שאלה פילוסופית

בילבי83

New member
כן...אני משתדלת

היא הצליחה פעם אחת להוציא אותי מדעתי (כומבן כשבעלי לא היה) ואני הייתי במצב מאוד רגיש-אחרי לידה וממש ראיתי את ההקלה על פניה ראתה שהצליחה לגרום לי לבכות מייאוש ותיסכול. אחרי שנרגעתי היא סיפרה לי בטון ממורמר שהיו לה חיים קשים,כאילו היא מצדיקה את התנהגות שלה עברו מאז כמעט שנתיים ואני פשוט לא יכולה לשכוח את הסיטואציה הזאת שבה ראיתי לראשונה את הפרצוף האמיתי שלה

אוסה

New member
אולי תקני לך איזה משהו נגד עין רעה

תגידי לה איך זה יפה? פשוט אנשים עושים לי עין רעה. או שתספרי לה סיפור על "חברה" שיש לה עין רעה ושכל פעם שטוב לך רע לך וכו...

בילבי83

New member
יש לי משהו

אבל אני לא רוצה שתדע שאני חוששת ממנה ,זה רק יעלה לה את האגו... בטח היא תעשה את עצמה לא מבינה על מה אני מדברת

תעשי לה עין רעה בחזרה כשהעין הרעה שלך תיפגש

עם העין הרעה שלה, היא תשכח לעשות לך עין רעה, היא תהיה עסוקה במי עשה לה עין רעה. חוץ מזה יש המון חמסות, ואם הן לא עוזרות, יש המון רבנים שעושים קמיעות, תלכי לרב שיעשה לך קמיע וסוף הסיפור, העין הרעה שלה לא תוכל בחיים לפגוע בך, לא תצטרכי לחשוש ממנה, וזה לא יעלה לה את האגו. ושיבדקו לך גם את המזוזה.

כמה שאני מבינה אותך!

גם חמותי היא "מכשייפה" לא קטנה, גם היא מחפשת תשומת לב ללא הפסקה, עוקצת אותי, מרכלת עלי מאחורי הגב, אך אני לא פרייארית, אני עונה לה בו במקום וכשצריך, גם בתקיפות! הכי גרוע זה לוותר ולהתעלם ומסיבה פשוטה לגמרי: זה נותן לחמות אור ירוק להמשיך במעשיה, פשוט צריך להראות לה ולהבהיר לה שכל התנהגות גועלית מצידה תיתקל בתגובה הולמת! נכון, זה לא נעים וזה לא המצב האידיאלי אך מה לעשות שיש נשים מבוגרות מאוד קנאיות ומאוד רכושניות לגבי בניהן ושלא בוחלות בשום מניפולציה על-מנת לסכסך בין בני זוג. אצל חמותי, זה נעשה תמיד בצורה של "הנעלבת" שבסך הכל רוצה לעזור ותמיד תוקפים אותה, מסכנה, האמיני לי בילבי, את לא לבד בסיפור הזה, נשים רבות חוות זאת כמונו והאמת הפשוטה היא שהחמות תמיד תקנא בצעירה שיותר יפה ממנה, נמצאת עם בנה ובייחוד אם זאת מישהי שאוהבת את החיים הטובים וליהנות וזה מדגיש לחמות עד כמה היא בעצם בודדה וחייה חיים לא מספקים.

Splendid2

New member
אולי תקני לה את איזושהי מתנה

... זה אמור להמיס את ליבה, ולרכך את האנרגיות השליליות שבה. תחשבי על משהו שנוגע לכאב שלה, אולי משהו מיסטי, אולי תקני לה קמע מיוחד ש"נותן" שלווה נפשית או משהו אחר בסגנון. אתן נמצאות במבוי סתום בקשר ביניכן, והוא סובב תמיד סביב אותן אנרגיות שליליות. לכן, צריך להעשות כאן איזשהו מעשה שיפרוץ את המעגל הזה. הנתינה צריכה לבוא ללא נוכחות בעלך, ואולי דווקא בתזמון שבו היא "עוקצת" אותך. הנתינה תשדר לה שיש בך המון כוח חיובי, ולפי דעתי תגרום לה לטלטלה לא קטנה. המון הצלחה

רינת3434

New member
מאוד מאמינה בעין הרע למרות

שאומרים שמי שלא מאמין בו זה לא פוגע. תנסי באמת מה שאחת הבנות (יש לומר נבונות) הסבירה לך לגבי עטיפה בבועה שקופה עם מגן דוד. הרבה חמיות שמחות שיש מריבות בין ילדיהם, חבל הן מפסידות. לרוב הן כאלו גרושות שאין להן אהבה וכתף מהבעל או מחוסרות עבודה ותעסוקה אז הן מתעסקות בחיכוכים.

נונה17

New member
לא מאמינה בעין הרע בכלל

אבל אני כן מאמינה שיכול להיות שבגלל שאת מרגישה את השליליות הנודפת מחמותך זה עושה לך רע, מלחיץ אותך ואם את מאמינה בעין הרע אולי את מקשרת בין השניים. מצטערת, לא יכולה (גם לא רוצה) להאמין שיש כאן משהו מיסטי מעבר לכעסים ואנרגיות שליליות.

צילה11

New member
אני כן מאמינה

קרה איזו מריבה בן בעלי וביני וחמותי הגיעה אלינו בזמן המריבה ישבה בסלון ואמרה לי תתגרשו למה את מתנהגת אליו בצורה כזו אני אמא וכואב לי בקיצור הלכה רק לטובת הבן שלה היא יצאה מהבית ומאז אותו יום בערב לא הרגשתי טוב בכלל היום ברוך שפטרנו ממנה אני מרגישה הקלה תמיד כשהייתי רואה אותה משהו חדש היה קורה לי

melody2007

New member
תעשי עליה שתי עיניים חזרה.

מה זו הפרימיטיביות הזו ? עין הרע ?? חחחחחח

SimsY

New member
כשאני עומד על יד דודה שלי

אני מרגיש גם רוח רעה בריח של שעועית.

למעלה