שאלה (פיצ בדילמה)

שאלה (פיצ בדילמה)

טוב אז אחרי המון זמן שלא הייתי פה יש לי דילמה: אצלנו בחווה כדי לעשות לונג' אתה צריך להיות מאוד מנוסה. בכלל לדעת איך לעשות לונג' זה נדיר. ז"א רק הרוכבים ה"גדולים" יודעים. אבל, הגיעה השעה והעת שבה הקבוצה הקטנה יותר הופכת למעמד של הגדולים. הקורס שלנו כולל שיעור רכיבה כל יום, שיעור תאורטי, טיפול, מבחן שלב ובדרך כלל גם עזרה לקייטנה. בחווה אצלנו ה"פוש" העיקרי ניתן בקורסים ובמהלך השנה הרכיבה מתדרדרת. הבעיה שלי היא שאין לי כסף לקורס. ז"א אני יכולה לבקש מההורים וממש לא בא לי שהם ישלמו מחיר שהוא ממש חוצפה לבקש בכלל... אבל אני יודעת גם שאם אני לא אהיה בקורס כל ה"שכבה" שלי תתקדם מאוד ורק אני לא... גם תאורטית וגם מעשית. מישהו יודע מה מלמדים בקורס קדם ב'? תודה מראש, פיצ.

H a d a S D

New member
../images/Emo103.gif

בקורס ב' לומדים את הרמה הבסיסית של הדרסז' והקפיצות. בדרסז' המקסימום זה שהסוס יעבוד על המתג (וזה נדיר... בכמה שנים האחרונות
), ובקפיצות זה בדרך כלל קומבינציה של 3 מכשולים שהגובה שלהם לא כולה על 80 או אולי 90.. ולומדים לעשות לונג', זה חלק מהמבחנים בסוף...

נו אמרתי לך

תמכרי את הכרטיס לניצנים
לא סתם..באמת תשאלי את אמיר כי זה מחיר ממש גבוה ואולי הוא יעשה לך הנחה של 500 ש"ח נגיד..

ממש לא ניראה לי...

גם לא ניראה לי שהוא יסכים... אוף האדיוט! שילך למכור ארטיקים בחוף!

אם כבר שאלות...

אני היחידה ששומעת בפעם הראשונה על הדבר הזה "קורס קדם ב'"?!
אני יודעת שיש קורס ב' בכנות - עוזרי מדריכים אבל מה זה לעזאזל קדם ב'?
נשמע כמו...קורס עם תירוץ לגבות עוד כסף, מצטערת.

../images/Emo3.gif

אם קורס א' זה קורס מדריכים וקורס ב' זה קורס עוזרי מדריכים אז קורס ב' הוא הקדם של קורס א' אז למה צריך קורס קדם לקורס ב'? כאילו מה המטרה? הכנה לקורס ב'? מיותר לגמריי
ונניח שהשנה אתם משקיעים ממיטב כספכם - בשנה הבאה יעשו אצלכם קורס ב'?
זה קורס שעושים בכנות ולא בכל חווה בנפרד
ומי שרוצה לצאת לקורס הזה לא ממש צריך את החווה שלו ולשלם לה על קורס הכנה - הוא צריך לשלם על הקורס עצמו. תשאלי את אמיר למה קוראים לזה קדם ב', מעניין לדעת מה מסתתר מאחורי השם הזה
אני לא מצליחה להבין את המטרה של זה חוץ מלהרוויח עוד כסף על קייטנה למתקדמים שניפחו לה את השם...

קדם ב'

אכן תרוץ להרוויח עוד כסף אחרי שבחווה שלנו לא מתקדמים כמעט בכלום במשך השנה,בעיקר לא בממשק. ולכן יש צורך בקורס "קדם" כדי שנוכל לעבור את ב' אחרי שסיימנו ג'.. אחרת אין סיכוי שנצליח כי פשוט לא מתקדמים הרבה במשך השנה ונצטרף לעשות שנתיים הפרש או יותר בין קורס לקורס..
זו דעתי.. אין סיכה של ההתאחדות לקורסים האלה. וכן-יש גם קדם ד קדם ג' ו-קדם ב'
ועושיפ אצלנו ב' בחווה..יש מצב שיעשו לנו גם א' כי אנחנו קבוצה ענקית אבל לא בטוח ויש לי עוד זמן

חח לא לא, א' לא עושים אצלנו ../images/Emo13.gif

אבל מה כן? שנה הבאה נעשה ב'... במידה ונתקדם עד ב' שנה הבאה ואני בספק... \:

MorH

New member
חח מורן היה פעם כנות ג'../images/Emo174.gif

פפ לדעתי זה בכלל בזבוז לעשות את ב' כי העוזרי מדריך הזה לא נותן כלום אבל מי שבא לו שיעשה =\ חח איך נהלתם
...

למעלה