שאלה על סמים

אינקה

New member
../images/Emo20.gif אז תזהירי אחרים מכתם שמן בכביש?

ואם ידעת ולא הזהרת - האם יש לך אחריות מוסרית?

אתה יכול לנסות

אבל הצד השני יקח בדיוק את מה שהוא רוצה. ואם מה שהוא צריך זה רציונליזציה להחלטה שלו, זה מה שהוא יקח.... (וזה כבר לא באחריותך...)

ועכשיו

אני מתבעסת שכתבתי את ההערה האחרונה... אז אם אפשר להתעלם ממנה... זה יהיה נפלא.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif מצחיקולה ../images/Emo65.gif

במילא ירדו לך נקודות "רוחניות" על זה שהתכתבת איתי. אז מה את מתבעסת מאיזו פליטת קולמוס חמודה? ;)

arcidea

New member
hell=home

הגהנום שלי הוא לא מטאפורי ולא דתי, אלא מצב תפישתי- אמיתי ושיקרי כמו כל תפישה. (אני מניחה שאתה מתכוון לאותו דבר) הוא נוטה להתחלף מדי כמה שעות או ימים או שנים לגן עדן עלי אדמות, או לפחות לגן שעשועים מקסים. אני לא רואה בו עונש אלא מציאות,אחת מיני רבות, שניתנה לי הבחירה והיכולת להתעלות עליה או בימים פחות טובים- לפחות לזכור שהיא קליפה ריקה את חיי אני חיה עם הקליפה, עד הודעה חדשה וה"עבודה" שאני "עושה" לרוב מנציחה את הקליפה, ע"י כך שהיא מסמנת גבולותיה אבל לפעמים מצטברת בתוכי רוח גדולה ואז אני עושה פוווווווווווווווווווו גדול כמו שעושים על פרח סבא אז עכשיו אני עושה פוווווווווווווווווווווווווווו גדול על חששות, פחדים ומניעים שליליים כי יום ראשון היום, וזה זמן טוב להתחדשות ואני חובבת סימבוליזם וכי השבוע בא לי גן שעשועים מקסים ואולי תצלח לי ה"עבודה" ויהיה לי לא זה ולא זה אלא לא כלום

אינקה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אכן, ההיקשרות מאפיינת את תודעת השונות. ולמה אנו קשורים יותר מהבית?

KEiN

New member
לא אבקש ממש להאמין

לשנות את דעתך, לקפוץ מהגג ובכלל לא לגיב לי, רק לדמיין... את מכירה את ג´ון לנון? זה שנרצח? הוא נרצח, ונרמסו דעותיו כדיי לחזק דעות אחרות {כמו מה שקורה פה
} מה שהוא אמר בשיר אחד שלו: "דמייני לך שאין גן-עדן זה קל אם תנסי, לא גהנום מתחתינו, מעלינו רק שמיים, דמייני את כל האנשים- חיים בשביל ההווה" רק לדמיין...

