שאלה על רונות

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
שאלה על רונות

אתם מכירים את הקטע הזה כשמתקנים אותכים על משהוא ששכחתם לגמרי (לדוגמא: נוסחא ישנה במתמטיקה). אז אני רוצא להכין קמע (מקוורץ, משום שאפשר לתכנת אותו) וחשבתי לחרוט עליו רון , איזה רון הכי יתאם לבעיה הזואת?

deni

New member
תלוי למה את רוצנ שהקמע ישמש

אם תגיד לי לאיזו מטרה אתה מכין את הקמע אז אני אגיד לך איזה רון כדי לחרוט

jbu

New member
הוא משמש ללימודים

הוא משמש ללימודים אבל מהבחינה של לא לשכוח,להתבלבל ושכול מה שלמדיתי על הנושא יעלה לי ברואש כשאני עונה על שאלות, כמו הדוגמא שנתתי .

deni

New member
טוב..

אני היתי מציע לך:סיגל שזה הצלחה ובטחון יש לסיגל עוד אבל זה מה שאתה צריך. ועוד אחד אני חושב שהוא יותר מתאים זה:מאנאז שהוא משמש לחידוד המחשבה. לא מצאתי משהו יותר מתאים אז תשתמש באלו אני מציע לך להשתמש במאנז.

תור

New member
ו עם אני רוצה

לחרוט,לצייר רונה על גביש כלשהו שיהיה כמטוטלת,איזה רונה אני ישתמש? וממש ממש מומלץ לשים תמונה.

jbu

New member
קראתי שאפשר להכין רון, מישהו יכול

קראתי שאפשר להכין רון, מישהו יכול לעזור לי עם זה?

jbu

New member
לניסוח שונה:

איזה סמל אני יכול לחרות על הקמע כדי שיעזור לי בלימודים?

כרמית.

New member
רונה קנז הסקנדינבית

היא הרונה המתאימה לקמע לימודים. היא נראית כך: > (כמו סימן של קטן מ), רק בזוית יותר פתוחה. משמעות המילה קנז בנורדית עתיקה היא "לפיד" והרונה מסמלת הארה, השכלה, ידע, יצירתיות והשראה. בהצלחה בלימודים.

elifal

New member
אבל השאלה היא

האם זה יפעל למרות שאין לו מושג על רונות?

זו כבר שאלה מסובכת יותר

אני משער (דגש על משער) שכן. מאחר ובלא מודע הקלוקטיבי (כפי שאני מאמין) הרונה קיימת שנים רבות ו"נטענה" (מפאת חוסר במושג טוב יותר כרגע) מאמונתם של הרבה אנשים. אבל אם הגישה שלך למאגיה היא פרסונלית, ז"א - רק מה שבלא מודע שלך הוא בר השפעה, אזי רק אם הוא יחליט כי הרונה מסייעת לו, אז היא תסייע.

jbu

New member
אני מאוד מחובר לתת מודה שלי

אני מאוד מחובר לתת מודה שלי ואין לי בעיה להכניס משמעות לסמל ואת האמת בדיוק אתמול חשבתי על על מה שאמרתה. נ.ב אבל איך קוראים לרון הזה באנגלית כדי שאני יחפש אותו באיטרנט.

jbu

New member
תת-מודע ,אז אפשר לקבל תמונה

תת-מודע ,אז אפשר לקבל תמונה של הרון למרות שרק השם באנגלית יספיק לי או קישור או מה שבה לכם.

jbu

New member
אפשר גם שם או אתר

התחלתי לחקור על זה קצת וכול החומר שיש לי הוא על ה-24 המפורסמים.

elifal

New member
כפי שאתה מאמין?

ואתה מדבר מניסיון כלשהו? אל לנו לשכוח את ההגיון הפשוט, וכן את הנסיון תאמין במה שאתה רוצה זה שאני מאמין בסמל מסויים זה נותן לו כוח בכל מקום ובכל זמן? לא ולא. ואם זה היה כלכך פשוט לא היינו צריכים לטרוח אמונה זה כוח חזק אכן, אבל זה כלי לסייע והוא לא עומד בפני עצמו.

jbu

New member
אני מדבר מניסיון של שנים

שבהם הצלחתי לשנות הרגלים ,רגשות ועוד . וכן אמונה לא עושה את כול העבודה אבל היא בהחלט כלי חזק. את הכוח אני יתען אותו . אם יהיו עוד לי בעיות אני ישאל פו.

elifal

New member
בדיוק!

ניסיון של שנים! אבל בכל דת, כתבה ומחרק שקראתי על הרונות תמיד נדרש למידה כוללת של משמעות הרונות לפני השימוש בהם כמוכן ההיסטוריה וכו... לכן אני חושב שהסמלים לבד הם חסרי תועלת כמו שאני אעשה סיגיל מסויים למישהו אחר זה פשוט לא יגיד כלום ולא יעשה כלום

NacroMittler

New member
תראה...

אם אני אניח לך סמל מסוים שלא ראית בחיים ושלא אומר לך כלום מתחת לכרית, זה לא ישפיע... כי כודם כל אתה צריך שהסמל ידבר אליך, כמו שאני אומר שעון חול אז ישר עולה הקונוטציה של זמן, או צלב קרס אז ישר חושבים על נציזים... וככה זה ישפיע! זה כמו שבחלומות כל סמל אומר דבר אחר לכל אחד... לאדם אחד חתול אומר יופי, גאווה, וביטחון לעומת אדם אחר שזה אומר לו עוני, מחסור וכו... זה כודם כל פסיכולוגי (לדעתי ולדעת ההגיון הבריא שלי ברוך השם אמיר מיטלר)

למעלה