שאלה על מפוחית..

• פותח הנושא samn
  • פורסם בתאריך

samn

New member
שאלה על מפוחית..

אהליין לפני כשבוע וחצי רכשתי מפוחית כרומטית של חברת SWAN (לא משהו מוכר) ואני ממש ממש מתחיל בקטע הזה, ככה שלא היה לי מושג מה אני קונה ובמה כדאי להשקיע, אז ביקשתי הכוונה מהמוכר למישהו מתחיל. היא עלתה לי משהו כמו 120 ש"ח. עכשיו כשהתחלתי לנגן עליה הקפדתי לנקות אותה אחרי כל שימוש ולטפוח אותה בעדינות על משטח רך שיצא כל האיכסה אבל הבאסה זה שממש כבר בפעם הראשונה שניגנתי עליה מלא פעמים היא נסתמת בחורים מסויימים פתאום באמצע הנגינה (גם בפעמים הראשונות) ואני ממש מתייאש מזה, פתאום באמצע תרגול הכל נתקע וזה ממש מייאש. אין עליה אחריות או משהו. עכשיו השאלה היא אם עדיף לקחת אותה לתיקון או שעדיף כבר להשקיע במשהו רציני יותר ואמין יותר שלא יעשה לי בעיות, ו\או אם יסכימו להחליף לי אותה באותה אחת בחנות, אם ייבדקו ויראו שהיא לא מוציאה צלילים וקניתי אותה ממש עכשיו, כי אולי זאת ספציפית דפוקה.. תודה מראש לכל העונים והעוזרים!

dekt

New member
אל תוותר !

אתה קנית מוצר ובסופו של דבר הוא פגום תעמוד על שלך לך לחנות ותגיד שאתה לא מתפשר גם אם באפשרותך תוסיף קצת כסף למשהו יותר טוב שלא יסתם

samn

New member
תודה. ואם עוד מישהו יכול להגיב..

ולהגיד לי מה הוא חושב, אני אשמח.. באותה הזדמנות -

bazmaster

New member
גם לי יש SWAN

אני אישית מאוד מרוצה ממנה...אומנם לא כרומטית..אבל אחלה מפוחית ב70 שקל עצה, תנסה לא לאכול ולנגן ביחד אולי זה יעזור
חח בכל מקרה...אני ממליץ לך לגשת לחנות ולדרוש שיחליפו אותה...אני חושב שדי ברור שהיא פגומה...

samn

New member
נראה מה יענו לי בפורום שלהם..

בכל מקרה תודה רבה על התגובות! וסתם לפרוטוקול כי אני חייב, אני מצחצח שיניים לפני כל פעם שאני מנגן עליה..

יאסון1234

New member
בקומה העליונה ביותר

בכלי זמר תל אביב יש סל עם מפוחיות קטנות בשמונה שקלים, 4 חורים (דו רה מי פה סול לה סי דו). אני אישית נהנה איתה מכל רגע :)

למעלה