אומרים לבטא את התשובה עם r שהמשמעות שלו היא ההתנגדות הפנימית של הסוללה, כלומר כבר לא יתכן שהמתח הוא אפסילון, כי הביטוי אמור להיות נתון לפי: V שווה אפסילון פחות I*r או שאני טועה? אם הם מבקשים לבטא לפי אפסילון, R0 , r ו- I אז אני חושב שהם מתכוונים לזה...
התכוונתי ש - R0 לא משפיע על המתח במד המתח כי מד מתח מודד תמיד רק את המתח של רכיבים שמחוברים אליו במקביל. ודרך V2 לא עובר זרם כי נתון שהוא מד זרם אידאלי. מד זרם אידאלי הוא מד זרם שלא משפיע על יתר המעגל וכדי שזה יתקיים חייבת להיות לא התנגדות אינסופית וחייב שלא יעבור בו זרם
לגבי סעיף ד - קח את המשוואה של P כפונקציה של I שיש לך שם ותחפש נקודת קיצון מקסימום מקסימום (ע"י גזירה והשוואה לאפס של הנגזרת). ככה אתה תמצא את הזרם על הנגד המשתנה כשיש לו את ההספק המירבי. אז תיקח את הזרם הזה ואת המתח על הנגד המשתנה (V=epsilon-Ir) ולפי המשוואה R=V/I תמצא את ההתנגדות המבוקשת. מפה סעיף ה פשוט - יש לך את כל הנתונים על הנגד המשתנה (R,I,V) ואתה יכול בקלות למצוא את ההספק שלו לפי אחת מהמשוואות: P=IV=I^2*R=V^2/R או לפי המשוואה שיש לך שם של P כפונקציה של I. אני לא יודעת אם יצא לי הסבר ברור מספיק שתבין חח אז אם אתה צריך עוד עזרה תשאל