שאלה פוליטית

שאלה פוליטית

מישהו יכול להסביר את התועלת בחיסולו של יאסין? וכי חסרים להם מנהיגים? או טו טו ימנו ארכי טירוריסט חדש איזה רנטיסי או משהו דומה ושוב הם יחזרו לשגרת הטרור וכי רנטיסי יודע את העבודה פחות מהשייח` הנכה? אז מה הרווחנו? שכל ילד במדינה מדבר עכשיו על מה שהולך לקרות על הפיגוע שבדרך....

לביא4

New member
בוודאי שיש תועלת

ראשית השייך עמד אישית מאחרי תיכנוני פיגועים ורציחות, וכדי למנוע המשך כאלו חיסלו אותו. אנחנו רואים בבירור שמאז שאהוד ברק ירד מראשות הממשלה המצב הבטחוני השתפר לאין ערוך, מדיניות חיסולים עיקבית שביצעו עד עכשיו, כולל מבצע "חומת-מגן" הם אלו שהניבו את התוצאות האלו. זה בהחלט מרתיע את השאר, וכבר שמענו תגובות כאלו מהם! צריך לזכור, שבכל מקרה זוהי השאיפה שלהם, כך שמי שחושב שיש מה להפסיד - טועה. זוהי שטיפת מוח תקשורתנית-שמאלנית שתמיד אומרת - "מי שיקום אחריו לא יהיה טוב יותר" דבר שלא נכון בכלל. דרך אגב, רנטיסי שהתמנה במקומו, כבר הספיק לצאת לציבור שלו לומר כמה דברים ובמהירות חזר למחתרת כאלו הם המחבלים - הם יודעים לפגוע ולברוח, או להתאבד, וזאת - כי הם פחדנים!!! פשוט פחדנים!! מעולם לא העיזו לבוא גלויות. כן יאבדו כל אויביך השם!

חנוך617

New member
נכון שבטווח הקרוב

הם ינסו להוציא פיגועים אך בגדול הם יצטרכו להתעסק בפוליטיקה הפנים-מפלגתית ובפחד מחיסולים נוספים.

יש שם אכן מלחמת

ירושה לא פשוטה, אבל יש את מפקדי השטח שלהם לא כל כך משנה מה קורה בחלונות הגבוהים והם ימשיכו בכל מקרה להוציא פיגועים לפועל.

בן הצבי

New member
בחיסולו של יאסין תהיה תועלת בתנאי-

שלא יסתפקו בזה. חיוני מאוד שימשיכו בהריגת ראשי המחבלים, וַלא, יווצר מצב שחיסולו של יאסין באמת יבוא לרעתנו. וראו בזה את מאמרו המצוין של דובר חב"ד בארץ ישראל, הרב מנחם-מענדל ברוד, בעלון השבועי "שיחת השבוע". הקישור כאן

בן הצבי

New member
מעניין איך אתה מכיר אותי...

שהרי אינני זוכר אותך מהתקופה בה נקראתי "מייקי 770".. ובאשר להודעתך, זה שאני קורא "שיחת השבוע" לא הופך אותי לחב"דניק, וגם לא לימני בדיעותיי.... כמו שציטטתי את הרב ברוד מגיליון "Aיחת השבוע", יכלתי גם לצטט את תמר רותם מעיתון "הארץ"...

כשהמשיח יבוא כולם יהיו בדרך חזרה

בינתים, הוא בעצמו כתב היום בשרשור אחר שהוא לא מאמין. מה צריך להוסיף על זה?

בן הצבי

New member
יכול להיות הרבה דברים...

כידוע, "בטוח, זה רק בהר הזיתים, בעומק כמה מטרים.... אבל ברמת ה"יכול להיות" אז יכול להיות שגם אצטרף לשורות ה"מארינס"...

יש יותר סיכוי שתצטרף

להר הזיתים כפי שהזכרת. ולחזור בתשובה יש לך קצת יותר סיכוי מלהיות בהר הזיתים ובמארינס ביחד! מה אתה אומר?

יש הבדל קטן ביני ובינו

קטן אבל גדול. לאורך כל תקופתי כיוצאת בשאלה - מעולם לא כפרתי בקיומו של הקב"ה. האמונה היתה לי תמיד. יותר מזה, גם אז ידעתי שהקב"ה אוהב אותי ומשגיח עלי תמיד. לאורך כל תקופתי כיוצאת בשאלה - תמיד ידעתי שזה זמני ושיום אחד אני עוד אחזור.

בן הצבי

New member
חחח... אריאלה...

זה מצחיק, את יודעת..? את בטוח לא מתכוונת לזה, אבל אני באמת מוחמא מהדברים שאת כותבת.. זה באמת נחשב כמחמאה בעיניי...

למעלה