שאלה פשוטה

MEIRROX12

New member
שאלה פשוטה

מה היא כמות המשקעים השנתית בעולם (מעל פני היבשה ומעל פני האוקינוסים) ?וכמה מים ניתן לספק לכול ילוד אשה מכמות המשקעים שיורדת מעל פני היבשה בהנחה שנאגור 50% מהכמות ?

מה היא כמות זרימת מפלי הניאגרה בשניה? וכמה מים יקבל כול אמריקאי ליום מכמות זו בהנחה שישנם 300 מליון אמריקאים
וכמה מים יקבל כול אחד מכמות מפלי הניאגרה אם נחלק כמות זו למליארד בני אדם?
מה היא כמות המשקעים השנתית בישראל שכידוע פחות משליש מכמות זו מנוצל ולכמה עוד בני אדם תספיק כמות זו ?
מה היא כמות הזרימה השנתית בנהר הנילוס ולכמה בני אדם ניתן לספק 100 ליטר מים ביום רק מהנילוס?

תשובות בקרוב
שאלות חדשות להרחבת האופקים או להוציאכם מהקוביה בקרוב

זו לא שאלה,

אלה שמונה שאלות נפרדות.

אשמח שתוציא אותי מהקוביה. נמאס לי כבר להיות בקוביה הזו. איינשטיין ואלוהים משחקים בה כל הזמן ואין לי מקום.

MEIRROX12

New member
,תחילת תשובה לשאלת המים

ובכן בעולם בכול שנה יורדת כמות גשמים של 505,000 קיוביק קילומיטרס
398000 מעל הים 107000 מעל פני היבשה
בקונברטר שמצאתי 1 קיוביק קילומטר שווה לטרליון ליטר מים כפול 107000 =
1.07E+17
לחלק לשמונה מליארד בני אדם שלוש עשרה מליון שלוש מאות שבעים וחמש אלף ליטר מים לכול ילוד אישה בכדור בכול שנה ושנה (ימה של מים לכול אדם )
עכשיו תבינו מאיפה הניאגרה הנילוס והאמזונס וכול הנהרות המעינות הגיזרים והמפלים מקבלים את שפיכתם הניצחית והאדירה ללא הרף הלו זה הגשם
אז למה אנשים מתים בצמא ברגע זה בכול יום ויום !!!!

BigBadWolf

Member
במיתולוגיה היונית זה נקרא היבריס

ומה עם הצמחים? ומה עם החיות? ומה עם האדמה? ומה עם הנהרות והביצות והימים?
נראה לך שהמין האנושי יכול לחיות בלי כל אלו? וימשיך לרדת כל כך הרבה גשם יש מן אין אם נאסוף את כולו באיזו דרך מסתורית? ומה עם השמש? האם אתה מסוגל לאסוף את כל הגשם הזה ושעדיין תזרח השמש מעל כדור הארץ? או שבעולם שלך צל תמידי?

אתה חי באשליות...

MEIRROX12

New member
שלושה סוגי בני אדם

אחד המבין קודם שיראה בעיניו
השני אחר שיראה במו עיניו
השלישי גם את מה שרואה לא מבין
על מה אתה בכלל מדבר קרא וקרא שוב ושוב ונסה להבין את הנתונים שנתתי לך
ואם אתה מדבר על צל אתה עטוף בצל וחושך אין סופי של השלטון הנוכחי
אני אומר לך זה גן עדן כאן ואתה רואה חושך
אני מראה לך שפע אין סוף ואתה רואה גיהנום
וואלה עבודה טובה עשו השלטונות כבשו את מוחינו שלא נבין דבר מלבד מה שהם רוצים שנבין
עכשיו שח מט

BigBadWolf

Member
אני לא מתייחס לסובייקטיביות, רק לנתונים יבשים

מילים כמו גן-עדן וגהנום הם סובייקטיביים. אדם יכול להיות חסר כל ולהרגיש בגן-עדן ויכול שיהיה לו הכל ולהרגיש גהנום, בין המונחים האלו למציאות אין דבר. אבל אתה עוד לא הסברת לי למה רק לבני האדם מגיע המים, איך בני האדם ישרדו אם ירעיבו את כדור הארץ ואיך אתה מתכוון לאסוף את כל אותם מים בלי להוריד עלטה על פני הארץ.

MEIRROX12

New member
כנראה שלא קראתה את מרבית דברי

עד גיל 18 לומדים במסגרת הלימודים ולכשתסימם תספיק לבנות את ביתך 100 תכשיטים שתייצר במו ידך הכוללים טבעת נישואין או מספר טבעות לבחירות לבך
תלמד לנגן על חמש כלי נגינה שכמובן אם תרצה תוכל ליצרם במו ידך לדוגמא פסנתר
תלמד 5 שפות
תבנה רהיוט לביתך גם אשתך או נשותיך לעתיד יהיה להם דירה כך שאם תתגרשו לא יהיו מלחמות
תייצר מכונית וכמובן תלמד להיות נהג מקצועי זה עד גיל 18 בגיל 18 עד 20 תצא לטיול עולמי שיתחיל ברכבת בין יבשתית מגיל 20 עד גיל 40 תעבוד שלוש ימים בשבוע
בגיל 40 תצא לפנסיה
הכול כמובן עם בחירה
אם תרצה תעבוד עד גיל

