שאלה קטנה (דעה אישית)

iziman

New member
אתה אדיוט

"בשואה ראו אם מישהו יהודי בגלל מגן דוד שהיה להם על הבגד ועליו היה רשום יהודי באנגלית" lol

מה??????????????????

אתה רציני????? לפני שאני ימלא את ההודעה ב"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" תגיד לי אם אתה באמת מתכוון למה שאתה אומר

dean4

New member
אינטלגנציה 150 אתה באמת מטומטם!

תלמד קצת על השואה לפני שאתה פולט כאלו שטויות שמזמן לא ראיתי, ממש סילוף ההיסטוריה! קריאת תמצית השואה תספר לך גם שהנאצים בשואה אכן הורידו לנערים את המכנסים בשביל לראות אם הם יהודים, ואם אתה לא מקבל את זה, אתה יכול לצעוק עד מחר, אבל סבא שלי היה ניצול שואה והוא כתב על כך ספר, שבחלק ממנו היתה התנפלות של נאצים על תחנת רכבת ובה הורידו לנערים את המכנסים ובדקו אם הם ערלים! כעת יש מבין? עכשיו תסתום את הבל פיך, ותפסיק להוריד את שמך לאפר ולהוכיח שאיטלגנציה בכול-מקרה.. אתה לא! (למרות שזה דיי משעשע לראות אותך מתפתל בניסיונך לעוות את העולם בשביל להוכיח בייאוש את טענותיך
)..

לך תנשוך כריות מפגר

חחח נראה לי אני יודע למה אתה נגד ברית מילה חחח קודם כל לא פסלתי את זה שבדקו אם הם עשו ברית מילה בשביל לראות אם הם יהודים יכול להיות שאכן עשו את הבדיקה הזאת המקרים שהיה צורך שנית כל מפגר אם לא ידעת היהודים לא ידעו שהולכים להרוג אותם אידיוט והיטלר אמר שכל מי שיהודי ישים מגן דוד על הבגד שלו ועליו יהיה רשום יהודי לא יודע אם זה באנגלית או בגרמנית אבל היה רשום עליו יהודי תקרא את זה ותפנים מטומטם

dean4

New member
לא פנתר- אלא פנתר מטומטם !

ומטומטם מאוד! וגזען עוד יותר! עכשיו, תחזור למאורת הגזענות והסילופים של דתך החשוכה ואת הגזענות שלך תשמור לעצמך ולעצמך בלבד! אף אחד לא זקוק כאן לילד עם רמת אגו והעלבות כשלך! פנתר בכול זאת- אתה לא! אתה רק ילד קטן, עם אגו וניבולי פה גדולים שלא שווים יחס!

מפגר סך הכל הוכחתי לך שאתה אידיוט

זאת לא סיבה להיתעצבן אתה תוכל להוכיח לי שאתה צודק בשואה הבאה שתיהיה(חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

מה פשר הצחוק המאולץ הזה?

לצחוק על עצמך זה לא מצחיק אידיוט או בשביל שתבין אותי יותר לצחוק על עצמך זה לא מצחיק הידיוט

dean4

New member
כפי שאמרתי, איטלגנציה... ../images/Emo6.gif

אתה כזה אידיוט שאתה ממשיך בזה.. אבל ניחא.. ממש קשה לי להאמין שאתה עוד לא קולט כמה אתה ממשיך לבזות את הכבוד היחיד שיש לך, ולא קולט שמי שפה מתפדח מכל השרשור הזה זה אתה.. תהנה.. איטלגנציה, כבר אמרנו?..

dean4

New member
you do great job, continue.. ../images/Emo6.gif

רוצה להמשיך לבזות את עצמך בפומבי?

dean4

New member
and is continue.. ../images/Emo6.gif

רוצה להמשיך?.. זה לא ייגמר..
(אבל מכיוון שבעיני חלק לא מובטל מהגולשים איבדת את הכבוד האחרון שהיה לך, אז שום מעצור לא ימנע מבעדך להמשיך ולבזות את עצמך. וזה הזמן להזכיר לך שבשרשור הנוכחי אתה הוא זה שמתפדח.. ומתפדח בענק.. אבל ניחא.. אתה רוצה להמשיך לבזות את עצמך, שיהיה לך בכיף..
)

Governor

New member
...His ass is mine

אני לוקח על עצמי לפדח את ignorance IG150 בכל ענין. שבו בשקט סביב והתבוננו...

IM GOING TO kick YURE ASS

אין בעיה נסה אותי אידיוט דרך אגב הדת מאוששת באוקינוס של אנשים שטוענים שיש דבר כזה סיאנס ומליונים של אנשים חוו מוות קליני וכולם מספרים את אותו הדבר וגילגול נשמות והיפנוזה ורוחות רפאים שתועדו על ידי מצלמה ולעומת זאת האבולציה רוסקה ואין לה טיפה אחת של ממצאים

Governor

New member
`IM GOING TO kick YURE ASS`

I'm going to kick your ass לא יודעים עברית, לא יודעים אנגלית, לא יודעים כלום... `דרך אגב הדת מאוששת באוקינוס של אנשים שטוענים שיש דבר כזה סיאנס` הסיאנס הוא אחיזת עיניים. הרגע הודתה בזאת מישהי מפורום 502 `ומליונים של אנשים חוו מוות קליני וכולם מספרים את אותו הדבר` מות קליני - לא. מצוקת חמצן מוחית עקב traumatic shock - כן. ושום דבר ממעשיותיהם לא מוכיח קיום נשמה `וגילגול נשמות` אחיזת עיניים `והיפנוזה` מעשיות לא מבוקרות `ורוחות רפאים שתועדו על ידי מצלמה` אף רוח רפאים לא תועדה במצלמה. אתה יודע בכלל מה משפיע על סרט צלום? `ולעומת זאת האבולציה רוסקה ואין לה טיפה אחת של ממצאים` לא. מדעני בריאה אינם כשירים לשום דבר, זולת שטויות אידיוטיות. קראו הכל על יריד אחוות מדע הבריאה הבפטיסטי, ובמיוחד חפשו God designed women for homemaking, אבל גם Using Prayer To Microevolve Latent Antibiotic Resistance In Bacteria וכמובן, בל יוחמץ. קראו כל זאת, כולל קשורים פנימיים... 19768666 20015764 28439257070

