שאלה קטנה

hospital_food

New member
שאלה קטנה

מה כל כך מעניין בלצפות בסדרה שהסוף ידוע מראש כבר מהפרק הראשון? לדעתי כל האחראים לטלנובלה הזו יושבים בבית וצוחקים על כולם.

NaughtyBoy

New member
25 שרות של 200, 50 שטרות של 100....

זה לא אמור לתפוס הרבה מקום.

אה, אז כל הסידרה היא בדיחה../images/Emo35.gif

זה הרי מובן! לא סתם השקיעו האחראים לטלנובלה כמה חודשים טובים, כסף רב ועבודה קשה בשביל ליצור טלנובלה מושקעת ואיכותית שלא נראתה עוד כמוה בישראל, הם עשו את זה עוד בשביל בדיחה!
גם כשאתה רואה סרט בקולנוע, אתה יודע בערך מה יהיה הסוף, אבל מה שמעניין הוא מה שבאמצע. איך העלילה מתפתחת. זה גם מה שמרכיב את החיים - אנחנו יודעים מהי ההתחלה ומהו הסוף, והחיים עצמם הם הדבר האמיתי. אז די לקטר על סוף צפוי ופשוט תהנה מהסידרה!
חג שבועות שמח,
איש יחסי ציבור.

dor_

New member
איזה לדעת תסוף בראש שלכם?

הדבר היחידי שיודעים זה דורון ורונה..

סליחה אם העלבתי

אבל אני לא מסכימה איתך במס´ דברים, אבל אל תיקח את זה באופן אישי, יש לפעמים ניגודים משלימים, והעיקר לחייך והעיקר הברחאות וחג שמח בי בי עזית

לאיש יחסי צבור

תראה תראה.... אם כולם היו מסכימים על הכל היה משעמם נכון? אז אתה פשוט יוצר קבוצות דיון קבל זאת כמחמאה, סה"כ נראה כי אפשר לשוחח איתך על הרבה נושאים בן כמה אתה??? בי עזית

hospital_food

New member
זהו ש

שרק בסרטי פעולה מטופשים אתה יודע מה יקרה בסוף אני רואה רק קומדיות ודרמות ושם אין לדעת מה יקרה בסוף. אבל הסוף זו לא הבעיה כאן אלא כמה זיוני שכל מטפשים אתם עוברים עד שאתם מגיעים לסוף המטופש. מלבד זה שהחשקנים די גרועים יעל הדר שמאוד אכזבה אותי, היא שחקה מעולה ב"המחשוף" ועשת אחלה סאטריה, הדרדרה לטלנובלה של ערסים. אבל ראיתי אותה משחקת והיא משחקת מצויין, כנראה שהטקסט הזול גורם לה לשחק גרוע. וגם דניאלה וירצר משחקת נפלא נפלא נפלא ממה שיצא לי לראות, וגם אבי פניני אחלה( אם תשימו לב שהוא מדבר,לאיזה דמות מהקוסם מארץ עוץ המצוייר הוא תרם את קולו). אהל זו, אין יותר מזה. בטח לא תסכימו איתי כי אתם מכורים אבל בשביל להיות מכורים לחרא הזה(כמו סמים), צריכים להיות ממש ממש טישפים

נכון, התסריט קצת מזלזל ביעל הדר...

אבל אני עדיין חושב שהמשחק שלה לא נופל ברמתו, היא פשוט צריכה "לשחק" הרבה בתוך המשחק, כי הדמות של סמדר צריכה להיות שחקנית בפני עצמה. ומה לעשות, רוב האנשים בעולם הזה הם לא שחקנים מעולים, וכך גם הדמות של סמדר (למרות שאני הכי אוהב אותה מכל הדמויות). "רק בסרטי פעולה מטופשים אתה יודע מה יקרה בסוף"? תאמין לי, אפילו ב"רוקדת בחשיכה" אתה יודע מה יהיה הסוף. מצחיק שאתה משווה בין טלנובלה לסמים. הרי חדשות אנחנו רואים/קוראים כל יום, ועדיין לא התבצעה השוואה לסמים. כמו שאנו רואים חדשות מתוך צורך בעדכון, כך אנחנו רואים סדרות "מטופשות" מתוך צורך בבידור ובמתח. וכן, מי שמתחבר אל הסידרה באמת מרגיש במתח בין פרק לפרק.
חג שבועות שמח גם לשונאי הסידרה,
איש יחסי ציבור.

hospital_food

New member
רוקדת בחשיכה

זו יצירת מופת, ונכון ,די ידעתי מה יהיה בסוף ,אבל באמצע היו דברים כל כך יפים ומרתקים, רק השירים של ביורק היו יכולים להחזיק את הסרט, אז אין כאן בכלל בסיס קלוש להשוואה. בסדרה הזו אתה יודע מה יהיה בסוף אבל פשוט מושכים ומושכים שזה פשוט נותן הרגשה של עבודה בעיינים. הרי בכל טלנובלה יש איזה בחור עשיר ונשוי שמתאהב בבחורה ענייה והם יוכלו להתחתן רק בפרק האחרון של הסדרה בגלל כל מני בעיות(שלרוב זה תינוק). ובקשר להשוואה בין סמים לטלבנולות, כתבתי את זה בהומור אבל זה די נכון, ברור שטלנובלות הרבה פחות מזיק אבל אתה מתמתכר אליהם כמו שאתה יכול להתמכר לסמים.(פרק ועוד פרק ,סם ועוד סם. הבנתוש?)

Sivan 14

New member
מעניין!!

לא הכל ברור מהפרק הראשון. בלגעת באושר זה היה ברור מה יהיה עוד לפני שהעלו את הטלנובלה לשידור.

amirbilu

New member
מה הבעיה?250 שטרות של 200

נכנס ועוד איך במעטפה ואם אני לא טועה צריך לצאת או שכבר יצא שטר של 500,ואז זה רק 100 שטרות

צודק

אני חושבת שאתה צודק. הרי כל הסדרה היא באצם צפויה מראש - אנחנו יודעים כבר מה יקרה בסוף, אז למה באצם אנחנו צופים בזה? אבל אחרי שחשבתי על זה פעם נוספת, אני חושבת שאנחנו צופים בסדרה על אף שאנחנו יודעים מה יקרה בסוף מפניי שאנחנו רוצים לראות את השתלשלות הארועים. לדוגמא, מה היה לפניי שרונה נכנסה לכלא בהאשמת פריצה ואיך זה בכלל הגיע לזה. אוייש, אני מדברת יותר מידי.......

Moony1

New member
פחחח ../images/Emo6.gif

אם זה כל כך "לא מעניין וצפוי" אז תסבירי לי בבקשה איך זה הגיוני שכמעט כל הארץ הקטנה שלנו צופה בזה וחולה על זה הא ?!?!?!

למעלה