אל תספר לי שלא השקעתי!!
מדבריך נשמע כאילו הבעיה היא שאולי לא השקעתי מספיק בתירגולים, אז אני חייב להגיד לך שאתה פשוט טועה! השקעתי בזה כמה שנים טובות שבהן תירגלתי פעמיים ביום בבוקר ובערב וזה פשוט לא עבד! בהתחלה היתה תקופה קצרה שבה נראה לי שזה עובד אבל כנראה שזו היתה רק אשלייה כי תוך זמן קצר הכל חזר לקדמותו מבחינת ההרגשה והמתחים, עשיתי בדיוק כמו שהמורה למדיטציה לימדה אותי בקורס ובצקינגים, התחלתי בחצי דקה של שקט ואז התחלתי לחשוב את המנטרה שלי בתום לב תוך העדפתה על פני כל מחשבה אחרת, לא התנגדתי לשום דבר, לא התנגדתי למחשבות שלפעמים באו לי, לא התנגדתי לרעשים, לא היה איכפת לי אם המנטרה מישתנה או נעלמת, לקחתי אותה כמו שהיא באה באופן טיבעי וללא שום מאמץ (...תהליך פשוט, טיבעי ותמים מאד) ולאחר כ 20 דקות בערך הפסקתי לחשוב את המנטרה ונישארתי עוד 3 דקות בערך בשקט עם עיניים עצומות. וזה פשוט לא עבד!! אז אל תספר לי שלא השקעתי או לא עשיתי את זה נכון... יש גבול לכמה זמן אפשר לנסות משהו בלי לקבל שום תוצאות! בקשר לקורס זה בהחלט יקר ומוגזם! לא יתכן שכדי ללמד אותי לחזור בראש שוב ושוב על מילה מסויימת יקחו ממני כמעט 8,000 שקל!! וכדי ללמד אותי את התעופה היוגית יקחו ממני סכום כסף שיכולתי לקנות איתו מכונית חדשה!!! אתה מוכן להסביר לי לאן הולך כל הכסף הזה??? הרי עד היום זרמו סכומי עתק לאגודת ה TM!! מה אפשר לכסות עם כל כך הרבה כסף?? לאן הולך כל זרם הכסף האדיר הזה שהאגודה קיבלה עד היום?? אני חושב שכל הארמונות המפוארים של סדאם חוסיין לא עולים כל כך הרבה כסף! אז לאן הולכים כל הסכומים האדירים האלו?? לא יעזור, משהו כאן פשוט מסריח!! מסריח!!! אני הוצאתי סכום כסף לא מבוטל על הקורס הזה ואני ממש מצטער על כל אגורה שהוצאתי, זה פשוט לא היה שווה אפילו שקל שהוצאתי! בכל מקרה יום טוב, פטל, תות ואננס.