שאלה על ספר...

Bloody shit

New member
שאלה על ספר...

חשבתי על לקנות ספר וקיוויתי שתוכלו לתת לי עצה קוראים לו the book of shadoes by lady sheba תודה מראש אם תוכלו לספר לי על הספר יותר..

gwizard

New member
תקרא כאן

http://www.natalie-shop.com/nooei/aae-ae/book-of-shadows-by-lady-sheba/prod_68.html בגדול, זהו ספר צללים של אחת המכשפות הראשונות שהעזו להפר את המסורת סודיות של הגרדנריאנים והיא פשוט לקחה את החומר שהיא העתיקה ופרסמה כספר. יש בו טקסים, השבעות לטיהור וטעינה, הריד ובכלל כל מה שמכשפה צריכה לדעת מבחינת הצד של המסורת. ישנו גם ספר אחר שלה הכולל את הספר הזה + דברים אישיים שהיא כתבה בעצמה. הנה הלינק: http://www.natalie-shop.com/nooei/aae-ae/grimoire-of-lady-sheba/prod_67.html

7979ית

New member
יש ספרים מומלצים בעברית? בעיקר בשבי

בשביל להבין את הנושא, ורק אחר כך ללמוד

אורי רז

New member
שווה להשוות מחירים

קסם הנר מאת פיליפ קופר - 77 שקל אחרי הנחה אצלך, 68 שקל לפני הנחה בסטימצקי. ספר המתים המצרי - 77 שקל אחרי הנחה אצלך, 64 שקל לפני הנחה בסטימצקי. ויקה מאת סקוט קאנינגהם - 89 שקל אחרי הנחה אצלך, 78 שקל לפני הנחה בסטימצקי.

gwizard

New member
שווה גם להיות הוגן

כל אחד קונה ממי ומאיפה שמתאים לו. אם הבדל של ~10 שקלים ימנע ממך לקנות ממני - אל תקנה.

אורי רז

New member
המחירים של סטימצקי לפני הנחה

של קניה באינטרנט. אחרי ההנחה שלהם זה - קסם הנר - 77 שקל אצלך מול 57 שקל בסטימצקי, או 20 ש"ח הפרש. ספר המתים המצרי - 77 שקל אצלך מול 54 שקל בסטימצקי, או 23 ש"ח הפרש. ויקה מאת סקוט קאנינגהם - 89 שקל אצלך מול 64 שקל בסטימצקי, או 25 ש"ח הפרש. זאת אומרת שבקנייה באינטרנט ובהתעלם מעלות המשלוח, חוסכים בסטימצקי לפחות 25% אחוז על המחיר אצלך. אם נכנסים לחנות של סטימצקי ברחוב, חוסכים לפחות 10% על מחיר הספרים + דמי המשלוח. אז אני אקנה ממי ומאיפה שמתאים לי - שזה איפה שהמחירים נמוכים (לדוגמא, חנות הספרים ברחוב של דויטש, שמוכר את כל ספרי הקריאה 20% מתחת למחיר בחנויות של סטימצקי ברחוב) ולא איפה שמנסים לתקוע עלי רווח של 10%-25% לסיכום, אני מסכים איתך ששווה להיות הוגן במחירים.

ToryMaster

New member
אבל האמת שלסיכום

כל הפרסום הזה ממש לא לעניין כאן, אנא חדלו.

gwizard

New member
אז לך לסטימצקי

"ולא איפה שמנסים לתקוע עלי רווח" האם אי פעם ניסיתי לשכנע אותך לקנות ממני ? לא נראה לי. אני חוזר ואומר - אל תקנה ממני. אל תכנס לחנות שלנו ואל תנסה לעשות לי פרסום (אין דבר כזה פרסום שלילי). אני אגיד לך יותר מזה: כל הזמנה שאי פעם תהיה מאורי רז לא תכובד. איך זה בשביל "תקיעת רווח" ?

אורי רז

New member
הצחקתני

פרסמת את החנות שלך, אז ציינתי שלדעתי אתה יקרן. אין לי מושג למה אתה חושב שאני אפרסם אותך, כבר כתבתי שלא אקנה בחנות שלך, לוותר על לקוח שכבר אמר שלא יבוא אליך מוציא אותך פאתטי, ולדעתי המחירים שלך הם תקיעת רווח על כל מי שכן יקנה אצלך.

gwizard

New member
../images/Emo6.gif

זה ידוע שאתה שונא אותי, גם האחרים יודעים זאת. אני גם לא מת אליך כי לדעתי אתה אדם נפוח, קטנוני ועלוב קומה. הניסיון שלך להשמיץ אותי (שוב) לא מפריע לי, כי אם עוזר, כי כל ההודעות שלך גרמו רק לדבר אחד: אנשים נכנסים לחנות. אלו שיש להם טיפת שכל בראש ילכו ויבדקו את מה שאתה אומר ויראו שאכן הספרים בעברית טיפה יותר יקרים מחנויות אחרות, אך כל שאר המוצרים (והרוב אנו מייצרים בעצמנו) זולים להחריד. אז שוב, תודה רבה על הפרסום, שלום ולא להתראות.

אורי רז

New member
../images/Emo3.gif

תהיתי מתי תפנה להשמצות אישיות ותחשוף בעצמך את התכונות שאתה מייחס לי.

Monsieur LeCat

New member
אוי נו באמת אלון על מה אתה מתעצבן

מה אכפת לך ממה שהוא אומר? בסה"כ אתה עשית אותו דבר לפני שנתיים לקיטרו, לא?! גם אתה טענת שאפשר למצוא את הספרים שהם מוכרים במחיר יותר זול אז למה אתה מצפה כשאתה מחליט למכור ספר במחיר יקר יותר? שאנשים לא יעזרו לאחרים למצוא משהו יותר זול? אם אפשר למצוא ספר שאתה מוכר, במחיר יותר זול בסטימצקי זכותו המלאה של כל אדם לפרסם בפורום הזה!! זהו פורום כללי לעזרה לאנשים, ואין פה בלעדיות לחנות שלך! מי שרוצה לפרסם פה את המחיר בחנות שלך, יפרסם ומי שרוצה לפרסם את המחיר בסטימצקי, יפרסם גם. זה לא משנה אם אני אפרסם את השוואת המחירים בינך לבין סטימצקי או אם אורי יפרסם. השוואה היא השוואה.

למעלה