שאלה על ITZ מה מקור השם In The Zone ...למה היא קראה לאלבום כך ?
Shiri from the block Active member 15/6/07 #1 סתם כי בא לה?../images/Emo2.gif סתם, האמת שאין לי מושג../images/Emo3.gif אני זוכרת שהיה משהו עם זה רק ששכחתי..
סתם כי בא לה?../images/Emo2.gif סתם, האמת שאין לי מושג../images/Emo3.gif אני זוכרת שהיה משהו עם זה רק ששכחתי..
B Britney Style New member 15/6/07 #2 בעברית זה נשמע רע... Zone זה שטח/אזור והפירוש זה "בתוך האזור" .
X xtina 4 ever New member 15/6/07 #4 ...../images/Emo210.gif או שזה "בזירה" או "בתוך הזירה", ואני משערת שהכוונה היא לזירת המוזיקה.
Y YugiBoy New member 15/6/07 #5 לא יודע..אולי בגלל שלפני זה אם אני זוכר נכון, לפני זה היא לקחה טיפה הפסקה, תקנו אותי אם אני טועה... אז כאילו "באיזור" היא עדין באיזור... לא זזה לשום מקום... (=
לא יודע..אולי בגלל שלפני זה אם אני זוכר נכון, לפני זה היא לקחה טיפה הפסקה, תקנו אותי אם אני טועה... אז כאילו "באיזור" היא עדין באיזור... לא זזה לשום מקום... (=
U Upgrade U New member 15/6/07 #7 קראתי שהכוונה שהיא חוזרת לאזור אזור=עולם המוזיקה:I wanna get it the zone. וסתם לידע כללי: בהתחלה השם של האלבום היה Get In The Zone. בסביבות סוף ספטמבר 03 הGet עף.
קראתי שהכוונה שהיא חוזרת לאזור אזור=עולם המוזיקה:I wanna get it the zone. וסתם לידע כללי: בהתחלה השם של האלבום היה Get In The Zone. בסביבות סוף ספטמבר 03 הGet עף.
C Crazy On Britney New member 16/6/07 #9 קשה לפענח. אני זוכר שהיה אז אתר בישראל שמכר את האלבום שלה וקרא לו בעברית: "בטראנס".
X xtina 4 ever New member 16/6/07 #10 חחח...../images/Emo210.gif כל המתרגמים המפגרים האלה. כל דבר הם הורסים.