שאלה על תיק ללפטופ...

הילית111

New member
שאלה על תיק ללפטופ...

אני עובדת מהבית ולפעמים נוסעת למשרד למשרד אני צריכה לקחת איתי את הלפטופ.. זה לפטופ של דל לא כבד במיוחד- דגם דל LATITUDE D630 אני לוקחת אותו בלי מטען ועכבר כי יש לי במשרד הנקודה היא שאני לא רוצה ללכת עם שני תיקים תיק קטן בשבילי עם ארנק וכו ותיק ללפטופ אני מחפשת תיק ללפשוט שיהיה גם אלגנטי לשים על הכתף או על היד וכמובן שהלפטופ יהיה מוגן בפנים. אני לא רוצה שני תיקים כי גם ככה אני מוציאה שני ילדים מהגן כל אחד עם התיק שלו ואחד מהם זה תינוק עם תיק עגלה....אז אני עמוסה אשמח להמלצה על תיק איכותי ואלגנטי שמתאים לאשה . לא מעור אפשר גם ממה שמוכרים ב HM וכד' למרות שלא יצא לי לבקר שם חשוב לי אבל תיק שהמחשב יהיה מוגן בו אפילו אם זה אומר שאני אשים את הלפטופ בתוך מעטפה כזו שיש לי אבל שיהיה מקום בתיק לזה תודה וסופש נעים

Fun Fair

New member
לא הבנתי- את רוצה תיק ייעודי ללפטופ או

תיק מספיק גדול כדי להניח בו את הלפטופ כשהוא בתוך הקייס? אישית, אני לא אוהבת להסתובב עם תיק לפטופ כשאני יודעת שיש לי סידורים אחרי העבודה ומעדיפה שני תיקים (שאחד מהם אני יכולה להשאיר במשרד או בבגאז' של האוטו ולהסתובב עם השני). כשאני בלי אוטו, יש לי תיק לפטופ של BELKIN שהוא מעולה, אבל גם ב BUG יש תיקים לא רעים. ככלל, עדיף לא להשתמש בתיק צד ללפטופ (בגלל המשקל והעומס על הכתף) אלא תיק גב. אם בכ"ז את מעדיפה תיק צד או גב, לכי על אופציית הקייס ופשוט קני לך תיק גדול מספיק (HOBO BAG). נראה לי יופי של פתרון, במיוחד אם לא מדובר על נסיעות קבועות (ואז אים טעם לקנות תיק לפטופ מיוחד)

הילית111

New member
היי

תראי אני רוצה תיק גדול מספיק להניח בו הלפטופ כשהוא בקייס

perspona

New member
אני עדיין עם שני תיקים אבל ....

שנים הלכתי עם שני תיקים. אחד על הגב (כי חבל על הגב) ואחד קטן בשביל כל השאר. אבל אז התחלתי להרגיש קצת כמו תלמידת תיכון אז החלטתי ללכת על תיק צד ללטופ. בעיני הכי איכותי הוא סמסונייט. אבל הוא קצת יקר. תשקלי אולי לקנות מחו"ל . יש כמה אתרי קניות שמביאים לארץ. מה את אומרת על זה? http://buyamerica.co.il/61-samsonite-camelot-laptop-tote-case-black-.html זה עניין של טעם אז זו סתם הצעה.

כן אבל הרצועות קצרות כמו שרואים

אך אפשר מקסימום לתפור אצל תופרת רצועות ארוכות יותר בקיצור אל תקני לפני שתהיי בטוחה באורך הרצועות מה עם צבע וורוד?

למעלה