שאלה על

ruthi26

New member
נכון לצערי

לפעמים לא מבינים את זה, כאבי גב של פריצת דיסקים זה משהו שאי אפשר להסביר אפילו, ובתוספת פיברו' זה זוועת עולם, ולפעמים עוד מסוגלים להגיד לי, תנוחי תרגישי יותר טוב, מה זה קשור, לפעמים לא עוזר שום דבר, אני החלטתי שלא "מצטדקת" בכוונה כתבתי את המילה הזו, רק אנחנו בינינו יכולות ויכולים להבין מה אנחנו עוברים ועוברות

לא יודעת אם בגלל חוסר תשומי את לא נרדמת, אבל הפיברו' גורמת לחוסר שינה, ואם רק בגלל זה את לא נרדמת, תיפני לרופאת המשפחה, תתייעצי

bobi2525

New member
קבלי חיבוק מבין ממני! עיזבי אותם

זה לא מרוע

ואני אישית שוב ממליצה לכם להראות לאנשים שקרובים אליכם את הסרט
"איש ברזל-פיברומיאליה"
יש שם קצת צריחה של הקטע של הספורט
אבל אחושקשוקה נוגע בדיוק במקומות הנכונים!

צלשלספק

New member
תראי, נכנסתי לעולם אחר של...תרופות עם

הקנב~ס הרפואי.

יש כל כך הרבה זנים ותתי זנים, יש עונות פריחה ואפקטים שונים לכל מזור, עולם שלם מסתבר. כן ברור שלא על כל אחד זה משפיע - האמת שגם עלי בנתיים לא מי יודע מה (משפיע אבל לא בכיוון של שיכוך הכאב באופן ישיר אבל אני בקושי שבוע... אמרו שיקח זמן), ותשכחי מהאפקט של אופיאטים או בנזודיפאינים, זה ממש לא מרגיש ככה, חיה אחרת לגמרי. יכול להיות שחיפשתי אותם "שם", בצמח החביב ולכן התאכזבתי בהתחלה שאני לא יכול לעשות סוויץ מיידי והמשכתי עם גמילה איטית מהכדורים ועדין נחנק מהם ובתקווה לא להרבה זמן
. זה פשוט - אחר, לפחות ממה שאני מרגיש כרגע. כעת אני כבר מעשן יותר בכיף ואוכל את הזן שנתנו לי לאכול לפי מה שסוכם, עליתי במספר השאיפות וזה פחות משפיע עלי.

ראיתי את הכתבה אתמול והיא הייתה יותר אובייקטיבית ומאוזנת מאשר כתבה לעודד את כל העולם ואחותו לבקש מד"ר ברוך אישורים.

ניסיתי לדבר עם הספק (שוב, הפעם יותר בצורה נחושה) על להגיע שוב לנסיון התאמה של זן ספציפי, ואמרו שיחזרו אלי
נו, אני עדיין מחכה...

ruthi26

New member
מחדש לי, תנסה דברים אחרים

אולי משהו כן יעזור לך, וואלה אין לי מושג אפילו מה להגיד בקשר לזה, ומעדיפה לא להגיד כלום, עוד מעט חיה וכלנית יתנו לי על הראש רק זה חסר לי

מה עם עוגיות, שזה היה משונה לשמוע ולראות, אול יש
עם ה...

bobi2525

New member
הגיוני מה שאתה אומר

הגמילה מכדורים זה גהנום! אולי זה מה שעשה לך לא טוב ולא הקנביס

צלשלספק

New member
ספר לי על זה...

גמלתי את עצמי כמה וכמה פעמים בשנה האחרונה, כשהכדורים פשוט עשו אותי חולה או ש"גרמו" למוח שלי לחשוב שכואב לי ברגל הרבה יותר ממה שבאמת כואב לי.

לא ידעתי על תופעות גמילה, חוסר מודעות טוטאלי, לקחתי מה שנתנו לי. אף רופא לא טרח לעדכן אותי, פשוט חשבתי שמשהו לא בסדר והמשככים לא משפיעים יותר ולא הבנתי למה, הרגשתי שאני הולך להתפגר מתוך כאבים דאז, ואז קראתי קצת בפורומים בחו"ל והבנתי...
שאני לא לבד...

