שאלה פשוטה

BigBadWolf

Member
בקיצור, אצלך הכל טוב ושום דבר רע לא יקרה

ושלא יבלבלו אותך עם עובדות. אתה מתחמק מכל השאלות הקשות על-ידי שאתה אומר שאצלך יהיה טוב. אבל מה זה יהיה טוב? איך ילד שלמד במשך 10 שנים להרכיב כל מכונה אפשרית (וכל תהליך כימי וכו' שנדרשים לשם כך בנוסף ל-5 כלי נגינה ו-5 שפות) יתפעל מפעל בו כיום עובדים אנשים שלמדו 15-22 שנים רק את תחומם הצר ובעלי עוד 20-40 שנות ניסיון? ואיך אנשים כאלו אחרכך יהפכו לרופאים\מדענים שהרי גם לשם כך נדרשות שנות לימוד רבות? ולמה שמישהו יעבוד קשה כרופא בזמן שהאחר יושב רגל על רגל על שפת הים?
ולכל מדינה קומוניסטית שאי פעם קמה היה מנהיג רשע ורק אתה תהיה טוב? יש שתי אופציות כאן - או שעצם התפקיד דרש מהם להיות רשעיים ואז איך דווקא אתה תוכל להתחמק? או שאולי לא כולם היו רשעיים כל כך אבל השיטה פשוט לא עבדה... ויש לכך סיבה טובה, בני אדם צריכים תמריץ על-מנת להיות פרודוקטיביים, אחרת הם פשוט חבורה של עצלנים ושום דבר לא זז לשום מקום.

נ.ב.
"את החובות ימלאו בשמחה וברצון". כן, אני רואה איך זה עובד נהדר... ומה אתה עושה עם אלו שלא?

MEIRROX12

New member
מה אני עושה עם אלו שלא

פשוט מאוד נותן להם לחיות בשקט שלום ושלווה
ממשיך לספק להם את חוק הזכות מלידה
כדי לתחזק מדינה היום מאלף עד ת לא צריך יותר מעשרה אחוזים מסך האוכלוסיה ואצלי יהיו 90 אחוזים ויותר עם רצון לתרום ולעשות
מה דעתך על תמריץ כגון זה
קבל בהגיעך לגיל הפנסיה אות עיתור כבוד מבית המלוכה
לאזרח המצטיין שמילא את חובותיו כלפי האנושות
או כול מני פרבילגיות מיוחדות כגון ביקור בארמון המלוכה אשרת כניסה לערי החלומות הגדול
זאת ועוד כמו שיש חוק חינוך חובה וכמו שיש חוק גיוס חובה גם זאת תהיה חובה אני מאמין ובטוח שבדרכי חינוך אני מצליח להשיג תוצאות של 99 אחוזים
הכול מתחיל בחינוך וערכים היה אזרח טוב מלא את חובותיך תרום את חלקך ראה את ההיסטוריה ולמד מטעויות האנושות ושמור על ההווה והעתיד
מסקנה
על ידי

ערכים חינוך הסברה וחוקים
תמריצים מתענוגות העולם הזה עטורי כבוד מבית המלוכה

פרבלגיות מיוחדות לאזרח הנאמן כגון להיכנס לערי החלום הגדול

והעצלנים והסרבנים ימשיכו ליהנות רק מחוק הזכות מלידה
אוכל גז חשמל מים חינוך בריאות תרבות קורת גג חינם אין כסף

מאת איש החלום הגדול

BigBadWolf

Member
אתה אופטימי... הרשה לי לגכח

90% יעשו חובות ללא סיבה? אפילו לא 10%. ואות עיתור כבוד מבית המלוכה זה עלוב ביותר בשביל לקיים חובות כל החיים, יכול לעבוד רק במשטרים האפלים ביותר (אלו שגורמים לנתינים שלהם לסגוד להם כמו צפון קוראה). למעשה מה שתיצור כך הוא אנרכיה. ומה תעשה כשלא יהיו לך מספיק אנשים שיעשו את חובותיהם?

MEIRROX12

New member
הפתרון לעצלים

ובכן הפתרון עבור העצלים עלה במוחי זה הבוקר פתרון שלדעתי הוא גאוני

"ערי העצלים"
בערי העצלים תמצאו את כול העצלים עובדים בחריצות מרובה וביתר שאת מכול אזרח של עולם החלום הגדול

בעיר העצלים יהיה הכול מכול כול דירה לכול עצל רק שהיא תהיה דירה בת 4 חדרים בגודל 100 מטר מרובע במקום הארמון שהיה לו בעולם החלום הגדול ,רק הדירה לא תהיה גמורה יהיה על כול עצל לשפצה אם זה חלק בריצוף הבית צבע אינסטלציה חיבורי חשמל טלפון וכולי וכולי
" בערי העצלים " תהיה מכונית לכול עצל רק שיהיה עליו לתקנה ולהשלימה
בעיר העצלים יהיו בתי מלון מסעדות ברים דיסקוטקים וכולי וכולי רק שהעצלים יצתרכו לעבוד במלון בעצמם כי לא יהיו אנשים מעולם החלום הגדול שיעבדו עבורם וכמו כן במסעדות ובברים

לכול קבוצת עצלים תהיה פרה שהם יצתרכו לחולבה להאכילה ולעשות להם מוצרי חלב
יהיו אדמות חקלאיות לכול עצל שהוא יצטרך לחרוש ולזרוע ולקצור ולהכין את לחמו ואת יינו ואת דבשו ( הדבש שלו )
בקיצור העצל יעבוד יותר מכולם
האם אין זה גאוני !!!!
איש החלום הגדול