דונלד

New member
ארקידאה יקרה

אוף, את חמת מזג, ואני אשתדל שלא להרגיז אותך
... אתן לך את השקפתי על העניין. לא אשלח אותך לגהנום. בתרבויות שונות מקובל להשתמש בסמים מסוימים (לא מה שמסתובב במקומותינו), כדי לשחרר את התודעה מהמציאות התלת מימדית, ולאפשר לה לרחף למחוזות רחוקים ולחוות מציאות רחבה ועמוקה יותר. הסמים ניתנים במינון מדויק מאוד,היות וחלקם עשויים להרוג או לגרום לנזקים קשים למשתמש. גם הסמים שנמצאים במקומותינו, גורמים להתרחבות של ההכרה, לתובנות ולעוד אי אילו הנאות ישירות ועקיפות. בו בזמן,סמים קשים וסמים סינטטים גורמים לנזקים קשים. לאברים פיזיים כמו כבד וכליות ותאי המוח האפורים. גם הלב נחלש ועוד... סמים קלים, כגון אלכוהול חשיש ומריחואנה פוגעים בכבד ובמח ובשרירי הגוף, במיוחד ברגליים. לדעתי אם את נניח מעשנת ג´וינט פעם בשבוע - אחלה תהני.הנזקים הללו יפסחו עליך. אם את מעשנת יותר,יהא התירוץ שאת נותנת לעצמך אשר יהא, את נמצאת בקטגוריה של מכורה לסמים. יש לך תלות רגשית עם מרכז התמכרות במח, אשר תדחוף אותך להשתמש כמה שיותר. באופן אישי, אין לי כל שפיטה לגבייך ! חיי את חייך כמו שבא לך ! אנשים אוכלים אוכל זבל מלא ברעלים שומנים ועוד מרעין בישין כל חייהם. מזינים את מוחם במחשבות שליליות . ממלאים את המערכת הרגשית שלהם בקנאה, רכושנות ושנאה... וגם אני חלק מה"אנשים". אז מי אני שאטיף לך מוסר ? חוטא שכמוני ? רק מה, דבר אחד קטנטן. עצתי לך שאל תשקרי את עצמך. ההבנות שבאות מסמים הן כמו בועות סבון. צצות ונעלמות כלעומת שבאו. אין להן ערך "אמיתי". אין יכולת למידה בזמן סוטול. המחשבה מרפרפת לה מרעיון לרעיון, ומעניין ןעניין, ללא יכולת התמקדות. אם היית כותבת שפתחת צוהר בזמן שימוש, ועכשיו את עוברת דרכו ללא צורך בשימוש חוזר-אחלה. אבל זה לא כך. בברכת שבוע טוב דונלד

dharmax

New member
אני לא חושב שיש מקום

להתיחסות שכזו לאדם שטרח והשקיע ונתן תשובה מפורטת וכנה, שברור שבאה מאהבה ואיכפתיות. אני במקומו לא הייתי טורח לענות, למעט האמת, מכיוון שאת בפירוש עושה רושם של מקרה אבוד. אני מניח שלידידי אינקה יש (בינתיים) הרבה יותר סבלנות לאנשים מאשר לי, או שהוא יודע לזהות פחות טוב ממני מקרים אבודים... אינקה ידידי, הלא נאמר כבר "אל תשליכו פניניכם לחזירים..." ואני יודע שאנו חלוקים בהשקפתנו לגבי העניין, ואני אשמח לשמוע באם יש לך השגות חדשות
אני חושב שניסיוני הדל למדני, שישנם כמה אינדקציות לגבי השאלה באם פלוני אכן יניח רגליו על הדרך, בעתיד הנראה לעין ובאם לא. לאנשים רבים האינדיקטורים האלה יכולים להראות לא רלוונטים, אבל מצאתי שהם עובדים בצורה די מובהקת, על פי נסיוני. אחת האינדקציות, היא הנושא של צריכת סמים. וזה כולל אלכוהול, טבק, חשיש, קפה (בכמות משמעותית, של התמכרות) וכו´. אינדקציה אחרת, היא לגבי אורחות חיים של הרס עצמי שקשורות בזוגיות ומיניות. בד"כ זה בא עם הראשון, אגב. טוב, זה מספיק... אז שיהיה לבריאות. אום

מלאווח

New member
הארי, אייכה ???

מסרים כאלה לדעתי צריכים להיות מסוננים, חד וחלק! עלולים להיות כאלה שיקחו את השטויות האלה ברצינות ! מלאווח

מלאווח

New member
הכוונה כמובן להמלצה התת -מודעת

לצרוך סמים כדי להגיע לתובנות כמו שפירטה ידידתנו... מלאווח

hary_i

New member
מי אני שאקבע דעה

האמת, גם אני חלוק בעניין. סמים בעקרון אני נגד אבל בעזרת מורה רוחני טוב אולי זה יכול לעבוד. זה עבד אצל קרלוס קסטנדה למרות שהוא הדגיש בספר מסע לאיכטלאן שזה לא הדבר העיקרי.

למעלה