80
הדירה שתבנה בעצם תהיה ארמון בגודל 1000 מטר מרובע רק במרפסות ביתך תוכל לגדל אוכל עבור שכונה שלמה
מאת איש החלומות

BigBadWolf

Member
כל אלו דברים שדורשים מיומנות של שנים

איך אדם צעיר בלי שום ניסיון יבנה את כל זה? לבנות מכונית? אני משוכנע שאתה לא מסוגל אפילו לשרטט מכונית מודרנית שלא נדבר על לבנות אותה. ואז אותה מכונית תספק אותך למשך כל שארית חייך?

MEIRROX12

New member
אם אני המלך

כול הידע והטכנולוגיה הכלים המשאבים בידי
אז אל תדאג מי יבנה איך יבנו תן לחכמים להראות לך
מי בונה לביבי צוללות בעלות יכולת שיגור גרעינית
מי בנה לנו את טנק המרכבה
מי בונ לנו גשרים מי בונה לנו רכבות
אנשים בעלי ידע מיכשור וטכנולוגיה אז הם ילמדו את ילדיך איך לבנות
מי בונה את המכוניות היום אנשים בעלי ידע
ובכן ילדיך וילדי יהיו עם אותו ידע
עם אותו מיכשור ביד
אךךךךךךךךךךך איזה ראש קטן יש לנו זה הכול תוצרת השלטון
ואתם עוד מתוכחים על חמש אחוז מהמוח
אפילו לא אחוז אחד לפי התגובות שאני מקבל

MEIRROX12

New member
תיקון

מי בונה לפרס שמעון
צוללות בעלות יכולת שיגור גרעיני
ביבי וכול נבחר אחר הם ככלי ביד יוצרי השלטון שמאחורי הקלעים
אל קאפונה של ישראל לדעתי זהו שמעון פרס

BigBadWolf

Member
אבל בעולם שלך אין תרבות דיון

מצטער, אני לא מוכן לדון ככה. אני מוכן לדון עם אנשים שדעתם שונה מאוד משלי, עם אידיאליסטים, עם הזויים ואפילו עם סתם מוזרים אבל אני לא מוכן לדון עם מי שמקלל אותי ואת חברי הפורום האחרים ומתנשא עליהם.

נ.ב.
גם לי היה חלום - חלמתי שאתה ועצבר מנהלים את העולם.
ואז התעוררתי מיוזע...

MEIRROX12

New member
מקלל !!!!

מי מקלל בחיי לי קיללתי לא אותך ולא את חבריך המקללים
תמיד ספגתי עלבונות בצורה מכובדת
בודאי שהגנתי על כבודי
אבל לקלל
נא אפנה אותי למילה אחת של קללה שיצאה ממני
בודאי טעות גדולה היא בידך
ונניח שמישהו קיללך ומציע בפניך הצעה שווה ביותר התזנח את הצעתו
בודאי שלא יודע למה
כי אתה מבין כסף
כסף זה שפה מובנת לכולם לא משנה אם גם יקללוך
אבל בבקשה מכולם אם אין לכם מה להוסיף על חלומי הניחו לי לחלום בשקט
אם יש לכם רעיונות בונים אשמח לקבלם

BigBadWolf

Member
ובכל מקרה אתה לא עונה על אף אחת מהשאלות

ששואלים אותך אז מה הטעם בדיון?

BigBadWolf

Member
למעשה רובן...

דוגמאות מהשאלות שאני שאלתי:
*למה שהמדינה שלך תצלח איפה שכל האחרות (מדינות קומוניסטיות למיניהן) כשלו כשלון צורב? שים לב, זו לא מדינה אחת וגם לא שתיים, כולן! (אפילו הקיבוצים בהם כולם מכירים את כולם נפלו והמודל הנוכחי כבר הרבה פחות סוציאליסטי).
*אתה ממשיך לטעון שניתן להשיג אינסוף מים אך לא עונה איך אתה מתכוון לעשות זאת ללא העפלת כדור הארץ וללא פגיעה חמורה באקוספרה ובגאולוגיה של כדור הארץ. וגם השינוע של אותם מים איננו דבר של מה בכך.
*יש הבדל עצום בין ללמד מישהו איך לבנות דברים לבין באמת לעשות את זה. אנשים צריכים ניסיון של שנים רבות בשביל לבנות דברים כמו מכונית, מחשב וכו'. אז אני שוב שואל, איך אדם צעיר בלי שום ניסיון יבנה את כל זה? ומי אותם אנשים שילמדו אותו, הרי מורה זו עבודה. ומאיפה יבואו החומרים שממנו בונה?

