שאלה על צ´אקרות

שששלום

New member
אחד הדברים החשובים

בראשית הדרך שקרה לי בתרגול זה לפתח ריקנות. לא בטלנות כי אם להיות ריקים מתוכן ולהיות מסוגלים לחוש את פנימיותנו. השאלה קצת פונה לאפיקים אחרים מכיוון זה. קל ללכת שם לאיבוד ז"א נושא מרתק והכל אבל האם הוא הדרך הישירה להרמוניה בתוכנו הכוללת אושר והבנה ? מנסיוני האישי בלבד אומר שלא. נפלא לראות עוד נשים כאן אולי זה יתן פן נוסף למקום. אולי.

שששלום

New member
ובתירגול התכוונתי

ללכת בגישה זו שלדעתי קל לטעות בה ז"א תירגול מ´ לצורך קליטת אנרגיה בצורה אקטיבית. במקומות בהם יש למקום השפעה רבה יותר על השדה האנרגטי. איזה טכניקה את מתרגלת ? פיספסתי.

arcidea

New member
אני לא בבודהיזם, tao of arcidea

אני מתרגלת צי קונג, ובעבר גם קונג-פו - שמה אספתי כמה טכניקות שעדיין איתי למה שקרוי "עבודה פנימית". ואולי יותר נכון לקרוא לו - דימיון מודרך אני לא בטוחה איך זה עונה על ההגדרות. אני אוספת טכניקות מכל הבא ליד, ואחרי סינון\נסיון- עושה להם אינטגרציה לשיטת ארכידאה. השיטה הכיייייייייי טובההההההההההה בעולםםםםםםםםםםם ואין אפילו מחקר אחד שיוכיח את זה !

arcidea

New member
כיף??

hahahaaaaaaaaaaa vast laughter! כיף זה יהיה כשאני אהיה MASTER ARCIDEA עד אז, אני מסתפקת בפירורים הבודדים של הצלילות והשלום הפנימי שאני מצליחה ללקט בימים טובים אבל כיף LOL GADOL , זאת לא המילה המתאימה לתיאור השיטה שלי או מטרותיה למרות ש"לונה פארק" אולי כן. ושם די כיף.

שששלום

New member
אז למה לא לנסות לפגוש מורה

ליקוט לא מאפשר זאת. קושניר הסביר זאת יפה בהצגה שלו. אולי יהיה גם רוח וגם א"ל M-A

arcidea

New member
i am always on the lookout

like a zeulous tiger... and i find "bits" of my sifu in many poeple that enter my life but the complete sifu, i have not found yet im not worried he is on his way to me, and me to him meanwhile- i work on myself to b open to the teachings thank u

