שאלה פילוסופית

בילבי83

New member
שאלה פילוסופית

אתן מאמינות שחם או חמות ממורמרים מחייהם מסוגלים לעשות "עין הרע" לכלה שלהם? אני מרגישה אנרגיות לא טובות מחמותי-כשרע לי אני מרגישה שהיא פורחת וכשטוב לי אני ממש רואה אותה מכווצת מלחץ. לא יודעת מה רציתי להגיד כולה אנרגיות שליליות ואני נאלצת לסבול את כל התסביכים שלה בגלל החיים הקשים שלה כתוצאה מהאופי המחורבן שלה. אני פשוט בזה לה. זה פשוט מתסכל אותי שאני צריכה להיות בחברתה פשוט לא טוב לי.

כמה דברים

א. אם את מאמינה בעין הרע אז יכול להיות שאת מרגישה ככה. אם את לא מאמינה, אז..... ב. תמעיטי בפגישות איתה.

בילבי83

New member
אני מנסה להמעיט בפגישות איתה

ככל האפשר. אבל זה כאילו עוד יותר מרגיז אותה-שאני מנסה להתחמק ממנה. כאילו איך זה יכול להית שאני לא נהנית להיות בחברתה המקסימה גם בפגישות המועטות שיש לי איתה היא כ"כ דוחה אותי . אני מרגישה שאני מתחילה לאבד את הסבלנות אליה. הכי קשה לי זאת הצביעות שלה,היא צבועה להחריד

בילבי83

New member
ולגבי עין הרע

לא יודעת איך להסביר את זה. קשה לה לשלוט כרגע על שפת הגוף שלה לגבי שמחה לאיד במצבים מסויימם. נראה לי שבגלל שהיא גרושה היא רק מחפשת סימנים לקושי ביני לבין בעלי ומקווה....

בילבי83

New member
היא לא מעיזה לעשות מולו

זה רק מולי לבד עם הרבה עוקצנות. ואז זאת מילה שלי נגד מילה שלה... אני כל הזמן מתעלמת ממנה אבל כמה אפשר אני מרגישה שאני עומדת להתפוצץ

נונה17

New member
תשתדלי להיות איתה לבד כמה שפחות + הערה לכולן

אם את יודעת שהיא עושה לך רע כששתיכן לבד ומתנהגת בסדר כשבן זוגך בסביבה, נסי להיות איתו כשאת נמצאת איתה כמה שיותר. איזה עסק יש לך איתה לבד? צבוע, אולי, אבל עדיף להיות מעשי בקטע הזה. חוץ מזה - די כבר להשמיץ גרושות!! די כבר!! זה ממש מעצבן אותי. להציג את הגרושות כממורמרות, מסכנות, עושות עין הרע פשוט עושה עוול ענק להמון נשים שחלקן הגדול נשים נחמדות ומקסימות, לא מרירות בכלל שהחליטו לקחת את גורלן בידיהן ולהיחלץ מנישואים אומללים ולפעמים גם אלימים ונאלצו לעמוד בלחצים אדירים מצד בן הזוג המאמלל ולפעמים אפילו לא זכו לגיבוי ממשפחתן שלהן או לחילופין - שהגירושים נפלו עליהן ללא תכנון ונגד רצונן. יש גם גרושות מרירות ואומללות כמו שיש נשים נשואות או רווקות או אלמנות מרירות ואומללות. אבל די לעשות מגרושות שטן.

taltal73

New member
../images/Emo127.gifאהבתי מאוד את התגובה למרות שאני לא גרושה

נועה120

New member
אני מרגישה בדיוק כמוך

כשלי רע אז אני מרגישה שחמתי פשוט פורחת.גם היא גרושה...(אומנם חיה עם בעלה)והחיים שלה לא טובים בלשון המעטה. היא הגיה למצב שכנראה כל כך טוב לה כשזה קורה שהיא מנסה להביא אותילמצבים האלה בכוחות עצמה.

נועה120

New member
בלי שום קשר היא הביאה אותי למצב

שאני לא מדבת איתה...היא גם לא רואה את הילדה המקסימה שלי. אני מקווה שהיא מתחילה להבי שהיא עושה טעויות.... במקרה שלי בעלי לא כל כך איתי. למרות שאני בטוחה בצידקתי. בקשר למקרה שלך אני לא הייתי מספרת לה כלום כלום כלום...חמה לא יכולה להיות חברה!!!!(גם אם היא מוד רוצה). הן מקנאות כשהן לא יודעות על הילדים שלהן פרטים מסויימים בחיים.

בילבי83

New member
אני לא מספרת לה כמעט כלום

וזה משגע. בעבר כשכן הייתי מספרת לה דברים -אז אם זה היה דבר טוב היא הייתה מתרגזת ואם זה היה דבר רע היא הייתה עושה את עצמה מצטערת בכזאת צביעות שכל אחד היה יכול לראות זאת הצגה מרוב שזה היה בהגזמה.

תעטי מסכה גם את

תהיי נחמדה ועניינית. אל תשתפי אותה בדברים אישיים ובטח לא במה שקורה לך עם בעלך.

בילבי83

New member
אני עושה את זה

אבל היא מתישה אותי בחקרנות שלה. לדעתי יש לה OCD ואת זה אני אומרת על סמך דברים שהיא סיפרה לי על עצמה פעם. אני פשוט לא סובלת אותה

את לא צריכה לסבול אותה.

פשוט תשתדלי לא להשאר איתה לבד. אמרת שהיא לא עושה זאת מול בעלך, אז תיצמדי אליו כשהיא בסביבה.

בילבי83

New member
זה מה שעשיתי

גם ביקשתי מבעלי בעדינות שימסור לה שלא תתקשר אליי (אני עסוקה)אלא תתאם דברים דרכו. אחרי שנכוויתי מספר פעמים מזה שהיא אמרה דברים מסוימים מולו ואח"כ התקשרה אליי וזימרה בצורה שונה. אז היא רואה שאני מתרחקת ממנה וזה רק מרגיז אותה ומחמיר את הגועל שלה.

בילבי חביבה../images/Emo24.gif

אל תאמיני בעין הרע, מה שקורה ,אדם עם אנרגיות שליליות פשוט מלחיץ אותנו ואז לפעמים דברים לא מצליחים לנו, שימחי שאת בצד המקונא ולא המקנא, נסי להתרחק מאנשים ממורמרים ומתוסכלים שמחפשים שק איגרוף, עכשיו נא לא לצחוק, פשוט עשי לך הגנות, לדעתי זה עוזר להעביר את היום בכייף ואף אנרגיה שלילית לא יכולה לחדור את ההגנה, בבוקר או לפני שאת הולכת למקום שלא נעים לך בו בדמיונך הקיפי את עצמך בבועה שקופה והתיזי בתוכה נתזי זהב זהב מסמל אור ושמש סמלים טובים מעל הבועה בחזית הגוף ציירי מגן דוד מוזהב מהראש ועד כפות הרגליים קודקוד 1 בראש קודקוד1 בכפות הרגליים אחרי ההגנה הזו אף 1 לא יצליח להרגיז אותך נסי, ותהני מחיים רגועים ושלוים איך אמרו חזל"?" הצלחתך נמדדת לפי מספר הקנאים והשונאים שיש לך" בהצלחה

למעלה