אנשים שמתייחסים ככה, לכאב, כרוני.
כאילו הוא לא קיים והכל בראש שלך - אני פשוט מעיף מהחיים שלי, כמובן אם שיחות והבהרות בנושא לא עוזרות.
אני לא מתבייש לכתוב כאן שאני לא מדבר עם אמא שלי תקופה מסויימת - בדיוק אחרי מה שכתבתם כאן, ובמיוחד בגלל זה וחסל סדר הניסיונות שאולי היא תוכל להכיל, אותי, עם הכאב ועם הרגל והגב. גם את אבא שלי אני כבר לא משתף כי גם ככה התשובות אפאטיות מצידו, הוא גם לא מתעניין וזה שקוף שאם הוא כן מתקשר זה די מלאכותי.
פעם אחת התקשרתי לאבא שלי שאני צריך לעבור ניתוח בגב אחרי הMRI, רק כדי לראות איך הוא יגיב, להצית בו משהו מעבר למחסום האדישות.
כזו אדישות.
אלוהים.
"טוב תראה אתה צריך אז רק שתדע שזה מסוכן וזה בלה בלה אבל מה שבא לך" סיכם ככה בשתי משפטים ואמר שהוא עייף.
רציתי למות עם תגובה כזו. אבל ככה הוא. אדיש.
מדי פעם מתקשר לבדוק שאני עדיין חי.
אם מדובר בהורים שלו, סבא וסבתא היקרים שלי, שכבודם מונח במקומם, הוא הכי היסטרי, רגיש, ופועל, אקטיבי, מתעניין, יוזם - נורמלי לחלוטין, חוצמיזה - חי בעולם משלו.
אני כבר ממזמן למדתי לסמוך רק על עצמי, ובדרך כלל החברים האקסיות שלי היו היותר מתעניינות במה שעובר עלי בחיים,
אפילו השכנים יותר קרובים מהורי, שזה הזוי ומצער.
ניסיתי ייעוץ אפילו בשיתוף עם הורי (שחזו בתשובה וכל מה שבראש שלהם זה רבנים וכל הצרות שלי זה בגלל שאני לא מניח תפילין) אבל זה לא ממש עזר. אי אפשר לשנות אנשים, ככה הם, וכנראה שככה אני.
אין לי הכח ללכת על ביצים עם אנשים, או שאני אמיתי עד הסוף, עם הטוב והרע ומרגיש בנוח לדבר על הכל, משתף והכל או שאני פשוט חותך.