שאלה עצובה

Sinner16

New member
מה פתאום!

לא משנה מאיזה היבט מסתכלים על זה, הרעיון הזה נוראי. אני יודע, אם אני הייתי החבר, זאת הייתה הדרך האחרונה שהייתי רוצה שיעשו לי. דבר ראשון, שקרים תמיד מגלים. קצת תמים להגיד את זה, אבל זה נכון. גם אם עכשיו הוא יחיה בשקר, יכול להיות שהחבר יגלוש בפורום הזה ויחשוד, או שמושא הבגידה פתאום יכיר את החבר ומי יודע איך זה יגמר. חוץ מזה, הפרידה תהיה פתאומית מדי, הבלבול יהיה מטריף וכל זה יכאב לחבר הרבה יותר מאשר לדעת את האמת ולהתמודד איתה בהתאם. אין ספק שאני הכי נגד הגישה הזאת. שום שקר לבן ושום נעליים. זה שקר ואפילו יותר נוראי מהקודם.. כי דבר ראשון, זאת התחמקות מהאמת וללכת בדרך הקלה. ממש-ממש לא.

"השקר הזה אפילו יותר נוראי מהקודם.."

"קצת" נסחפת הייתי אומר אבל בסדר.. יש משהו בדבריך כיוון שהבחור צריך ללכת להיבדק (הבחור הנבגד) אבל בכל זאת, אם אפשר להפחית את עוצמת הפגיעה איכשהו, זה מבורך. בכל אופן אני תמיד תמיד אבל תמיד בעד האמת, למעט מקרים בהם ה"שקר" רק מועיל. {לדוגמא אם נגיד יצאה שכבה שלימה לטיול שנתי, שהיה ממש ממש כיף, אבל נשארו כמה תלמידים בבית ולא יצאו אליו כי לא היה להם כסף (לדוגמא), מה תאמר להם? "היה מדהים!" ? לא אחי אתה תשקר, אם תבחר בזה ותגיד "וואלה היה נחמד לא יותר.." אני כזה בכל אופן. בקיצור, המקרה הזה של הבחור שכותב את ההודעה הזוי ובזוי מכל דעה ומכל כיוון, מה שלא יהיה, פגיעה בבחור הנבגד תהיה כאן. אגב לכותב ההודעה, אמנם ביקשת לא ביקורת אבל אני לא יכול, אחי, יצאת זבל.

Substantial

New member
אני לא אוהב כשמחליטים החלטות עבור אחרים

אין לו זכות, לבחור הזה, להיפרד מהחבר שלו סתם ככה רק כי הוא חושב שבגלל שהוא בגד בו הקשר יסתיים. זו צריכה להיות בחירה של החבר, זה מזכיר לי התנהגות של הרבה הורים שמנסים לגונן על הילדים שלהם, מסתירים מהם מידע ואופציות, ובעצם מחליטים עבורם על החיים שלהם.

רפלקס מותנה אמיתי...

הסיכוי הוא אחד למיליון... אולי כדאי כן להבדק... וכן, כן לספר לו על הבגידה... ולא לעשות מזה טלנובלה... פשוט תספר לו...

למעלה