שאלה על רירית

אור9

New member
שאלה על רירית

בוקר טוב בנות - שאלה: יום שישי למחזור .אחרי 4 ימי הזרקה של 3 מנוגון , ממחר 4 מנוגון + צטרוטייד ארוך - הרירית הים 1 מ"מ . הגיוני? היא עוד תתעבה לעובי שצריך עד השאיבה?

נועם@בת

New member
רירית של 1 מ"מ?

נשמע דק למדי. בטח שהיא עוד תתעבה, אבל לדעתי יש צורך בתוספת אסטרוגן כדי לעבות אותה. את צריכה להתייעץ עם הרופא. בהצלחה נועם

אור9

New member
עזרה בערכי ההורמונים

בנות יקרות , בבקשה עזרה : ביום השביעי למחזור , (היום השישי להזרקות של 3 אמפולות מנוגון) כמה בערך אמורים להיות ערכי הE2 , האסטרוגן ורירית הרחם ?

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. אני לא ידועת אם יש לי תשובה לשאלה. זה תלוי בתגובה שלך, ובמספר הזקיקים שהתפתחו. לי קרה שאחרי 6 ימים בקושי זז משהו, ובטיפול אחר אחרי 6 ימים זקיקים היו כבר בשלים (זה היה בפרוטוקול מיוחד). בקיצור, מה שאת צריכה לעשות זה לשאול את הרופא אם לדעתו קצב התגובה שלך מתאים או לא. בהצלחה נועם

גוליגל

New member
../images/Emo32.gif לאן נעלם ד"ר בוצ´ן?

כבר כמה ימים הוא לא עונה לשאלות בפורום שלו. קרה משהו?

אור9

New member
צטרוטייד

היום אני צריכה להזריק צטרוטייד ארוך - עד כמה שאני זוכרת ניתן להזריק אותו בבטן . אני צודקת ? וזה אמור להיות לפני , אחרי או באותו זמת עם המנוגון ? תודה מראש בנות

limor1975

New member
תשובות

אז ככה: אני הזרקתי מנוגון ב"פלח" הימני של הישבן וצטרוטייד ב"פלח" השמאלי של הישבן באותו הזמן אחד אחרי השני. שיהיה לך בהצלחה!!!

אולה *

New member
צטרוטייד ארוך - זריקה תת-עורית

ז"א לבטן. ניתן להזריק במקביל למנוגון - שתי זריקות נפרדות.

אולה *

New member
והערה קטנה: אצלינו נהוג לשרשר שאלות

לשאלות הקודמות. לא כדאי לפתוח הודעה חדשה על כל דבר - אפשר "להתלבש" על השרשרת הקיימת - כזאת פתחת אתמול!

נועם@בת

New member
לשרשר לשרשר

וגם לשרשר ולשרשר
נועם

אור9

New member
מבקשת להתייעץ

מכיון שבסופו של דבר אנחנו המומחיות הכי גדולות בושאי הפריה רציתי להתייעץ איתכן: אני לאחר כמה טיפולי הפריה.הביציות בסדר ,הזרע בסדר , בד"כ יש עוברים יפים ובכל זאת אין השרשה.לדעתכן כדאי לשנות תמיכה?הרופא לא הציע זאת, אבל היו בנות בפורום שטענו שגסטון הניב תוצאות יותר יפות מהפנינים - מה דעתכן ? לבקש מהרופא הפעם גסטון במקום פנינים ? השאיבה אמורה ךהיות בתחילת שבוע הבא - אני מקווה. תודה מראש על העזרה.

יש כמה דברים שאפשר לבקש

ותמיד שווה לבוא מוכנה ולהעלות את האפשרויות בפני הרופא ולא לחכות שהוא יעשה זאת מיוזמתו . יש אפשרות כפי שציינת לשנות את התמיכה , יש אפשרות לעשות כל מיני פרוצדורות חדשניות כמו אסיסטד הצ´ינג למשל , לגדל עד בלסטוציסט ולנסות להחזיר ,יש אפשרות להעלות את מס´ העוברים המוחזרים , לשלב הזרעה ביחד עם ההחזרה . חוץ מזה שמעתי על כל מיני מקרים שבעקבות בדיקות דם נוספות שנעשו התגלו למשל בעיות ברמות אינסולין ומתן כדורים לטיפול באינסולין. בלי קשר לאינסולין שמעתי על טיפול באספירין שעזר להשרשה ועוד כל מיני מקרים כאלו. אז אולי תבקשי מהרופא לעשות עוד בדיקות יותר מקיפות שלדעתו יכולות אולי לעלות על בעיות קיימות שניתנות לפתרון על ידי תרופות ויכולות לשפר את סיכויי הקליטה.

נועם@בת

New member
מצטרפת לכל מה שדנדוש אמרה

תמיד אפשר לנסות דברים חדשים. רצוי בהתחלה לנסות דברים שאין חשש שיפגעו. ההבדל בהצלחה של גסטון הוא קטן אבל קיים. יש רופאים שלא מייחסים לזה חזיבות ויש רופאים שכן. בכל מקרה תבקשי נרות אנדומטרין כי למרות מחירם הגבוה (250 שקל ל30 טבליות) הן יותר סימפטיות מזריקות הגסטון הכואבות). בהצלחה נועם

למעלה