`תן לי קישור לאחת שהודתה שסיאנס זה
שטויות` בבקשה.
היא מודה שזה בא מהמדיום והיא מקבלת זאת רק אם נראה לה `...ואנשים מתו וחזרו לחיים אחרי שעות אחרי שלמוח שלהם לא נשארה טיפת חמצון הם הוגדרו כמתים אך חזרו לחיים וסיפרו מה עבר עליהם` אף אחד לא מת. אינך יודע מהי הגדרת מות. הם ספרו ספורים זהים כיוון שכולם בני אותו מין, המין האנושי, והמח של כולם פועל בצורה דומה. הרוב ראו את ישו, כיוון שהרוב נוצרים, נשים ראו את מריה, מוסלמים ראו את מוחמד, מוסלמיות ראו את פאטימה, יהודים ראו את `משה`. הכל הזיות ממצוקה. אף אחד לא מת. `תיכנס לכאן ותוריד את חלק שתים ותסביר לי את זה אם תוכל` ממתי הזבל של אמנון איזאק האימבציל נחשב להוכחה? הצג לנו הוכחות ממכוני מחקר, ועדיף ממכונים שעל יד בתי-חולים של אוניברסיטאות, או בתי-חולים ממשלתיים. `מסופר שם על ילד דרוזי שנזכר בגילגול הקודם שלו ואת ההמשך תראה כבר בסרט` שטויות. הדרוזים מאמינים שמספר הנשמות הדרוזיות הוא קבוע וכל מת מתגלגל בתינוק דרוזי חדש. כל מי שמספר מעשיה כזו נחשב למחזק המסורת וזוכה להערכה ולכבוד. בכפרים דרוזיים מצוי בית הקברות בפאתי הכפר והילדים יכולים להסתובב בו חפשי. הילד שינן את המספר האישי של הנופל שהיה חקוק על מצבתו. אם היה ידוע לילד מספר כרטיס האשראי של הנופל - הייתי מתרשם מעט. לא כשמדובר במספר אישי חקוק על מצבה בכפר. `וזה סרט שעשה נשיואנל גיאוגרפיק` גם נשיונל גאוגרפיק צריך להתפרנס. כתבות כאלה נמכרות לרשתות הטלביזיה כלחמניות טריות, עקב הבקוש של ההמון, והתמורה משמשת למטרות נעלות כגון הצלת מינים בסכנת הכחדה. מוצדק לבלף לעתים עבור מטרה ראויה. אתרי המסיון היהודי מבלפים כל הזמן למען מטרה לא ראויה. `ורוחות רפאים תועדו על ידי מצלמת וידאו שהם מזיזים דברים וצולמו על ידי מצלמה(לא וידאו)` לא. אין דבר כזה. אינך יודע בכלל איך עובדת מצלמה. אילו ידעת - לא היית דובר שטויות `והאבולוציה רוסקה קליל והפכה לעפר` התכוונת ל`כליל`. הרגע, אתה מתחיל להתפורר. לא.
האבולוציה מצליחה, מדע הבריאה מעורר גחוך (לקרא הכל, כולל קשורים פנימיים)... 19768666 20020015 28439257073