שאלה על צ´אקרות

arcidea

New member
שאלה על צ´אקרות

חלמתי חלום ארוך ולא הכי נעים שהסתיים באופן הכי מדהים ויפהיפה- חברה שלי נותנת לי ספסל מדיטציה (מכירים?כזה שרפרף עץ), אני מתיישבת עליו וסוגרת עיניים ומיד אני רואה גוף תלת ממדי ענק- ענקקק- ירוק זוהר- המרכז שלו כדור צהוב וממנו יוצאים כמו שפיצים-זרועות כוכב-(עם המון פיתוחים מורכבים) בירוק זרחני. זהו- כל הסיפור הזה מסתובב לו- בהתחלה אי רואה את זה מבחוץ ואח"כ מבפנים- מתוך הכדור הצהוב שבמרכזו. כשקמתי היתה לי תחושה שאולי חלמתי על איזה צ´אקרה- חשבתי שאולי בין כל העוסקים ברפואה אולי מישהו ידע להגיד לי אם זה מתאים לתיאור של איזה צ´אקרה, אם כן- איזו? מידע יתקבל בברכה. בוקר טוב.

חלומות.............................

לפי דעתי לפני שמפרשים חלומות צריך לדעת מאיכן הם נובעים ומה הם מציינים אחרי הידע הזה לפי דעתי לשאלתך היית מוצאת תשובה והסבר פשוט באמת אין לי דעה על חלום זה אך אוכל להראות לך מאמר המלמד על שבעת הצ´אקרות ומשמעותן כתוב באופן איכותי וקולע אני קראתי והשכלתי אולי...... שם תמצאי את תשובתך וכמובן יש לנו מאסטר בפורום -שהו מנהל פורום "חלומות צלולים" אוליי לו יש איזושהיא דעה דודו

KEiN

New member
מה? אני מאסטר?

אפילו לא היה לי חלום צלול רציני אחד
וכן! תראי מה החתימה שלי אומרת בסוף שמה

היי חשבתי ונראה לי כך ניתן לפרש

הדעה שלי לגביי חלומות ופרושם היא שונה מאוד ממה שהציע לך וזאת משום שמי שלומד לעומק על חלומות ומשמעותן מבין לגמרי אחרת את הגישות וההשקפה על חלומות ופשרם אבל אני אינני נוהג "לקלקל" לך את ראייתך לפשר החלומות כמו שאחותי "באה" אליי כול יום עם חלום חדש שאני אפרש לה אני מנסה להסביר לה בדיוק על פי גישות הקיימות מדע ופסיכולגיה נראת מסתקרנת ואז אימי ממציאה איזה "גישה מקורית" שלא קשורה למציאות אבל באמת יפה ולה היא "מעדיפה להתחבר" אומר לך כך ( בהתייחסות שונה מהשקפתי) בחלום חלמת על צבעים וניסית לקשר אותם לצ´אקרות אז במאמר זה(הקישור) תסתכלי על הצ´קארה השלישי אלו הם הצבעים שציינת תראי את ההסבר אולי לך זה יאמר משהו חלומות נעימים דודו

arcidea

New member
תראה-

באופן עקרוני אני בגישה היונגיאנית- פשר החלום הוא אישי, משמעות הסמלים היא אישית. פשוט סיפרתי את זה לכמה אנשים, אחד אמר ש"גוף" כזה בדיוק הופיע גם בחלום שלו, אחרים אמרו שזה נשמע כמו תיאור של צאקרה. לפי הצבעים זה יכול להיות או מקלעת השמש או צאקרת הלב. לפי ההקשר של החלום (סיפור הרקע) והמציאות (עוד סיפור רקע) זה מתקשר לי לשניהם. יש תיאורים נוספים? נניח- גאומטריים-מבניים? עוד רמזים? חיפשתי ציורים של צאקרות ולא מצאתי משהו ממש בול- רק ברמת הצבעוניות. גם- בחלום שלי- אני מתיישבת לעשות מדיטציה, עוצמת עיניים- והגוף הזה בא אלי- לא יוצא מתוכי. אח"כ אני נכנסת אליו. קמתי מאושרת ובבאזזזז.

