שאלה על קרבי......

OZ2010

New member
שאלה על קרבי......

אני עומד לפני גיוס (עוד שנה) ואני בשלב גיבוש הדיעה, מה אני רוצה... קרבי או פחות קרבי.... ויש לי שאלה, אחת הסיבות שאני רוצה קרבי היא שאומרים שבקרבי רוכשים חברים אמיתיים לכל החיים ובגלל שאת החברים הנוכחיים שלי אני לא כזה אוהב (זה אולי נשמע מוזר, אבל זה סיפור ארוך......), רציתי לדעת אם זה נכון שבקרבי רוכשים חברים אמיתיים לכל החיים או שזה סתם מיתוס..... תודה רבה לעונים ולעונות!

np equals p

New member
אין לי מושג, אבל

2 דברים: 1. לדעתי זו סיבה ממש ממש גרועה ללכת לקרבי 2. אתה לא מחליט אם ללכת לקרבי או לא, את זה הצבא מחליט בשבילך

maor77

New member
זאת הסיבה???

קודם כל זאת סיבה ממש גרוע להתגייס בכלל לרכוש חברים אתה אמור להתגייס לקרבי בגלל שאתה אוהב את המדינה שלך ואתה רוצה לתרום בדרך הטובה ביותר בקיצור אתה יכול לרכוש חברים גם אם אתה גו´בניק או אם אתה קרבי זה לא קשור ואני ממליץ לך באמת מניסיון אישי כבר מעכשיו אני אומר לך אתה לא מתאים לקרבי

scheinerman

New member
בוא נחשוב

תתגייס לקרבי יא חסר חברים אולי תפיל שם קצת סבונים...

sandradee

New member
אמנם אני בת

ממה שאני יודעת זה לא מיתוס זה ככה כי אם אתה מחרבן אם מישהו שומר אם מישהו או הוא מחפה עלייך שמחבל יורה איך לא תהפכו לחברים אמיתיים?. ועזוב היגיון אני יודעת שזה ככה . <---נקודה!

lynx_il

New member
תראה ותחשוב

קודם כל לא מתגייסים לקרבי בשביל להשיג חברים לחיים. אבל מנסיון בדוק שאם אתה תתגייס לקרבי יהיו לך חלק מהם חברים לחיים כי אחרי מה שאתם עוברים ביחד .בזמנים טובים ובזמנים רעים זה רק מגבש אותכם. זה מתחיל שאתם 14 חבר´ה שתקועים באוהל אחד לכמעט 8 חודשים ונגמר בזה שאתם יוצאים למארבים או מעצרים וכל אחד תלוי בחבר שלו. ושאתם ביחד במסעות ובכל הטירטורים של המפקדים ועוזרים לאלו שנשברים. כל מה שאמרתי ויש עוד הרבה מחזקים אתכם לאגרוף אחד. ולמשל אצל הגו´בניקים אין את כל זה . הוא בא בבוקר וכבר מחכה לשעה שהוא צריך לעוף הביתה. לא איכפת לו ,בו נגיד ליצור קשר כי הוא לא חי איתך לעומת הקרביים שחיים אחד בתוך השני למשך במקרה הטוב 11 יום. אבל אל תעשה את הטעות בלבחור קרבי בגלל חברים .למה זה קריעת תחת רק בשביל חברים. מקווה שעזתי לך. ************************* מה שלא הורג-מחשל מה שהורג-מחשל את אמא *************************

למעלה