שאלה קטנה

hospital_food

New member
געעע

גם כל הארץ הקטנה הזו אוהבת את בריטני ,ווסטלייף ושרית חדד, אז זה אומר שהם עושים מוסיקה טובה?

אבל בריטני, וְווסטלייף...

פונים לקהל די מסויים (לפחות השמועות אומרות...), והסידרה "לחיי האהבה" פונה לקהל יעד מכל הגילאים, המינים והסוגים. האם זה לא אומר משהו על איכות הסידרה, כאשר היא שובה את לבם של אנשים מכל הסוגים? לא ראיתי תגובה פוגעת או זועמת על הסידרה, לעומת מיליארדי שונאי בריטני - ולכן לדעתי אין מקום להשוואה... אבל עוד נקודה חשובה היא שכאן אי אפשר לשפוט באופן אובייקטיבי, כי מי שצופה מתמכר אפילו אם הסידרה גרועה וטפשית.

hospital_food

New member
לא ראית?

תפתח את העיתונים, יש מלא ביקורות רעות לא צריך גם להיות כזה חכם גדול בשביל להבין שזה זבל. גם בריטני וווסטלייף שומעים אנשים מכל הגילאים(כן, מכל הגילאים) והמינים, והדיקסים שלהם מקום ראשון בכל המצעדים, אז זה אומר משהו על איכות המוסיקה שלהם?(ממש משובחת). הפורום הזה מפחיד אותי, אני לא מגיב פה יותר נ.ב איש יחסי ציבור , היה נחמד לדבר אתך

טוב, כל אחד ודעתו...

יש אנשים שהסידרה מצויינת לטעמם, ויש כאלה שמוכנים לצפות יומיים בערוץ 33 - העיקר לא לשמוע את רונה וסמדר רבות על דורון. לדעתי סידרה יכולה להיות מעניינת, מקורית וממכרת גם אם היא צפוייה ולא אמיתית. "פוקימון", לדוגמה, הפכה להיות סידרה פופולרית ונצפית מאוד בקרב ילדים, אבל יש שטוענים שהכל בגלל המסחור (בערך כמו הארי פוטר, ואפילו קטנטנות הולכת בכיוון הנכון...). "לחיי האהבה", לעומת זאת, בכלל לא ממוסחרת (פרט לספר ויין) ולכן ההצלחה האמיתית שלה היא די גדולה. חבל שאתה עוזב (היה גם לי נעים), אני רק אציין שגם אני (כמו עוד הרבה גולשים כאן) התחלתי לצפות בסידרה בגלל רצון לצחוק עליה כי לי היא נראתה טפשית וסתמית.

למעלה