נחמד

האסכולות לפשר החלומות אשר אני "מגיע" אליהם היא שונה לגמריי ישנה גישתו של הפסיכולוגיה (זיגמונד פרויד) למשמעות החלומות וישנת גישת הרפואה המודרנית אשר מחדשת דברים בגישה של פרויד מתקנת ומשפרת אותם אני מדבר בעיקר על משמעות של מהו חלום? פשר החלומות ניתן לפרוש מהיבטים רבים אחד ההיבטים היא הקבלה יש ספר שלם העוסק בפשרם של חלומות מצויינים בו כול הצורות צבעים סמלים וכיו"ב בליווי פרושים --קראתי אותו נחמד -- לפי דעתי מי שמבין את פשר פרוש החלומות עפ"י גישת הפסיכולוגיה וכן הרפואה המודרנית "מפתח" גישה שונה מאוד לגביי חלומות ופשרם אבל לומר את האמת קצת נפגם "הטעם- המיסטי" של פשר החלומות ולא הייתי רוצה לפספס פרושים מדהימים לחולומות כמו של אימי אפילו אם אין להם קשר למציאות אם הם תורמים למשהוא והוא מאמין להם אז ישנם האומרים "אשרי המאמין שככה טוב לו" ללא שום קשר רק אם את מעוננינת הציע לך קישור דומה(ואפילו) במקצת לחלום שחלמת ואם לא הוא מאוד נחמד תצפי בו עד לסופו אציין לך קישור --מומלץ-- וללא שום קשר משהו מאוד יפה שמצאתי ברשת (להתרווח ולפתוח את הרמקולים מדהים!!!!) דודו

arcidea

New member
איכסה פרויד :)

עוד אובססיבי :) טוב סתם- כל הכבוד לפרויד על תרומתו הכבירה להבנת העולם הפנימי.. אבל אני מממממשששש לא מזדהה עם הגישה שלו לחלומות. דודו החמוד- תודה רבה על הקישורים...באמת. ושיהיה יום יפה.

KEiN

New member
לדעתי זו צ´אקרה !

Tha tiki has spoken
בכל מיקרה, חלומות אידיבידואלים זה דבר מאד מפוקפק, אחריי הכל, כולנו נולדים עם אותו מח, אותו תת מודע, ואותו הכל- אוליי יש שם איזה משתנה X ששונה מאדם לאדם ומצטבר עם השנים- אבל לא יותר. אני יודע שאנחנו מאד רוצים להאמין שהמח שלנו הוא יחיד במינו- אבל אנחנו בדיוק כמו כל השאר...

arcidea

New member
:) לא התכוונתי שהכללל אינדבידואלי

שמעת על יונג? הוא מדבר על פרשנות אישית- לכל אחד עולם הסמלים וההקשרים שלו, וגם על סימבולים אונברסליים, שמקורם בלא מודע הקולקטיבי- ומתייחסים בעיקר ל"טקסי מעבר" בחייו של אדם. מה תוכל לספר על צאקרת הלב? או על הופעתה.. מבחוץ (היא באה אלי ולא יצאה מהגוף שלי..בחלומי..)? תודה --

dharmax

New member
סיפור זן

מורה זן קרה לתלמידו ושאלו: "חלמתי חלום. התפרש לי אותו?" "כוס תה," אמר התלמיד. "אם אתה מבקש ממני לפרש לך חלום אז סימן שאתה צריך כוס תה כדי להתעורר כמו שצריך." "יפה מאוד," אמר המורה, "מכיוון שלו היית מנסה, אז הייתי זורק אותך לכל הרוחות ומסרב לראות את פניך." הסבר, בקיצור נמרץ: הדרך עוסקת בהתקרבות למציאות שהיא כאן ועכשיו; מה שאיננו בהווה אינו קיים. אנו עוסקים בלהפסיק לחלום. חושבני שהעלמה ארכי-רעיון יודעת את זה, אבל אני בטוח שרבים הם אלה ששוגים בעניין. ברכות אום

arcidea

New member
תודה על החידוד

אבל כפי שרמזת, אני לא מחפשת "פתרון" או "פירוש"- אלא לקבל מידע על סימבול שנראה לי קשור לנושא הפורום - והוא- צ´אקרת הלב. אם לא היתה השפעתה נוכחת בהווה לא הייתי מטרידה אתכם בביזבוז מרחב דיגיטלי זה ברכות - יאםםםםםם

drall

New member
נכנסתי כדי להגיד שלום לבארס

שהוא באמת תופעה אנושית החורגת מכל קנה מידה בפורום הזה ובכלל , אבל כן, הדבר הזה שראית הוא לא צ´אקרה , לפחות לא אחת אנושית. זהו האוי נאקט אשיסטה או בתרגום חופשי מפגש (או הצטלבות) עץ המקלט. זוהי תופעה אנרגטית מקומית , מלאכותית שקשורה במלחמות המכשפים . היא מצויה בשלוש התגלמויות גיאוגראפיות ידועות האחת במישור הערבה השרופה על גבול טנזניה בורונדי , השני בגבול בין אילינוי לויסקונסין והשלישי אי שם בצפון גוש דן. ייתכן שמשמעות החלום היא שתלכי אל המקום הזה , אחרי שתמצאי אותו ותעשי שם איזו מדיטציה , אבל עדיין זה נשמע מוזר. דרול

arcidea

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif ססליחה?

דרול- תודה על תרומתך אבל זה ממש wayyy wayyy מחוץ לscope שלי.אין לי קמצוץ של התחברות למה שאמרת. ובכל זאת- תודה שהשקעת.

arcidea

New member
גם המ´ ../images/Emo13.gif

ששששלום- למה חשבת שאני לא מודטת?

למעלה