שאלה קטנה

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifתמר?

מי זאת אחותך? יכול להיות שאני מכירה אותה?

jast

New member
קן גונן!!!!!!!!!!!11

חח שנה הבאה תהיה לכם את הקומונרית הכי טובה בעולם... והיא מהקן שלי... תתייחסו אליה יפה. חח

jast

New member
לאלא..

ט' זה הזמן הכי כייף!!! מה הייתי עושה כדי לחזור לכיתה ט'!!! שייוווו, זאת השנה הכי כייפית בעולם... גם בתנועה וגם בבצפר. [וי"א.. אני לא רוצה להיות בי"א.. לארוצהלגדול!!! לארוצהלגדול!!!!!!!!!!!!!]

אני דווקא חושבת,

שכל שנה יכולה להיות טובה זה הכל תלוי באיך נקח אותה. גם לי כיתה ט' היתה שנה מעולה..והלוואי שיהיו עוד שנים כאלו, אבל בואי נואמר שכיתה י' היתה לא רעה..סתומרת מבחינת התנועה היא היתה בסדר ומבחינת בצפר היא היתה בעע פיכסה(לרוב הזמן) והזמן לא יעצור..אז גדלים..ונכון כיתה יא היא לא פחות קשה מכיתה י'..אבל בתנועה אפשר לקחת אותה לצדדים ממש טובים..:] וזה שלנו כיתה ט' היתה כיפית ומעולה זה לא אומר שלכולם זה ככה...

jast

New member
זה כ"כ נוסטלגיה...

התחלתי לקרוא את כל כיתה ט' בבלוג... שיוו היה לי כלכך כייף.. ואני לא זכרתי כמעט כלום, וזה הזכיר לי... והיה לנו את שיכבה כזאת מעולה בבצפר, למרות שלא שמנו לב לזה אז.. גם היו לי דיי הרבה חברים בבצפר שאני כבר לא שמרתי איתם על קשר(ככה שמי שנשאר זה רק אתם- החברים הבאמת טובים(גם מיין כמובן), כמה שמוצניקים, וכמה מהבצפר החדש)... ואני מסתכלת על כל התגובות שהיו לי אז וזה מזכיר לי אותם, והייתי עוד בקשר טוב עם אלכס... והייתי בפרלמנט והייתי מדברת עם אנשים שם... יואו, זה כזה מבאססס... איפה כל האנשים האלה?! היו את הקומונרים הקודמים, הייתה לנו קבוצה נורמאלית, הי"אניקים(שאז היו יודניקים) היו בקן וזה היה כלכך כיף.. הייתי כלכך פחות ביישנית, ועכשיו אני כזאת ביישנית שלא פלא שאני לא מכירה כלכך חברים בבצפר.. הייתי גם הרבה יותר פעילה פוליטית כשחושבים על זה חחח.. זה כי היה הרבה זמן פנוי לעשות שטויות... הייתי יוצאת יותר... פאק, היה כזה כייף. לעומת זאת, הכרתי אנשים חדשים(עדיין לא כמו כל האנשים שניתקתי איתם ת'קשר..)..

ממ

ככה זה שמסתכלים על העבר.. תמיד אפשר לחדש קשרים עם אנשים מהעבר,זה קצת קשה אבל הכל אפשרי. הקבוצה שלנו לא היתה נורמלית,תמיד הינוקטנים וה1-2 פעולות שהיו כשהינו הרבה לא באמת הצליחו לעבור.

jast

New member
מה?!

היינו 11 בקבוצה!! ותמיד יכלו לעשות לנו פעולות מטורפות כמו להשתלט על השיכון. מואהחה.

jast

New member
היא לא..

אני אמרתי ששנה שעברה הייתה לנו קבוצה נורמאלית, והיא אמרה שלא כי היינו קטנים. תקראי לפני שאת מגיבה:]

לא היתה לנו קבצוה נורמלית,

חוץ מכמה פעולות.(הינו:אני,את,נועה,אנסטסיה,רעות,בר וירדן...ושני לפעמים,וכמה פעמים אילון וחבריו באו.זה לא באמת חן!צאי מהבועה!) את לא זוכרת שהיתה פעם אחת שיחה עם ליל ועידו על איך מגדילים את הקבוצה?

jast

New member
ברור כי תמיד רוצים להגדיל את הקבוצה

... אבל היא הייתה הרבה יותאר גדולה מעכשיו.. אה, וגם אורן ועידן היו בקבוצה עד שליל ועידו העיפו אותם מהקן.

למעלה