שאלה על מסע אסטרלי

titiwomen

New member
שאלה על מסע אסטרלי

היי. רציתי לדעת, האם זה מסוכן לצאת למסע אסטרלי. שמעתי, שבהיעדר הגוף האסטרלי מן הגוף הפיזי, ישויות שונות ושליליות, עלולות להיכנס לתוך הגוף ולהשתלט עליו. זה נראה לי לא רחוק מהאמת משום שכל העת מרחפים סביבנו ישויות, אך אנו פשוט לא מודעים אליהן. אם כן, האם ישנה דרך למנוע חדירת ישויות אלו אל הגוף? מה צריך לעשות?
 

אור גינאל

Well-known member
עולם הזמן

הישויות נמצאות בעולם בלי זמן משום שאינם נמצאים תחת השפעת המזלות ואין להם חומר (גוף ) שיהיה מושפע מהכוכבים . אנחנו נמצאים בעולם שנמצא תחת שליטת הזמן והשליט הבלעדי על הגוף שלנו הוא אנחנו ,תגידי ומה עם השפעת המזלות ? נכון ,השליטה אינה נוגעת לארועים שהזמן גורם אותם ,אלא רק לשליטה בתזמון . דוגמא יש לך חבר, ואת מתה לשכב איתו,,,עכשיו את בשליטת המזל אבל אם החלטת שאת הגוף שלך את לא מוכרת בקלות ,את עוברת לסוג שליטה אחר שליטה בתזמון ולדעתי על זה אמר קוהלת " כי מקרה בני האדם ומקרה הבהמה מקרה אחד להם, כמות זה כן מות זה, ורוח אחד לכל, ומותר האדם מן הבהמה אין". ואיפה נכנסות לסיפור הישויות (במסע אסטלי אני אגע בסוף ) הישויות נשארות כאן כי הם תקועות ברצף מחשבה שהם מנסות לממש והם מתוסכלות מזה שהם לא מצליחות אף פעם זה כמו מכור שמנסה לשחזר הרגשה טובה באמצעות ההתמכרות שלו ,כמו שיש חלק מאיתנו שרואים אותם כך גם הם רואים אותנו בבחינת דומה מושך דומה לכן הם נמשכות לאלו שכמותם ומסתכלות בתאווה איך גם אנחנו מנסים להשיג הרגשה טובה באמצעות התמכרות ,רק מה שיש הבדל ביננו אנחנו שליטים על התזמון, זוכרת ?לכן הם לא יכולים להתערב אלא רק להתבונן מהצד . אבל ,וכאן מופיע אבל גדול ,אם האדם מוותר לחלוטין על השליטה בתזמון או אז זהו זמן שבו הישויות יכולות להתחבר לגוף במטרה לשחזר את ההרגשה הטובה של ההתמכרות , אם כך, תשאלי איך משיגים הרגשה טובה ? באמצעות שליטה בתזמון . זה מה שבאנו ללמוד כאן .
 

titiwomen

New member
תודה רבה על התגובה המפורטת

למרות שהיו קצת דברים מופשטים לטעמי שלא כל כך הבנתי : "אבל ,וכאן מופיע אבל גדול ,אם האדם מוותר לחלוטין על השליטה בתזמון או אז זהו זמן שבו הישויות יכולות להתחבר לגוף במטרה לשחזר את ההרגשה הטובה של ההתמכרות" מה קורה שהן מתחברות לגוף? אני מבינה מדבריך שאותם ישויות נמצאות בתוך רצף המחשבה שלי או שלהם? ובמידה והם נכנסות לגוף האם כשאני נמצאת בחוץ, אני לא אוכל להיכנס בחזרה? ואם כן, אז איך אפשר להוציא אותן? וואו זה נשמע מפחיד. ואיך הן נראות? ראית אותן פעם? תודה וסליחה על הההפגזה בבשאלות
 

אור גינאל

Well-known member
מופשט ? בכלל לא .

זה עניין של החלטה . כשהישות מתחברת לגוף היא מהדהדת באותו תדר מחשבה של האדם במצב הזה קשה לקבוע מי יותר ,מה שבטוח הוא שהשליטה של האדם לא ניטלה לחלוטין ממנו זה תלוי אם יצליח לצאת מההתמכרות ואז ירגיש כאילו הוא מתעורר מחלום למציאות . אי אפשר לתאר ישות כדמות כלשהי זה הכל עניין של פרשנות לפי עולם הסמלים הפרטי שלנו , יש גם ישויות טובות שבאות ללמד אותנו להתאמץ אבל אף אחד לא יכול להתאמץ במקומנו .
 

titiwomen

New member
לפעמים כשאני עושה

מדיטציה אני מרגישה שהראש שלי מתחיל להדהד, כאילו , כמו קול של חרב שמפלחת את האוויר שוב ושוב, רעש כזה, אני מקווה שאתה מבין למה שאני מתכוונת. האם בזמן שאני שומעת את זה ישות שלילית מתחברת אליי?
 

אור גינאל

Well-known member
יש לזה הסבר

פיזי, אולי דופק או נשימה , בכל מקרה אם את מתרכזת בזה בעצם השגת את המטרה של המדיטציה והיא השקטת עדר המחשבות האסוציאטיבי ,השקט שאת משיגה מאפשר לך בהדרגה להתרכז בחיי היום יום במטרות שאת קובעת לעצמך ,והוא האינדיקציה לחיים מתוזמנים או לחיים לא מתוזמנים ,עם כל המשמעויות הכרוכות בכך .
 
מסע אסטרלי איננו יציאה מהגוף...

מסע אסטרלי הוא בתוך המרחב של הגוף אבל לא הפיזי אלא האסטרלי, הנמצא בכל מקום בעולם. כל אדם יכול לבצע זאת, אין סכנה של בריחה מהגוף אלא הסכנה שמרוב עונג תשכחי שאת אמורה לחיות ולממש משהו בעולם הזה ושלא נולדת לברוח להיבטים אחרים. יציאה מהגוף זה מסע של נשמה והתהליך ידוע למעטים ביותר, מי שבחיי ההווה הצליחו להעיר ולקיים ידע ותהליכים שעברו בעבר הרחוק - בתקופה שנהגו לעזוב את הגוף במקום לחוות מוות פיזי. שבת שלום,
 
החלום הוא הדרך של תת המודע ל

להעביר לרמה היותר מודעת תובנה (דרך סמלים). הרבה פעמים הדבר איננו אפשרי כי הפעולה איננה שחרור תת-מודע לרמה נתפסת אלא עבודה על ההקרנה האחרונה שהוקרנה על המוח בתדרים איטיים - תכנות של הסרט האחרון שראית בטלויזיה או ב DVD לפני שהלכת לישון או שלהבאנרים ודברים שראית במחשב. מסע אסטרלי הוא על פי רוב תהליך מודע של שחרור מריכוז ומהשליטה של האגו, כדי שהמציאות הקיימת והנתפסת של המרחבים הפחות דחוסים של הגוף (שדות האנרגיה הרחוקים) תוכל להגיע לרמת התודעה. כאשר מבצעים מדיטציה ללא מנטרה וללא דמיון מודרך מסוג כלשהו אלא רק נינוחות והתרכזות בנשימה אז יש סיכוי טוב יותא לאפשר להתהליך להתממש. שבוע טוב
 
למעלה