שאלה על מערב אפריקה..

• פותח הנושא ozg
  • פורסם בתאריך

ozg

New member
שאלה על מערב אפריקה..

שלום לחברי הפורום קיבלתי הצעת עבודה בסיירה לאון מטעם ארגון סיוע הומניטרי... חשוב לציין שיש לי אזרחות כפולה (ניו זילנדית) אני מגיע אליכם אחרי חיפושים מייגעים באינטרנט על מידע עדכני..אך לשווא. אשמח לדעת כל דבר שעולה על רוחכם (אם בכלל יש ישראלים שם..) אך הדגשים הם על מצב ביטחוני, תחבורה, ובכלל אווירה כללית תודה לכל מי שיכול לעזור עוז

לילית462

New member
יש שם ישראלים, אני מכירה אחד.

מהמעט שאני יודעת, המצב הבטחוני שם הולך ומשתפר, כך גם כל שאר תחומי החיים. אבל יש לזכור שזאת מדינה המתאוששת ממלחמה ארוכת שנים כך שיקח עוד הרבה זמן עד שדברים יהיו כמו שצריך. המכר שלנו שחי שם, חי ללא משפחתו, למרות שזאת משפחה שהתגוררה בעבר באפריקה. התנאים לא מספיק טובים או אולי בטוחים בשביל להחזיק שם משפחה כנראה. אין לי קשר ישיר אליו כך שאני לא יכולה לקשר בינכם. אני מציעה לך להכנס לדף הקישורים של הפורום, יש שם מספר מאגרי מידע לגבי כמעט כל המדינות באפריקה. בקשה קטנה, אם תמצא מידע רלוונטי, נשמח לקבל את הקישור. תודה ובהצלחה

ozg

New member
היי תודה על התגובה המהירה..../images/Emo140.gif

עברתי על הלינקים שמצורפים, אך לצערי לא התחדש לי דבר. כלומר מידע על היסטוריה, מצב שילטוני, בעיות ביטחון כבר קראתי... אני מחפש מידע עדכני, על FREETOWN ועל איזור KONO בצפון מערב.. אם מישהו היה בחופש, טיול, עבודה..או שמע על מישהו כזה אני אשמח לכל פיסת מידע. רוב במידע שמסופק לי על ידי הארגון הומנטרי שבוא אני עובד, הוא מאוד ספציפי לתחום העבודה.. אך אני מחפש מידע ממישהו שחי שם..בעיקר בנושאי בטחון, תעבורה.. תודה שוב עוז

למעלה