MEIRROX12

New member
אחד התמריצים הגדולים שיהיו בעולם החלום הגדול

על כול 5 שנות עבודה קבל אישור מבית המלוכה לשאת אישה נוספת כך שאם עבדתה 20 שנה תוכל לקבל 4 נשים
אל תשכח שיש לך ארמון ביד וכמו כן לכול אחת מנשותיך ארמון בגודל 1000 מטר מרובע

MEIRROX12

New member
ומה ניתן לנשים

תכשיטים בשמים מיוחדים בנינוחות של פעם טיפולי ספא וכול התפנוקים שנשים אוהבות

כי גם הן יצתרכו להיות אזרח נאמן של החלום הגדול

MEIRROX12

New member
אצלי לא יהיה תסבלי

קודם כול אין שום רע במטבח
מטבח זו אומנות בפני עצמה
אני למשל מלך המטבח בבית
כול הבישולים האפיה עלי
זאת ועוד השאפים הגדולים הם גברים
זאת ועוד במטבח שיהיה לכם בדירת הארמון עוד תלחמו מי יבשל
זאת ועוד אם לא תרצו לבשל תקבלו אוכל שיסופק לכם מעובדי החלום הגדול
תאמין לי בני את הנשים אני אפנק הכי הכי שרק אפשר
הם עדות חיה לקיומו של כוח עליון
אבל לצערנו ושלא תתבלבל היום הם הפכו לכלי מסוכן מאד עבור הגבר
בידי שלטונות הרשע

MEIRROX12

New member
קחי טבעת יהלום רוצי לספא

ולאמטית הורדים אבל בדרך אל תשכחי להקליק על העכבר שיביא משלוח אוכל וסעודת מלכים עבורכם עד הבית או שבעצם יודעת מה אני הקליק בעצמי מת עליך כפרה חולה חולה כוסית יפה שלי

BigBadWolf

Member
אז זה עולם של גברים בלבד

למעשה בשביל נשים העולם שלך יהיה עולם הסיוט הגדול אני מבין. יהיה אצלך מעמד א' (הגברים) שיהנו מהכל בעוד שהנשים יסחרו תמורת עשיית חובות. נפלא! אולי תעסיק גם עבדים בשביל כל העבודות המלוכלכות?

MEIRROX12

New member
שמע ביג באד וולף

אתה לא מתאים בחלומי
הלא אתה שועל רע
צא לי מהחלום
ולך לעיר השועלים
אני אתן לכול אישה להיות מלכה ונסיכה וכול ילוד אישה לחיות בארמון ואתה השועל הרע שרואה בטוב רע בגן עדן גיהנום צא צא לי מהחלום
לך חפש לך שועלה
וחייה את חיך

MEIRROX12

New member
דוקא ההיפך

הדגש יהיה על הנשים
טיפוח יופי שעשועים לאשה תפנוקים ועוד חלומות פז מבית היוצר של "החלום הגדול"
בלי נשים מטופחות אין זה חלום

.ומסתבר שאתה גם שוביניסט.

בעולם שלך מה שנשים צריכות זה טיפוח ושעשועים. כדי שייראו יפות לגברים שלהן וכדי שלא ישתעממו.
כי נשים בעולם שלך לא יכולות ללמוד, לעבוד, ליצור, לחשוב. רק לשבת בבית ולהתפנק עד שהגבר יחזור הביתה.

MEIRROX12

New member
השועל המומחה

בהגעת מסקנות הפוכות
אור רואה חושך טוב רואה רע
שלום רואה מלחמה
אתה משהו מיוחד איזה עיר יהיה לי עבור אנשים מסוגך
שם כבר יש לי
העיר ההפוכה

MEIRROX12

New member
ומה נעשה עם פושעים

נכון שתשעים אחוז מהפשע ויותר יעלם כלא היה כשכוח הכסף יבוטל
והחוק הזכות מלידה יבוטל

הפתרון הוא פשוט
" ערי מעידה " ( אלו הם מעדו נפלו וביצעו פשע

ערי המעידה יהיו כדוגמת ערי העצלים רק שערי העצלים יהיו של שנות ה40
של המאה הקודמת וערי המעידה כול אחד לפי מעידתו ילך אחורה בזמן עד שהשפל שבפשעים יצתרך להוציה אש מאבנים
אבל תמיד תמיד לכול ילוד אישה חוק הזכות מלידה חשמל מים אוכל קורת גג חינוך תרבות בריאות חינם אין כסף כי הכסף זה רק חתיכת נייר ( במקרה של מעידה שמחייבת לשימוש באבנים להפקת אש החשמל עבורו לא יהיה עם מכישור להבערה כגון תנור מיקרו גל מכשירי חימום ) להסקה הוא יצתרך להשתמש בעצים שלדעתי זה אחד הדברים
אבל לא כשזה מגיע למקלחות שאז עדיף דוד שמש ומערכת יונקרס או פשוט כמו באירופה נספק מים חמים לכול בית בעולם
מלבד לערי העצלים ולערי המועדים

MEIRROX12

New member
תיקון

הכותרת היא ומה נעשה עם "מועדים"
צריך לדבר בצורה חיובית זה יוצר חברה טובה יותר
את התואר פשע נשמר למקרים קיצוניים ביותר אם בכלל יהיו כאלה

MEIRROX12

New member
תיקון גדול

טעות פלה לי " בהקלדתי חוק הזכות מלידה יבוטל
חוק זה לעולם לא יבוטל זה חוק ברזל והאלף בית של החלום הגדול