עקב המלצות רבות הורדתי והתקנתי את התוכנה open office. השאלה היא, כיצד אני מתקינה שם בדיקת איות? קיימת במקור בדיקת איות אנגלית בלבד (ואני חייבת גם עברית ורוסית). באתר עצמו לא מצאתי מילונים. תודה לעוזרים
אתה צריך להתקין מילון, ולהגדיר אחר-כך את האופן אופיס שלך בכלים. תדביק את הכתובת ולך לשם להוריד את המילון שאתה רוצה: http://ftp.services.openoffice.org/pub/OpenOffice.org/contrib/dictionaries/dicooo/DicOOo.sxw בהצלחה יונה
ושאלה - בגלל שנראה לי שאת מבינה באופן הזה הבנתי שהוא משלים אוטומטית מילים שחוזרות על עצמן. האם הפונקציה הזאת פועלת אוטומטית? אחרי כמה פעמים שאני כותבת מילה מסוימת היא תושלם? איך אני מגיעה לרשימת המילים שכבר מושלמת? תודה
הפונקציה הזאת פועלת אוטומטית ממילים של 5 אותיות כשאתה כותב מסמך. אבל את צריכה לכתוב מספר "5" בתפריט כלים - תיקון אוטומטי- אורך מילים. את צריכה לסמן הכל שם בכרטיסיה הזאת, לבחור עד "10,000" מילים שנזכרות. זה המקסימום. את יכולה גם שם למחוק. תנסי לקרוא מה שכתוב על OPEN OFFICE לפני כמה ימים ועל תשכחי להוסיף מילון שאת צריכה לתיקון שגיאות אוטומטי לכתובת שנתתי קודם בהודעות.
את צריכה ללחוץ על ENTER כשאת רואה את המילה שהוא מציע לסיים בחלון(> הצגה כעצה>) אם הוא מתאים לך. את יכולה גם להגדיר את קבלת המילה עם SPACE או END או חץ > בכלים> תיקון אוטומטי> השלמת מילים> קבלת עם> לבחור ENTER> ביי בהצלחה
היה היום יותר מדי אנשים שגולשים באתר שלהם. הקובץ DICOoo היה קצת תקוע. אבל את גם תוכלי ישר מהתוכנה OPEN OFFICE במחשב שלך להוסיף מילון בסרגל התפריט תלכי לקובץ> בשורה הרבעית יש כזה עזר> תלכי להתקין מילונות חדשים. אני מקווה שזה התרגום המתאים, כי הורדתי OPEN בשפה זרה. ביי
כי ה-open office היא תוכנת קוד פתוח, שאמורה להתאים למגוון פלטפורמות. על כן היא לא כתובה באופן ייחודי לסביבת חלונות, כמו התוכנות של מייקרוסופט, שכמובן יודעת יותר מכל חברה אחרת איך לכתוב לסביבה שהיא עצמה פיתחה.