ובשביל הטעם הטוב כמה שאלות חדשות:
*למה כל ילד צריך ללמוד לנגן על 5 כלי נגינה ולדבר 5 שפות? אין לדעתך דברים חשובים אחרים שניתן ללמוד בזמן שאתה מבזבז על זה? ולמה כל ילד צריך ללמוד אותו הדבר? הרי כל אחד שונה, לכל אחד תחומי עניין שונים, יכולות שונות וכו'.
*מי יפתח דברים חדשים? מי יקדם את המדע? מי יהנדס דברים שעוד לא יודעים איך לבנות? מי יחשוב על הדבר הטוב הבא?
*מי יהיו הרופאים שלך? הרי גם אם באורך פלא תמגר את כל הפשע עדיין לאנשים יהיו בעיות רפואיות. רופאים צריכים לעבוד הלא כן?
*דבר ידוע הוא שמי שלא משתמש בראש מתנוון עם השנים. עכשיו אתה מציע שאנשים לא יעבדו כלל מגיל צעיר מאוד, מה יעסיק את אותם אנשים כדי לשמור עליהם צלולים?

MEIRROX12

New member
,תשובה לשאלותיך

סטאלין היה רשע ומרשעים לא יוצא טוב שאר המדינות גם הם היו מחוברות לציר הרשע בדרך זו או אחרת הכסף הוא האוייב מספר אחד של האנושות וגם הוא זה שהרס את הקיבוצים כי כולם אוהבים לגנוב כסף
אבל במדינה שלי ובחלומי אני הוא מלך העולם אז בכול העולם כולו לא יהיה לכסף חשיבות כסף הוא יהיה כמו איסוף בולים או עטיפות של מסטיק עלמה
ולי ישנם כוונות טובות ואני טוב ומטוב יצא טוב ופה היא הצלחתי
מגור הרוע ועשיית הטוב חינוך וחקיקת חוקים הסברה והבנה חנך ולמד את הילדים והמבוגרים ילכו בעקבותם ובכול מקרה אני מאמין שרוב רובו של האוכלוסיה בכדור הארץ יש בו טוב וניתן לחנכו לעשיית טוב כשהמרדף אחר הכסף יבוטל ולא תהיה לכסף חשיבות
וחוק הזכות מלידה יכנס לתוקף אז 90 אחוז של הרוע והרשע והפשע העולמי יתאדו כלו היו

סיכום מרע לא יוצא טוב ולכן הם הקומניסטים והקיבוצים כשלו ובדיוק כמו שמדינת ישראל כשלה בגדול שכול עוד ישנם פה רעבים וחסרי בית זהו כישלון של הממשל
אבל אני טוב ואני אדאג לכולם החם מההומלסים שאף אחד לא סופרם ועד לאחרון אזרחיי
ב
אין בכונתי לאגור את כול כמות המים הזו שהרי כמות גשם אחד שנתית מספיקה עבור כול אדם בכדור לשלוש מאות שנה רק רציתי להראותכם לגבי השפע אין סופי שקיים בכדור
ושהרשעות משתוללת ושאנשים מתים ברעב ובצמא להם אני אדאג בראש ובראשונה
אז אצלי לא תהיה פגיעה בכדור ההיפך הוא הנכון כדור הארץ יפרח בצמחיה בבעלי חיים ביופי בשקט שלום ושלוה באומנות בתרבות בחוכמה ובתבונה ביופי ושירה בתוף ובמחול במשחק על הבמה ובמשחק על מסך הבדים ומסך הפלזמה בהכרת הטבע מקרוב בהרחת ומישוש כול צמח אפשרי לכול ילוד אישה ברכיבה על סוסים בלגדל חיית מחמד ועוד ועוד ועוד ועוד

ג בניית מכוניות מחשבים וכו וכו
במשך עשר שנים מכיתה אלף ועד יוד אני אלמד אותם תאורטית איך לבנות מכונית ואיך מחשב כול אחד לפי בחירה שירצה שאין האדם לומד אלה במקום שליבו חפץ
בגי 16 כיתה יא הוא יכנס למפעל ליצור מכוניות וכמו שחברת פורד מרכיבה מכוניות הוא ירכיב כמובן זה לא הוא זה צוות שלם כמו בחברת רולס רוייס או פורשה
זה אחד הדברים הקלים שיהיה עליי להתמודד עמם
ד על כול רופא שישנו כיום בעולם יהיו 1000 רופאים על כול מדען שישנו כיום בעולם יהיו 1000 מדענים

המוח בעולמי זה הדבר האחרון שיתנבן אצל בני אדם את הפוטנציאל שלו אני העלה בעשרות אחוזים
ו
מי צריך חמש שפות !!! מי שירצה אבל בשיטת הלימוד שלי זה ילומד דרך טבע
לדוגמא בבית דוברים עברית בבית הספר נלמד אותם רפואה בשפה האנגלית טבע בצרפתית חשבון בערבית שח מט ברוסית

אני מכיר ילדים שבגיל 5 יודעים שלוש שפות גרים בישראל בבית דוברים אנגלית ברחוב עברית בגן ובבית הספר יידש

וכולי וכולי
אצלי הכול הולך להשתדרג
והבחירה תהיה כה רבה ומגוונת
ואת החובות ימלאו בשמחה וברצון

למעלה