שאלה על open office

Milochka1

New member
שאלה על open office

עקב המלצות רבות הורדתי והתקנתי את התוכנה open office. השאלה היא, כיצד אני מתקינה שם בדיקת איות? קיימת במקור בדיקת איות אנגלית בלבד (ואני חייבת גם עברית ורוסית). באתר עצמו לא מצאתי מילונים. תודה לעוזרים

Eldad S

New member
תודה, יובל ../images/Emo13.gif

אני שובר ת'ראש מה שמה, ואני יודע שאני זוכר... שושנה, כמובן

Eldad S

New member
יפה! ../images/Emo6.gif

יצורף לקישורי ה"סלנג" בפורום בלשנות ושפות העולם, ולקישורי הפורום שלנו.

yonabn

New member
תשובה OPEN OFFICE DICO

אתה צריך להתקין מילון, ולהגדיר אחר-כך את האופן אופיס שלך בכלים. תדביק את הכתובת ולך לשם להוריד את המילון שאתה רוצה: http://ftp.services.openoffice.org/pub/OpenOffice.org/contrib/dictionaries/dicooo/DicOOo.sxw בהצלחה יונה

תודה, אני בדיוק בודקת את העניין

ושאלה - בגלל שנראה לי שאת מבינה באופן הזה הבנתי שהוא משלים אוטומטית מילים שחוזרות על עצמן. האם הפונקציה הזאת פועלת אוטומטית? אחרי כמה פעמים שאני כותבת מילה מסוימת היא תושלם? איך אני מגיעה לרשימת המילים שכבר מושלמת? תודה

yonabn

New member
תשובה

הפונקציה הזאת פועלת אוטומטית ממילים של 5 אותיות כשאתה כותב מסמך. אבל את צריכה לכתוב מספר "5" בתפריט כלים - תיקון אוטומטי- אורך מילים. את צריכה לסמן הכל שם בכרטיסיה הזאת, לבחור עד "10,000" מילים שנזכרות. זה המקסימום. את יכולה גם שם למחוק. תנסי לקרוא מה שכתוב על OPEN OFFICE לפני כמה ימים ועל תשכחי להוסיף מילון שאת צריכה לתיקון שגיאות אוטומטי לכתובת שנתתי קודם בהודעות.

yonabn

New member
../images/Emo189.gifשכחתי להסביר לך משהו

את צריכה ללחוץ על ENTER כשאת רואה את המילה שהוא מציע לסיים בחלון(> הצגה כעצה>) אם הוא מתאים לך. את יכולה גם להגדיר את קבלת המילה עם SPACE או END או חץ > בכלים> תיקון אוטומטי> השלמת מילים> קבלת עם> לבחור ENTER> ביי בהצלחה

yonabn

New member
תמצאי את המילון בתוך התוכנה!

היה היום יותר מדי אנשים שגולשים באתר שלהם. הקובץ DICOoo היה קצת תקוע. אבל את גם תוכלי ישר מהתוכנה OPEN OFFICE במחשב שלך להוסיף מילון בסרגל התפריט תלכי לקובץ> בשורה הרבעית יש כזה עזר> תלכי להתקין מילונות חדשים. אני מקווה שזה התרגום המתאים, כי הורדתי OPEN בשפה זרה. ביי

Milochka1

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif אך בסופו של דבר

נראה לי כי אוותר עליו. הוא ממש איטי ונתקע כל הזמן...למרות שנראה נחמד ושימושי, המחשב שלי פשוט לא סוחב אותו

Milochka1

New member
האמת היא שדי מוזר לי....

ש-OO כבד יותר מהתוכנות של Microsoft, יכול להיות שאני זו שעשיתי טעות בדרך?

Y. Welis

New member
זה לרוע המזל די מובן

כי ה-open office היא תוכנת קוד פתוח, שאמורה להתאים למגוון פלטפורמות. על כן היא לא כתובה באופן ייחודי לסביבת חלונות, כמו התוכנות של מייקרוסופט, שכמובן יודעת יותר מכל חברה אחרת איך לכתוב לסביבה שהיא עצמה פיתחה.

Eldad S

New member
מה אתה אומר?

זאת אומרת ש-Open Office, "מעצם הגדרתה", כבדה הרבה יותר מתוכנות אופיס? לא חשבתי על זה כך עד היום.

למעלה