תן לי קישור

לאחת שהודתה שסיאנס זה שטויות "אנשים חוו מוות קליני וכולם מספרים את אותו הדבר` מות קליני - לא. מצוקת חמצן מוחית עקב traumatic shock - כן. ושום דבר ממעשיותיהם לא מוכיח קיום נשמה " חחחחח ידעתי שזה מה שתגיד נכון זה אכן תוצאה של מצוקת חמצן במוח אבל התהליך הזה קורה כמה דקות וזהו זה ואנשים מתו וחזרו לחיים אחרי שעות אחרי שלמוח שלהם לא נשארה טיפת חמצון הם הוגדרו כמתים אך חזרו לחיים וסיפרו מה עבר עליהם "`וגילגול נשמות` אחיזת עיניים `והיפנוזה` מעשיות לא מבוקרות `ורוחות רפאים שתועדו על ידי מצלמה` אף רוח רפאים לא תועדה במצלמה. אתה יודע בכלל מה משפיע על סרט צלום?" תיכנס לכאן ותוריד את חלק שתים ותסביר לי את זה אם תוכל מסופר שם על ילד דרוזי שנזכר בגילגול הקודם שלו ואת ההמשך תראה כבר בסרט וזה סרט שעשה נשיואנל גיאוגרפיק ורוחות רפאים תועדו על ידי מצלמת וידאו שהם מזיזים דברים וצולמו על ידי מצלמה(לא וידאו) והאבולוציה רוסקה קליל והפכה לעפר אז חבל לך על הזמן אני מציע לך לעזוב את התאוריה המעוררת רחמים הזאת

Governor

New member
`תן לי קישור לאחת שהודתה שסיאנס זה

שטויות` בבקשה. היא מודה שזה בא מהמדיום והיא מקבלת זאת רק אם נראה לה `...ואנשים מתו וחזרו לחיים אחרי שעות אחרי שלמוח שלהם לא נשארה טיפת חמצון הם הוגדרו כמתים אך חזרו לחיים וסיפרו מה עבר עליהם` אף אחד לא מת. אינך יודע מהי הגדרת מות. הם ספרו ספורים זהים כיוון שכולם בני אותו מין, המין האנושי, והמח של כולם פועל בצורה דומה. הרוב ראו את ישו, כיוון שהרוב נוצרים, נשים ראו את מריה, מוסלמים ראו את מוחמד, מוסלמיות ראו את פאטימה, יהודים ראו את `משה`. הכל הזיות ממצוקה. אף אחד לא מת. `תיכנס לכאן ותוריד את חלק שתים ותסביר לי את זה אם תוכל` ממתי הזבל של אמנון איזאק האימבציל נחשב להוכחה? הצג לנו הוכחות ממכוני מחקר, ועדיף ממכונים שעל יד בתי-חולים של אוניברסיטאות, או בתי-חולים ממשלתיים. `מסופר שם על ילד דרוזי שנזכר בגילגול הקודם שלו ואת ההמשך תראה כבר בסרט` שטויות. הדרוזים מאמינים שמספר הנשמות הדרוזיות הוא קבוע וכל מת מתגלגל בתינוק דרוזי חדש. כל מי שמספר מעשיה כזו נחשב למחזק המסורת וזוכה להערכה ולכבוד. בכפרים דרוזיים מצוי בית הקברות בפאתי הכפר והילדים יכולים להסתובב בו חפשי. הילד שינן את המספר האישי של הנופל שהיה חקוק על מצבתו. אם היה ידוע לילד מספר כרטיס האשראי של הנופל - הייתי מתרשם מעט. לא כשמדובר במספר אישי חקוק על מצבה בכפר. `וזה סרט שעשה נשיואנל גיאוגרפיק` גם נשיונל גאוגרפיק צריך להתפרנס. כתבות כאלה נמכרות לרשתות הטלביזיה כלחמניות טריות, עקב הבקוש של ההמון, והתמורה משמשת למטרות נעלות כגון הצלת מינים בסכנת הכחדה. מוצדק לבלף לעתים עבור מטרה ראויה. אתרי המסיון היהודי מבלפים כל הזמן למען מטרה לא ראויה. `ורוחות רפאים תועדו על ידי מצלמת וידאו שהם מזיזים דברים וצולמו על ידי מצלמה(לא וידאו)` לא. אין דבר כזה. אינך יודע בכלל איך עובדת מצלמה. אילו ידעת - לא היית דובר שטויות `והאבולוציה רוסקה קליל והפכה לעפר` התכוונת ל`כליל`. הרגע, אתה מתחיל להתפורר. לא. האבולוציה מצליחה, מדע הבריאה מעורר גחוך (לקרא הכל, כולל קשורים פנימיים)... 19768666 20020015 28439257073

כל הכבוד אני רואה שהתחלת לכתוב בפור

ם של רוחות רפאים והעולםפ הבא הם עשו סיאנס את זה אתה לא יכול להכחיש והסרט הוא סרט של נשיואנל גיאוגרפיק והוא נכון

למעלה