האם זה אומר משהו?

פטל 11

New member
לא בהכרח

האם נבחנתן באותו הקורס? אם כן- חכי עוד קצת, לפעמים זה קורה. אם לא- זה לא אומר דבר, כל קורס עומד בפני עצמו מבחינת הבדיקה והחזרת הציונים. בכל מקרה, יש עוד זמן, יש להם עד 25 ימי עבודה, כמדומני.

angelwings1

New member
לא נראה לי שזה אומר משהו

בקורס שעשיתי עכשיו יש כאלה שקיבלו את הציון יותר משבוע לפניי......ועשינו את המבחן באותו מועד

Salit12

New member
את מדברת על אישיות...

אני נבחנתי במועד א1, וקיבלתי ציון שבוע וחצי אחרי מישהו מהכיתה שלי שנבחן איתי. הציון היה אחלה
(והעצבים שלי כמובן היו מרוטים לגמרי
...)

Salit12

New member
נכון ../images/Emo13.gif

מה זה דאגתי - הייתי משוכנעת שאיבדו לי את המחברת
... ו... איך נגמר חברתית??

לצערי...כצפוי...

לא נורא מועד ב' בחברתית עכשיו, ומועד ב' בקוג' מתישהו בהמשך (אולי בסוף התואר)....

shironet3

New member
וואי, הזכרת לי שכשלמדתי "פסיכולוגיה בחינוך"

היה נראה לפי פורום הקורס שכולם קיבלו ציונים חוץ ממני... אז התקשרתי לרכזת הקורס והיא אמרה משהו כמו "בגדול, זה אומר שאו שנכשלת, או שקיבלת מעל 95". לא הצלחתי להירגע אחר כך, עד שקיבלתי את הציון...

נועה321

New member
אה, ברור...

בטח למדת את הקורס מזמן.... בעבר כל הבחינות שהיו מעל 95 או 55-60 היו נבדקות פעמיים, ולכן הציונים של בחינות אלו היו מגיעים טיפה מאוחר יותר, היום, אני מניחה שזה משיקולים כלכליים, זה לא קורה. כל בחינה נבדקת פעם אחת ותבדק שוב רק במידה ויוגש ערעור.

אני מתכוונת

לאחר סיום חובותיי לתואר לעשות שיפור ציון בקורס הזה. כי למדתי אותו כקורס ראשון ועוד לא היו לי את מיומנויות הלמידה והכלים שיש לי כיום. אז זה נראה לי קורס מאוד חשוב לשפר בו ציון. וניתן להוציא בו ציונים טובים כפי שנוכחתי לדעת.

sharonc12

New member
אוופפפ אני שומעת מעוד ועוד אנשים

שהם קבלו את הציון שלהם במבחן ורק אני לא אני כבר לא יודעת מה לחשוב כן עברתי לא עברתי דרך אגב דברתי עם האו"פ והם אמרו לי שזה לא בהכרח נכון מי שלא קיבל תשובה כי הם חייבים עד 25 יום מהבחינה להחזיר תוצאות וזה הכל תלוי בבודק הבחינה עד כמה הוא מהיר אוף איזה עצבים

למעלה