שאלה-פאדיחה

horse 1212

New member
שחף מכוער! בעעעעע....

|סורי אורלי אבל הוא מגעייייייייייללללללללללל...
גלי

horse 1212

New member
רעות אני צילמתי את זה לא?

זוכרת שאת ומורן באתם לחווה אז לקחתי את המצלמה שלך ועשיתי בוק לכל הסוסים?....

horse 1212

New member
יאאאא...../images/Emo9.gif אני לא בבית...

אני לא בבית אבל כשאני אהיה אז שלחי לי למייל.... כי לאייסי אני לא יכולה... אני ארשום לך ת'מייל כשני אגיע הבייתה... (בעוד כמה ימים....) האני!!! סוסה יפה שלי

ReSeN

New member
כן

סלייטר מלך לא ניסיתי להצחיק אותך אורן פיק

arieledaho

New member
האממממממ יש די הרבה

פשוט יש לי קצת בלאקאווט... 1.שרק התחלתי לרכב באמצע טרוט המושכות שלי התפרקו לא ידעתי מה לעשות והפלתי את עצמי ח
2.בשיעור אחד בהליכה עם מושכות ארוכות בסוף השיעור הסוס שרכבתי עליו החליט שהוא נשכב אז מהר ירדתי ושני שאלה אותי למה ירדתי אז אמרתי לה שלא אני ירדתי אלא הוא...
3.שמרתי על סוס לחברה שנסעה ובאותו זמן שעשיתי שיעור עליו פעם ראשונה אז סוס השתחרר מהתא (כל יום שישי בשעה ארבע למשך איזה חודש הוא הי משתחחר...ז"ל...
) אז הסוס שרכבתי עליו שם לב אז אחרי קפיצה הוא נתן לי באקים ענקיים ובאחרון נפלתי.....
ואז עליתי שוב ונתקע לי אבן במגף אז ניסיתי להוציא אותה ואז הסוס שרכבתי עליו ראה סוס שבא מהמסדרון והוא התחיל באקים ושוב נפלתי על בטון......~זוכרת את היום הזה..~ פעם ראשונה שנפלתי פעמיים ביום...

netapet2

New member
אין כ"כ הרבה...

נראה לי שהיה משהו... 1.בשיעור השלישי או הרביעי אחותי צילמה אותי והסתכלתי לשם והוא כמעט נתקע בגדר...
חח אבל הוא לא בסוף נזכרתי שאני על סוס.... 2.כשנפלתי... נפלתי בגלל שהתיישבתי מוקדם מידי ואז מרוב המהירות אז עפתי... וגם לא עזבתי מושכות... 3. והיה פעם אחת שנפל לי הארכובה באמצע קאנטר והמשכתי עד סוף הקאנטר... ואז במקום למצוא את הארכובה לחצתי עליו והוא עשה שוב פעם קאנטר... (יכול להיות שזה היה פריצה ולא קאנטר אבל זה היה מסוכן!

../images/Emo176.gif חחחח פפפפפפ יש לי איזה 10

1. הסוס שלי התנועע מצד לצד והוא מסיבי כזה אז כל הגוף שלי זז איתו וכולם צחקווו
2. נפלתי בשיעור אחד כי הסוס שלי נבהל מאיזה אוקסר ובקושי ידעתי לרכב ואז עליתי והמדריך שלי צחק ואמר שחבל שלא נפלתי על הבוץ (זה היה חורף והיו שלוליות במגרש) אז עליתי והוא שוב נבהל מהאוקסר אז נפלתי עוד פעם אבל הפעם לתוך הבוץ
וכולי הייתי מלאה בבוץ ואת המשקפיים שלי בכלל לא מצאתי וכולם היו צריכים לעזור לי לחפש אותםםם 3. באליפות הארץ עם טופר.. פשוט הכול היה פאדיחה מהמכשול הראשון עד השישי.. (כן כן נפלתי באליפות הארץ על היום הראשון.. לא לצחוקק!!) ואחרון: בעצם כל הרכיבה שלי היא פאדיחה אחת גדולהה תמונה מפדחת חחח מדרבנת באליפות צפון השנה>>>>>>

../images/Emo176.gifמממממ.... כן..

ביום הראשון קיבלתי היפר ונטילאציה (אין לי כח להסביר ..) והזמינו אמבולנס אבל בסוף לא הייתי צריכה...
חחחח היה עצוב... גרר

פחח

זה שנפלתי מקיסר המפגר פעמיים בשיעור נחשב??? זאת הפאדיחה היחידה שהייתה לי בינתיים!

למעלה