שאלה קטנה

revengen

New member
שאלה קטנה ../images/Emo9.gif

אני בן 15 (עולה ל-י') , ומעולם לא הייתי בשומר הצעיר האם שווה לי כבר להצטרף??? ברצינות כאילו , זה גיל שמצטרפים בו או שכבר עדיף שלא?

פורה

New member
דווקא ב-י'

יש את הדברים הכי טובים... אז אם אתה בקטע של הדרכה או טיולים...אז כדאי לך להצטרף אני הצטרפתי ב-ט... (סוף ח' כזה..) ולא הצטערתי לרגע.. איפה אתה גר? שנדע מאיזה קן תהיה...

מגניב,הקינים בירושלים מגניביים וגם

האנשים !!!!! טוב ירושלים זה הכי לא בעייה, יש 3 קינים בירושלים(או 4?מחשיבים את תלפיות?טוב עזבו.) בקעה,גונן ומרכז..יותר מזה אין לי מושג חח.. וכמו שליאור אמרה,כיתה י' זו אחלה כיתה להצטרף לשמו"צ.

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifאעע../images/Emo3.gif

לא יודעת אם מחשיבים אבל אני הולכת לחנוך בתלפיות שנה הבאה... שוב לא קשור... אז כמו שכבר אמרתי , או |בדגש|גונן או בקעה...............

jast

New member
ירושלייייים../images/Emo99.gif

לך או לבקעה או לגונן.... חח הקומונרים שיהיו שם השנה הם הכי מגניבים בעולם !!!!!!!

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifירושלים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גמאני ירושלמית!!
חזרתי הרגע מטיול פלמ"ח, והיה כה שווה
לא קשור
בוא לגונן.... זה אחלה קן! (פרסומת סמויה?
מי היה מאמין....) איפה אתה גר? זה לא כזה קשור אבל יש כאלה שנוח להם קרוב לבית.... אם לא לגונן לך לבקעה- זה גם טוב!

tribe spirit

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifחג קן?

הוא ב 26...... את חושבת שאת יכולה לבוא?? יאאאאאאאאא!!!!!!!!

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifבעעע

השמשתמש לא מסכים להשתנות לי בתגובה מהירה........ בקיצור זאת אני....

techno girl

New member
|צפרע|../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifהממ?../images/Emo12.gif

כע כע כע כע כע!!! בואו! זה יהיה כה שווההההה! בעעע המון זמן לא ראיתי אתכן!!
ניח ניח....

revengen

New member
חחח אני בבעיה קצת

כי אני גר ברמת דניה (כמו רוב האנשים שדיברתי איתם בטח אתם גם לא תכירו אבל זה צמוד לרמת שרת ולקריית יובל) אז למה את מציעה שאני אלך?

תמרוש5

New member
אחותי היתה בקן גונן../images/Emo3.gif

(אני בכלל לא קשורה לפורום סתם קפתי לשניה
)

למעלה