שאלה עקרונית

לחבך

New member
חוץ מזה רשויות המדינה זה לא דוקא

הכנסת הכוונה בעיקר למשרדי הממשלה. אתה חולק על פרופ´ למשפטים רות גביזון ועל עו"ד מהשורה הראשונה חוטר ישי שפטל וכדו´

עמלק

New member
"לא דוקא"

זה אומר שאתה מסכים כי זה "גם"... , על כן לא הבנתי מה אתה רוצה לומר. ואם יש לך חוות דעת משפטית שאומרת שאסור לבג"צ להורות על כך - תוכיח.

עמלק

New member
יופי טופי - שוב הוכחת את טענתי.

מדובר בדעה אישית של גב´ שתהא מי שתהא שאינה מציינת בשום מקום כי הדבר הוא בלתי חוקי - ועל כן הוכחת את טענתי. אתה יכול לא לאהוב את זה - אבל לומר שמדובר בפשע זו שקרנות לשמה.

לחבך

New member
לא אמרתי שזה לא חוקי. אמרתי שזו

חריגה מסמכות. אין חוק בנושא. אבל הוכחתי שזה לא מתפקידו של ביהמ"ש כמו שניסית לטעון

עמלק

New member
חריגה מסמכות = עבירה פלילית

יש חוק בנושא - הבאתי לך קישור - חוק יסוד השפיטה. לא הוכחת כלום פרט לכך שאתה לא מבין בזה כלום !

עמלק

New member
אתה קשה הבנה ?

כמישהו חורג מסמכותו המוקנית לו על פי חוק הוא עובר על החוק. אין שום קשר לחוקה... פשוט קשה לך להודות שטעית ואין לך מושג על מה אתה מדבר...

haredimm

New member
חוקה אמורה להסדיר את הסמכויות בין

הרשויות במדינה הכנסת בית המשפט והמשטרה. אין חוק בנושא הזה. קח קישור ותקרא את ההתחלה שלו לפחות. שמתי לב שאתה לא כ"כ קורא מה שאני שולח לך כל רוטשילד לדוג´ מתואר שם שהתפלל מנחה ביום חול ולא רק בשבתות וחגים

עמלק

New member
עכשיו אתה פשוט משקר, במצח נחושה.

יש חוק בנושא, דיברנו עליו, הוא נקרא חוק יסוד השפיטה. החוק מציין את הסמכויות של בית הדין הגבוה לצדק בנוגע לכך שהוא מפקח על שתי הרשויות האחרות, המחוקקת והמבצעת --- למה אתה משחק אותה מפגר ? ומי חוקק את החוק שמסמיך את בג"צ לפקח ? כמובן --- הרשות המחוקקת ! אל תשחק אותה מפגר ו"תשכח" כל פעם על מה דיברנו... שיטות אמנון יצחק לא עובדות עלי.

לחבך

New member
עמלק הוא קליפה רצינית. יראה הציבור

וישפוט מי צודק. את עמלק אי אפשר לשכנע

haredimm

New member
דיעה אישית ? ומה עם ראש לשכת עורכי

הדין חוטר ישי ועו"ד שפטל ועוד רבים. והציבור החרדי שכנראה מרוב גזענותך אתה מחשיב אותם כמו השופט הנאור (דרך אגב נאור זה גם מקולל מלש´ ארור) אליגון לכינים * וזו דעתי על הציבור ה"נאור"

עמלק

New member
על מה אתה מדבר, לכל הרוחות ?

תתנסח כמו שצריך. תוכל לכנות אותי גזען עד מחר, אבל אינך יכול להוכיח דבר דמגוגי שכזה שכן מבין שנינו אתה הוא הגזען ולא אני, אתה הוא השונא את כולם ולא אני...

לחבך

New member
בפעם המיליון אני לא שונא אף אחד לא

הקמתי מפלגה נגד אף אחד. אני רואה שגם על ראש לשכת עורכי הדין מר חוטר ישי וביקורתו נגד מערכת בתי המשפט לא שמעת האופקים שלך מצומצמים רק לשנאת החרדים ולא לשום דבר אחר. מסכן

לחבך

New member
קח תקרא חסר ידע שכמוך את הקישור

נראה לי שיש קשר בין חוסר ההשכלה של מצביעי שינוי לבין שנאתם את החרדים. גם אצל ... זה ככה.

עמלק

New member
שוב פעם

אתה מביא איש עם דעה אישית, אם לדעתך חוטר ישי סבור שיש בבג"צ שופטים שעוברים על החוק - הבא ראיות ונשפוט.

למעלה