שאלה על boggies flashback

גיאלוי

New member
שאלה על boggies flashback

שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו איך הוא בתות סוס הרבעה אם כדאי לחשוב על הרבעה לסוסה שלי איתו או שיש לכם המלצות על סוסי הרבעה אחרים?

שירלי317

New member
אממ.. אני יודעת על כמה סוסי הרבעה

טובים.. תלוי איזה גזע את מחפשת. אני יודעת על הרבה קווטרים שקסים!

שירלי317

New member
חח.. בטעות..

אני קצת מעופפת..

פפוניטה

New member
אני מציעה

יש אצלנו החווה את UR SENSATIONAV JOSE. סוס מהמםםםםםםם! הוא מדהים, בן שבע, בצסע צ'סנט אני חושבת, בבעלותו של אשיר קול ונמצא בחוות אלונים. לפרטים נוספים יש דף מפורט בקישורים, ואתה מוזמנן לשאול גם באיסיקיו-178861161. אני באמת ממליצה!!!!!!!

חחחחח.....

מה זה הסנסשיונל לעומט הבוגי? הסנסשיונל של אשיר הוא סוס תוצרת הארץ בלי שום תואר נחשב. לעומט זאת הבוגי הוא סוס מגרמניה אלוף הדרבי בגרמניה לשנת 2000 מקום שני בפתוח מוגבל בגרמניה שנת 2000 מקום שלישי בברונז טרופי שנת 2000 "slide in" בברונז טרופי מקום ראשון שנת 2001 summer silde" מקום ראשון 2001. מקום ראשון בברונז טרופי של גרמניה ואיטליה. מקום ראשון R.O.M של הAQHA. ועוד מקומות ראשונים בארץ. לבוגי יש גם קו דם דומה במקצת לשל הסנסשיונל של אשיר. הרבעה של הבוגי עולה כ800 דולר הרבעה של הסנסשיונל עולה 2000 שקל לסוסה אחת ולשתיים או יותר 1500.

פפוניטה

New member
אוקי...

הוא סה"ג רוצה סוסת טיולים או סוס טהור...לא יזה סוס ריינינד מהתותחים...וסנסשיונל יכול להתאים לו...כי הוא ממש יפה ויש לו מבנה טוב וולדות טובים והוא לא יקר כמו בוגי.... אומנם לבוגי יש יותר תארים אבל אנחנו לא מדברים פה על סייח שמטרתו להיות אלוף!

למעלה