שאלה: ציפיות שכר...

sidharta

New member
שאלה: ציפיות שכר...

שלום, מחיר יש לי ראיון עבודה לתפקיד מנהלת תיקי לקוחות בחברה שעוסקת במשכנתאות וביטוח. יש לי תואר ראשון בכלכלה ומנהל ואין לי ניסיון בתפקיד זה, אך ניסיון בשירות ומכירות. אשמח לשמוע כמה לדעתכם כדאי לי לדרוש... תודה

sidharta

New member
האם שכר של 21-23 ש"ח לשעה

לתפקיד של מנהלת תיקי לקוחות (ליווי לקוח בכל תהליך המשכנתא, כולל כל הטופסיאדה והעבודות השחורות מול הבנק והרשויות) נשמע הגיוני? המשרה היא משרה מלאה, תשע שעות ביום אשמח לתשובה

גרי רשף

New member
כל ההתחלות קשות

יש הרבה תחומים אליהם קשה להיכנס ללא נסיון, גם כשחסרים עובדים בענף. אינני יודע מה רמת השכר בתחום הזה לחסרי נסיון, אבל אם זה מה שהשגת- ראי בזה סטאג', צברי נסיון ובהמשך תרוויחי יותר.

mol3

New member
את התודות על השכר, לשלוח ישר לביבי

ככה, בעלי חברת הביטוח יצליחו לרשום רווח של עוד כמה מאות מליונים. "צמיחה" לעשירים בלבד. כבוגר בכלכלה, תגלה שמה שסיפרו לך במהלך הלימודים, נכון וטוב, רק אם אתה נמצא בצד הנכון של השולחן. ומה לעשות, בצד שלך יש הרבה מקום ובצד השני, יש מעט.

Kiru

New member
וזה כי במדינות סוציאליסטיות

כולם חיים ברמת חיים גבוהה, אין בכלל אבטלה והצמיחה גואה.

גרי רשף

New member
אם אתה חש שגורלך נתון בידי שר האוצר

..כנראה שיש לכך סיבה. התאמץ יותר והתלונן פחות.

mol3

New member
אינני מתלונן על עצמי

בניגוד אליך, זה שאני השגתי כמה הישגים בחיים, לא גורם לי להתנער מהשאר

הזוייה

New member
יש מדרגות שכר

לפי וותק, ניסיון וכו'. אם את עובדת "שעתית" השכר שנותנים לך לשעה הוא קצת יותר משכר המינימום במשק היום שהינו כ 19.20 ₪. ל 176 שעות. מצד שני, יש חברות שעובדות עפ"י חוזה עבודה אישית. אם את נתת למעסיק תחושה טובה בקשר ליכולת שלך, ואם את חושבת שמגיע לך יותר, אפשר להגיע לפשרה עם המעסיק ולכתוב בתנאי ההעסקה הערה כגון: השכר יעמוד על סך X וכעבור 6 חודשים יעלה אוטומאטית ב 10% . תשמחי שנתנו לך אפשרות להתחיל לעבוד, תתחילי עם מה שהציעו לך, באם יש בך נחישות, מוטיבציה ותשוקה למצוינות, את תוכיחי להם אחרת ועוד יתחרו עלייך.. העיקר להתחיל.. כולנו התחלנו ממשהו קטן וצמחנו, לא צריך לקפוץ מעל הפופיק: ) בהצלחה.

sidharta

New member
תודה, אבל מצאתי עבודה אחרת

מעניינת יותר, במשכורת ממוצעת של 5900 ש"ח לחודש. מה שמוכיח שלא חייבים ללכת על הדבר הראשון שמציעים לנו, רק כי אנחנו רוצים לעבוד (אחרת כבר הייתי הולכת להיות טלרית במשכורת מינימום, ועבד של חברת כ"א. מזל שלא לקחתי את הדבר הראשון שהציעו לי).

למעלה