arcidea

New member
למידה

סיפו, או סנסאיי הוא תואר למורה\מדריך הלקוח מעולם אומנויות הלחימה. כמובן שבמערכות מסורתיות עתיקות וכבדות כל כך - יש המון תארים והמון היררכיות, ויש את הסינים והיפנים והפיליפיניים והשושלות ו-וואט נוט.לכל אחד הטרמינולוגיה שלו. אני ממש לא שולטת בהם. שששלום- אני נוטה לא להסכים עם מה שאמרת לגבי זה שאי אפשר למצוא מורה תוך כדי ליקוט. העניין הוא- שכשמלקטים- כל דבר, אירוע, חוויה הוא מורה. זה מאוד מחדד את היכולת ללמוד. יש לזה כמובן חסרונות מובהקים- ובראשם- חד צדדיות (בעיית פידבק). המחסור במתודיקה, בדוקטורינה הופך את הלמידה לחמקמקה ביותר. אבל גם שומר אותה נטועה ומובלת ע"י החיים האמיתיים- ולא בקצב התקדמות ליניארי של פרקים בספר. מניסיוני אני יכולה לשתף- שזה דורש self abnigation מאוד ממושמע, כי אין לך מדד או קצב או סימן או מפה או כל אמצעי פידבק אחר שיראה לך את מקומך. בקלות אפשר להשתגע מזה, ואולי השגעת היא באמת חלק בלתי נמנע מסוג לימוד כזה.אולי לא. אני אף פעם לא ממליצה לאף אחד על שיטה כזו או אחרת, אלא אם יש לי הרושם שאני מזהה הקבלה בין "טיפוס" אדם מסויים ל"טיפוס" שיטה מסוימת. (ראה מקרהMJGIR) ואז לפעמים אני מנסה לשדך. אבל זה נדיר. אני מאמינה שכל אחד מוצא את השיטה שהולמת את הטיפוס שלו, ובדרך כלל לא בניסיון הראשון. זה תהליכי. אם כך- אנא אל תראה בדברי הלל לדרך מסוימת. כפי שאמרתי - שיטת ארכידאה היא הכייייייייי טובהההההההההההההה בעולםםםםםםםםםםםםםם. אבל ייתכן מאוד שרק לארכידאה. אם כי- היא מוצאת אחים ואחיות לתפיסה. אני עסוקה מאוד בנושא "מורה" בזמן האחרון בנושא- למידה בנושא- ידע פנימי\ חיצוני בנושא- התמסרות אין לי תשובות מנוסחות עכשיו, אבל מה ששמתי לב שהליקוט\אינטגרציה כשיטה מוביל להתמסרות לשיעור, ולא להתמסרות למורה שמעביר את השיעור וזה דבר מאוד חיובי בעיניי, שאני מברכת עליו כל זה מוביל אותי לידיעה- שאני סוף סוף מוכנה לקבל עלי מורה אמיתי בשר ודם- a complete sifu i hope that now i am prepared

שששלום

New member
כל הזמן לומדים את עצמנו

ומתכוננים. כמובן שאפשר ללמוד ללא מורה ובטח שזה עדיף מלא כלום. אחרי הכנה אישית וכשמוכנים לפגוש מורה זה הזמן. היתכן שבגלל זה הגעת לכאן עכשיו ?
אז מה דעתך על ראשון הקרוב ? פרטים במסר. וזה לא אני.

arcidea

New member
ומה רע בך שלום?

לא מטבעי לסרב לבארות מים נקיים. מטבעי לרחרח לפני שאני שותה. שלח תרומתך, i thannk u in advance ואם יסתייע או כך ייתכונן אולי נפגש בשיעור משותף :)

arcidea

New member
../images/Emo188.gif האהאא ישר לנקודה הכואבת

וזאת בדיוק התובנה שאחריה הבנתי שאני מוכנה למורה בשר ודם- a complete sifu a human sifu a fully integrated sifu if it is perfect- its not alive for that i have the i ching המורה שלי הוא בן אדם, אומנם מפותח לרמת העל - אבל כזה שזכר\בחר לחזור אל החיים אחרי ה.... המושלמות כתיאור\דרישה למורה לא אמינה בעיניי, מקומה לא בין החיים, מקומה כמסמן מקום. ואנחנו, מחפשים מסומנים, לא? מה אני מחפשת במורה? אולי השראה. לראות דוגמא חיה של בן אדם שמתרגל באש חיה, צולבת- אבל כבר לא סובל. לא מתאמץ. ששכח כבר את התרגיל.

arcidea

New member
הסתייגות- i ching

זה לא המקום או הזמן- אבל כתבתי שם משהו מאוד לא מדוייק. לצערי- לא אוכל לדייק בו עכשיו. אנא סילחו על ה slip-

שששלום

New member
כל שאומר

הלוואי עלי כושר ניסוח מוצלח כזה למבט על המורה. אפילו שאת מסתייגת מדברייך.

arcidea

New member
כל שאומר

my blessings are in perfect symetry to my blights and i always carry with me a pair of sun-glases. light is harsher on the eyes than darkness goodnite

arcidea

New member
whhaa eize enrgyot hayu...

אבל תשכח מה שאמרתי על משקפי שמש. טעיתי.

למעלה