שאלה על Epiphone SG

Nadavcat

New member
שאלה על Epiphone SG

קיבלתי בהשאלה את הגיטרה הזאת מחבר (שלא מבין בה יותר מדיי), ומאחר שבחיים לא היתה לי גיטרה שהיא לא פנדר, אז מוזר לי המכסה הזה שיש על הפיקאפים האם בכל הדגמים יש כזה ? האם אפשר להוריד אותו כדי שיראו את הפיקאפ עצמו ? האם כל הSG כל כך קלות ? או שרק זאת ? :) צירפתי תמונה.

sheepeH

New member
לא בכל הדגמים יש

ואולי אפשר, זה תלוי. לפעמים הפיקאפ בא מובנה עם זה [ממש מולחם] וזה סרט להוציא את זה כעקרון בכל מקרה בשביל להוציא את זה צריך לפרק את הפיקאפ וזה קצת בלאגן כי צריך לחבר את האלקטרוניקה חזרה וכו'

Nadavcat

New member
אבל

אני יכול פשוט לנסות להרים את זה (אחרי שהורדתי מיתרים), ולראות אם זה פשוט מתרומם ? יש סיכוי ? למה זה בכלל נמצא שם ? תודה.

Nadavcat

New member
מבחינה אסתטית בלבד.

פשוט לדעתי הרבה יותר יפה כשהפיקאפים חשופים. כמו כאן.

Nadavcat

New member
דבר ראשון

אתה יכול להגיד בבטחה שזה משנה את הסאונד לרעה ? לא מאמין בזה. עובדה שרוב הגיבסון אפיפון הן עם פיקאפים חשופים. דבר שני, אין צורך לזלזל בכל אחד שכותב פה, כי אתם/אתם חושבים שאתם יותר חכמים. כן ! לדעתי יותר יפה עם פיקאפים חשופים, כמו שמישהו אחר יעדיף לקנות פנדר אדומה מאשר פנדר כחולה. זה חסר טעם לזלזל בכל אחד.

nothingman1

New member
זה לא משנה את הסאונד

לפחות לא בצורה שהאוזן האנושית תוכל להבחין בהבדל... הגברה בגיטרה עובדת על שדה מגנטי בין המיתרים לפיקאפים ועץ, בתור חומר פאראמגנטי (חומר שמגיב בצורה חיובית לשדות מגנטיים), לא ישנה לך את הסאונד בטח שלא חתיכה דקה כל כך של עץ אחרת בכלל לא היו שמים את זה על הפיקאפ...

למעלה