מזכיר לי משהו יפה - סיפורון
שנכתב בפורום דת ומדינה שתי רכבות עצרו בתחנת רכבת- סיפורון נוסע רכבת * שתי רכבות עצרו בתחנה,הוא התרווח בכסאו ברכבת הממוזגת, הוא מביט בשעון,"יש עוד זמן", הוא אומר לעצמו, אפשר לראות עוד מעט סרט, סרט ברכבת, אולי אחרי הסרט גם נסייר באינטרנט, נו טוב, אנחנו נוסעים במחלקה הראשונה, אנחנו הכי אחי, אוי כמה מסכנים הם, הם עלו על הרכבת שלהם חבל שלא עלו על הרכבת שלנו , כך הם לא זוכים להנות ממנעמי החיים, ברכבת שלהם אין וידאו, אין טלויזיה כמה מסכנים, אני מרחם עליהם. "הי, אתה שם בחוץ המתלבט, עלה אלינו עלה, סע ברכבת שלנו, יהיה לך הכי טוב, מה זה משנה לאן הרכבת נוסעת, העיקר שבדרך תהנה, מה אתה אומר? שהם אמרו לך שכתוב במפת נסיעות שהרכבת נוסעת ל.. למה? למחנה השמדה, אוי לא מתביישים, ממש רשעים, מעיזים לומר לך לאיזה כיוון הרכבת נוסעת, אל תאמין להם, אמנם אני בעצמי לא יודע לאן הרכבת נוסעת , אבל בשום אופן אל תאמין להם, מה עוד הם אמרו לך? שמה.. שהם נהנים ברכבת שלהם, מה פתאום אל תאמין להם, הם סובלים, אין להם את מה שיש לנו, מה עוד אמרו לך? שמה.. שכמה מהרכבת שלי עברו לרכבת שלהם והם דווקא כן נהנים, אל תאמין להם, מה עוד אמרו לך? שמה.. שאת מפת הנסיעות כתב מנהל תחנת הרכבת, שטויות! אל תאמין להם, אין מנהל תחנה רכבת בכלל, כל רכבת נוסעת איך שבא לה בלי שום כיוון, מה עוד אמרו לך? שמה.. שיש שקפצו מהרכבות הקודמות שנסעו לאבדון והם מספרים איך נראה האבדון, אל תאמין להם הם סתם משקרים, זה סתם הזיות, הם חשבו שזה תחנת אבדון הם דמיינו, מה עוד אמרו לך? שמה.. שיש אלפים שקפצו לפני התחנה הסופית והם מספרים אותו סיפור ומתארים אותו תיאור כיצד נראית התחנה הסופית, אל תאמין להם הם כו-ל-ם הוזים, כולם משקרים רק אני יודע, אמנם אני לא יודע לאיזה כיוון הרכבת נוסעת, אבל בטוח הם לא צודקים, מה עוד אמרו לך? שמה.. שהיו כבר זמנים שרימו על יהודים לאן הרכבת נוסעת ובסוף היא נסעה לאבדון, טוב, מה שהיה היה, אבל זה לא יחזור שנית, אמנם אני לא בדקתי לאן הרכבת נוסעת, אבל אל תאמין להם שהיא לאבדון, הי הי הי מה אתה רץ למה אתה בורח לרכבת שלהם? לא הוכחתי לך שהם טועים? עד כאן הסיפורון שכתבתי למענכם ברכבת (רכבת החיים שלנו) לגבי התחנה הסופית ניתן לראות לינקים הבאים כתובות אינטרנט נילוות: