שאלה על cleric

MP EATER הוא חשוב, אבל

אצלי הוא לא ממוקסס (אולי כי קצת חירבשתי את הסקילים אז). בעיקרון הוא ממלא את ה MP מהנזק שאת עושה למפלצת. עד רמות 80 (כשעוד מתאמנים בוודווס) זה עוזר. ברמות גבוהות יותר אני לא רואה שזה ממש משמעותי כי הג'נסיס לוקח כ"כ הרבה MP שלעומת מה שמוחזר זה ממש אפסי.

IceFairy

New member
אם את לא רוצה לשרוף המון כסף על שיקויים

כדי מאד שהMP EATER יהיה ממוקסס, כקלריק היום, פריסט ובישופ בעתיד, המפלצות שתעדיפי להתאמן עליהן יהיו אלו שמן הסתם רגישות לHEAL וככאלו הן מחזירות לך MP, כשהסקיל הזה לא ממוקסס, זה לא יעבוד טוב, מה שיאלץ אותך להוציא המון כסף על שיקויים, שגם כך, כשהסקיל ממוקסס, אנו מבזבזים המון שיקויים, שלא לדבר כשהוא לא ממוקסס. מאד כדי למקסס את כל הסקילים הנחוצים מאחר והדמות תהיה חלשה ברמות גבוהות מה שגורם לתסכול ונטישה של הדמות, לכן מהתחלה חשוב לבנות לה נכון את הסקילים.

בתור בישופ.. שורפים שיקויים על ימין ושמאל

ושום MP EATER לא עוזר

אגב, ליז.. מתי התחלת להשתמש בג'ינג'ר אייל?

האמת היא שכל עוד אני עם mana bulls, האפשרות של אימון ב skeles הוא בלתי אפשרי.

IceFairy

New member
אני לא משתמשת בג'ינג'ר לעתים קרובות

לרוב רק במאנה בולס, פשוט צריך ללמוד לעשות HEAL אחרי כל מכה כם שהם לא יהרגו אותך.

IceFairy

New member
שרון, את רוצה לדמיין כמה שיקויים היית שורפת

ללא MP EATER בסקלס?

IceFairy

New member
ועוד דבר, בגלל שהסקיל של הMP שלך לא ממוקסס

זו עוד אחת מהסיבות שאת שורפת יותר שיקויים.

F3 אולי...

משום מה הוא נמצא על רמה 16 מתוך 20. הוספתי כנראה יותר מדי להולי ארווס .. טעות. מקסימום.. אם ישארו לי נקודות מתי שהוא שאני לא אדע מה לעשות איתם, אני אמקסס שם.

IceFairy

New member
HA זה הסקיל האחרון ששמתי עליו נקודות

העדפתי להתמקד בסקילים הנחוצים באמת, ומאחר וידעתי שבעבודה רביעית יש את הAR, לא ייחסתי לHA יותר מדיי חשיבות, לכן אצלי הוא ברמה 11, את הAR אמקסס כמובן מאחר והנזק שלו רציני.

זהו אז עוד עשיתי טעויות...

מילא. אני חייבת להשיג את הAR !!! זה ספר שנופל מזאקום כדי לפתוח אותו, נכון? כמו האינפיניטי?

למעלה