אני חושב שהגמילה מהטרמדקס בזמנו הייתה מהכי קשות שעברתי, סיוט בלתי יאמן, כל דקה נספרת כנצח, חמישה ימים של כאב אקוטי ובלתי נתפס ולאחריו השאריות... ועברתי אותה כמה וכמה פעמים, עם הכדור הארור שהוא משכך הכאבים הכי טוב, חזק, והכי אכזרי ונוקם שנתקלתי בו, הגמילה הרבה יותר קשה מהפרקוסט 10 שגם איתו נאלצתי לשחק במינונים ולסבול כאב לצד חופש ממנו.

הגמילה מהליריקה הייתה לא קלה ואני עדיין על מינון נמוך בתקווה להגיד גם לכדור הזה יפה שלום - עליתי לאט וירדתי לאט, ככל שעליתי במינון הרגשתי יותר רע חודשיים שלמים הייתי על כמעט 400 מ"ג ליום שזה הרף שהרופא הציב לי, הכאבים הפכו ליותר חזקים ויותר נוירופטיים באופי, תופעות הלוואי במינון כזה הן גועליות למדי ואז נאלצתי לשלב שני פרקוסט 10 ליום וטרגין 10 אחד ללילה, כעת שאני די בלי משככים או בנזודיפאינים להרפיית השרירים, הכאב מרגיש יותר כאילו פוצצו אותי מכות עם שרירים מכווצים, הכאב הוא יותר... מוחשי. גם עקב כך שבין לבין קיבלתי אנטיביוטיקה (ציפרו) שגרמה לי לדלקות או אולי גם קרעים בכל הגידים בגוף כולל בלסתות ואינסומניה ואני עדיין מחכה שזה יעבור וכבר עברו שבועיים מאז שהפסיקו לי אותה, ואז אישרו לי לבסוף את הקנביס...

כנראה שהאנטיביוטיקה הזו
שקיבלתי אותה לתקופה ארוכה בעבר - היא שגרמה לפגיעה ברגל ובגב, (לא ראו כלום בMRI) ולאבדן רלפקסים בשתי הרגליים בטח אחת התרופות אחראית, מי יודע? גם הרופאים לא יודעים לאחד את מגוון הסימפטומים שלי שחלקן נגרמו מהתרופות, פוצצו אותי בתרופות, בתיאום של שלושה רופאים, ובסוף אישרו לי קנב;ס הבנתי מאתרים מחו"ל שיש על הציפרו אזהרה של קופסא שחורה מהFDA ושספורטאים (עד לאפריל האחרון עסקתי בספורט אינטנסיבי בעצמי) הפכו ממש לנכים ממנה.

הפעם אני יותר חכם, תכננתי את ה"גמילה" (אם חצי בונדורמין וחצי פרקוסט ליום נחשב "גמילה") בשיתוף עם הראומטולוג (לך תשיג את רופא הכאב
), סוויץ לקטדולון 400 לשבוע שבועיים כדי למסך את הגמילה, בשילוב עם הקנב~ס בערב... והורדה במינון של הליריקה מ50 + 50 ל50 + 25 ועד לכלום בתקווה להישאר רק על הקנב~ס ותוספי תזונה ולמצוא את הזן המתאים עבורי...

ruthi26

New member
זה השם טרמדקס

שלא נדע איזה כדור, כל תופעות הלוואי היו לי ממנו, הרגשתי הוזה בהקיץ, הקאות ומה לא? ולהפסיק גם כרוך בתופעות לוואי, זוועת עולם

אני לא חושבת שאני יכולה לחשוב בכלל לכיוון שלך, אני אסטמטית, ואפילפטית, כן יש לי הכול מכול וכול.. אבל חיה עם זה פחות או יותר יש ימים של פילה ויש ימים של חצי פרפר

וואו הקטע עם ההורים שלך גמר אותי לגמרי... זה זוועת האנושות, מעדיפה לא לדבר, שלא אגיד דברים בוטים מדי

למעלה