שאלה פוליטית

בן הצבי

New member
אפרט...

בהודעה קודמת כתבת שאני כתבתי בשרשור אחר שאינני מאמין, ואני רואה זאת כמחמאה.. ובהודעה שניה כתבת שההבדל בינינו הוא שאת האמנת כל משך היותך חילונית בקיומו של הקב"ה (קראתי לו כך רק לכבוד הפורום הזה...) ואילו אני אינני מאמין בו. גם את זה אני רואה כמחמאה לא קטנה...

את זה הבנתי

השאלה שלי: מה המחמאה בזה? זאת מחמאה בשבילך שאומרים לך שאתה כופר? ממש לא הבנתי את הקטע הזה...

בן הצבי

New member
יקיר בני ברק יקירי...

אריאלה מכירה אותי היטב מהפורום, ויודעת שאני תמיד מנסה שלא לפגוע, ולכתוב ברמה המתאימה לפורום. אם היא אמנם תחליט שהודעה זו או אחרת שכתבתי אינה מתאימה לפורום, אקבל זאת ואבין זאת.

בן הצבי

New member
כן, אני רואה זאת כמחמאה.

וזאת מפאצת דיעותיי על האמונה ומקוארותיה. לא ארחיב כאן מפאת כבודו של הפורום.

אין ספק שאתה צודק

ורק עקביות והמשכיות תצליח להשאיר את ראשי החאמס חוששים לעורם.

אבל עובדה

שגם כשיאסין היה בכלא הישראלי היו פיגועים לא פחות קשים מה שאומר שהם מסתדרים לצערי מצויין גם בלעדיו.

אתה צודק! אין אף תועלת!

היו צריכים להרוג אותו כבר לפני עשרות שנים, ואם כבר החליטו היום להורגו היו צריכים לחסל אותו ביחד עם כל נחשי החמאס ולא רק אותו לבד.

לביא4

New member
האומנם? אין מצב כזה!

יש כאן סתירה, מצד אחד "היו צריכים להרוג אותו" וכשהרגו אותו "אין אף תועלת"?!?! ולהזכיר דבר ידוע ומפורסם - ראשי החמאס חיים במחתרת בצורה מתמדת, הם יודעים שהם על הכוונת, ולעולם לא מתכנסים יחד, אז מתי בדיוק יחסלו אותם כולם יחד? זה בדיוק מה שאמר ראש השב"כ אבי דיכטר, במקור רצו לחסל את כולם, אבל לא היתה הזדמנות כזו והחליטו לחסל אותו בהזדמנות ראשונה! ולמעשה - מה יוצא לנו מפרשת "זכור" קוראים מ"ע מדאורייתא, כל שנה מחדש, וזה גם בין שש הזכירות שבכל יום, ואולי נשאל את עצמנו: האם באמת אנחנו "זוכרים"???? וכאשר מגיעים לפועל, אומרים: "מה יצא מזה"??.... חומר למחשבה - והרבה!!

אולי אתה מציע לנו לשבת בחיבוק ידיים

מכיוון שממילא הפיגועים ימשיכו? רק הקב"ה מגן עלינו אבל אנחנו צריכים לעשות את ההשתדלות מלמטה. כתוב: הבא להורגך השכם להורגו. מה שעשו עם הרוצח אחמד יאסין שר"י היו צריכים לעשות ממזמן. הפיגוע שבדרך - היה יוצא לדרך גם אם הרוצח הזה היה בחיים.

בבוקר החיסול...

חשבתי, הנה כח ההרתעה של ישראל חוזר, מייד קיבלתי הודעת טקסט מחבר "כרגיל יצר ההתאבדות של מדינת ישראל שוב הוכיח את עצמו" כך שתגובות הציבור הם קיצוניים לשני הכיוונים, לדעתי כפי שראיתי גם בהמודיע אח"כ, שהיה הרבה יותר מרתיע אם היו מחסלים כמה ראשי מחבלים ללא הפרש זמן גדול.

לביא4

New member
הפוך - זה יצר קיום

לא נכון מה שנאמר שכאשר יאסין היה בכלא היו פיגועים קשים לא פחות, לא היו במימדים האלו, הפיגועים והבלגן התחילו כאשר ה"חכמים ההומניים" הביאו את עראפת מטוניס לכאן, ציידו אותו ברובים, שטחים ותקציבים (!!!!) להזכירכם - אלו ערבים, ואספסוף של מחבלים, אלו לא אירופאיים, או אמריקאים, יש להם מנטליות אחרת והם מבינים שפה אחרת, הם מבינים את ה"על חרבך תחיה". וכך בדיוק צריך לדבר איתם. את הדרכים וההמלצות שקוראים בשירשור הזה ראינו בתקופת ברק, כאשר הם השתוללו רצחו ופגעו, ואף אחד לא פצה פה וציפצף. כמה שהציעו להם, באו לקראתם וכו', נהיה רק יותר גרוע. לא קשה להסיק את המסקנות הנכונות מהמציאות של השנים האחרונות.

לביא4

New member
רק בממשלת חלם זה קורה

אנשים חלמאים וחסרי היגיון, לתת "חרב בידם להורגנו", זה גם לא סתם רובים, אלא מקלעי קלצ'ניקוב, אלו רובי סער שמשתמשים בהם יחידות חי"ר וסיירות מובחרות. ואחרי שרואים שהם השתמשו בהם לרעה, ולא עומדים ב"הסכמים" שהתחילו לחתום איתם - טוענים "שצריכים להמשיך את תהליך האין ברירה".... איפוא השכל וההיגיון של אלו שדרך אגב מתפארים בהיותם בעלי עבר צבאי מפואר??

למעלה