שאלה על מסע אסטרלי

שחור2

New member
שאלה על מסע אסטרלי

במסע אסטרלי אפשר להגיע לכל מקום מהר או שאתה עדין מוגבל לזמן כלומר עם אמרת שאתה יוצא רש שעתיחם ואתה רוצה ללכת לחיפה מתל אביב אתה יכול להגיע מהר בתודה שחור

Astralbeing

New member
מסע אסטרלי

הייתי מנסה להשוות את זה למהירות האור (המעבר ממקום למקום) אבל זה נראה לי אפילו יותר מהר, לפני שאתה חושב על המקום אתה כבר שם, וזה לא משנה תל אביב לחיפה ישראל לארה"ב כדור"א למערכת השמש ואפילו לממדים אחרים. עם זאת זו לא דרך התחבורה היחדה רוב הזמן אתה פשוט מרחף.

יש הנוהגים להשתמש בשם

"מסע אסטרלי" שני אספקטים שונים - האחד הוא "מסע אתרי", אשר בו, חלק מהנפש הנקרא "הגוף האתרי" עוזב את הגוף ומסוגל לראות דברים שונים בעולמנו שלנו. השני הוא "מסע אסטרלי", בו "הגוף האסטרלי" (לפעמים מכונה גם "גוף האור") עוזב את הגוף ומסוגל לטייל במישור האסטרלי ובמישורים אחרים. המסעות הללו, מאחר ומדובר בסוג מסויים של תפיסה על חושית, אינם עונים לאותם חוקי זמן-מרחב כמו הקיום הפיזי. הדבר דורש קודם כל מודעות (ולא רק ידע והבנה) כי חוקים אלו שונים (מאחר ומוחנו די מקובע על הפרמטרים של המישור הפיזי). שנית - צריך ללמוד את החוקים האלה, אשר הם לא מוחלטים עבור כל אדם ואדם - והם תלויים במגבלות אשר הוא מציב לעצמו.

BlueLight

New member
שאלה לשחור2

תגיד בן כמה אתה? ואיך קוראים לך? לא רשום עליך כלום בכרטיס האישי....

grizelda

New member
שאלה

גם אותי מעניין העניין... איפה אוכל ללמוד על החוקים הללו? ובבקשה בלי קישורים באנגלית, ממש אין לי סבלנות תודה

שחור2

New member
ואחרי שבועים החלטתי במה אני עוסק

אוקי אפילו שאין דבר כזה אני מעדיף מאגיה שחורה על לבנה ואני אוהב פסיכוקנסיס תלפתיה מסע אסטרלי חלומות צלולים קריאה בכף היד וכל אלו מעוד מענינים אותי איך עושים חתימה? בתודה מאג שחור

the dark ooze

New member
ברור שיש דבר כזה מאגיה שחורה!

אמנם קצת קשה להסביר אותה, ובמובן מסויים אכן מדובר במאגיה רעה.. אבל להרוג מישהו זה לאו דווקא מאגיה שחורה.

deni

New member
אני מסכים איתך ../images/Emo8.gif

נכון שיש מאגיה שחורה ולבנה פשוט יש כאלה שאומרים שאיך ואומרים שזה אותו הדבר ולכון אני לא מסכים איתם

אמ...

מאוד מעניין אותי לדעת מזו מאגיה "שחורה" אז למרות שאמרת שקשה להסביר, רק תנסה כי מאוד מעניין אותי לשמוע מזה בעצם...

the dark ooze

New member
אני אנסה..

ובכן - מאגיה שחורה היא למעשה מאגיה שפוגעת בהתפתחות הרוחנית. כמובן שהדבר אינו מדבר על כוח מאגי.. בדיוקנאות רבים, השטן מדומה כאל המקורנן ; אמנם, בדיוקנאות יותר מתוחכמים, השטן מדומה כבעל קרני עז - כלומר, קרניים הנוטות כלפי מטה. כלומר - חזקות מאגית, חלשות בהתפתחות. דיוקן כזה, אני מאמין, יכול להסביר קצת יותר טוב את הנושא.. מאגיה לבנה היא כל מה שעוזר להתפתח רוחנית - אולי אפילו מעינינו, כאשר אנחנו מדברים על מוסר.. אבל כמו שאני מאמין שכתבתי, במובנים מסויימים, להרוג משהו זה לא תמיד שחור. אם תרצי הרחבה על נושא מסויים אמרי - ואני אשתדל להסביר.. למרות שאני עדיין חושב שמילים על גבי מסך לא יוכלו לתאר זאת בשלמות. נו טוף.

.........

הייתי גם מאוד רוצה להבין איך לעזעזל מאגיה שחורה כביכול פוגעת בהתפתחות הרוחנית ומה בכלל הקשר?!?! הרשה לי להסביר משהו, כל פעם שאתה מבצע כישוף כלשהו או שולח אנרגיות בין אם הן שליליות או חיוביות זה משהו שעוזר ל"התפתחות הרוחנית" שלך. אתה עובד על אנרגיות וזה מגביר ומעצים אותן! התפתחות רוחנית לא תמיד קשורה ליכולת הפיזית של האדם בנושא! זה גם יכול להיות קשור באמונות ובתגליות ובידע בכללי...נכון שלרב זה קשור במעשים אבל גם האמונה היא פן מאוד חזק בנושא. שטניסטים הם גם אנשים רוחניים ביותר ויש הרואים אותם בתור אנשים "שחורים קודרים ואפלים" אך אין זה משפיע עליהם בקטע של הרוחניות. מבחינתי אין מאגיה שחורה ולבנה והרבה פה יסכימו איתי על כך.. אך גם אם הייתי מאמינה ב"צבעים" במאגיה בחיים לא הייתי חושבת על הפירוש שנתת לי בנושא. אתה יכול להאמין במה שבא לך אבל במיקרה הזה זה פשוט טעות. שלך ניל.

L e s t a t

New member
טעות פאטאלית

שטניסטים אינם אנשים רוחניים. אנטון שאנדור לה-ויי בעצמו הדגיש כי שטניזם אינו עניין רוחני אלא מטריאליסטי. השטניזם מבטל את הרוח לטובת תענוגות הבשר. השטניסט רואה עצמו כאדם מטריאליסטי לחלוטין שכל הקשר בינו לבין רוחניות הנו מקרי בהחלט. ד"א, מאגיה שטנית לא נחשבת גם היא לעניין רוחני או מיסטי, במיוחד לא בעיני השטניסטים. קריאה, אפילו מרפרפת, במקרא השטני תבהיר שהשטניזם מדבר על דרך חיים אינדבדואליסטית, מטריאליסטית, ניטשאיסטית, אגואיסטית. לה-ויי הושפע רבות מהאינדבדואליזם האמריקאי שפרח בתקופת מלח"ע ה-2 (תקופת נעוריו המוקדמים של לה-ויי), מכתביו של ניטשה ומעט מכתביו של קראולי. אבל מלבד האחרון, לא היה כל מקור אחר שהוביל את לה-ויי אל יצירת משהו "רוחני". ואפילו השפעתו של קראולי לא נגעה ביסודות רוחניים כלשהם אצל לה-ויי ותורתו. חוץ מזה, מאגיה שחורה לא פוגעת בהתפתחות הרוחנית - כמו דברים אחרים, גם השלילי יכול להעשיר את ניסיון החיובי.

the dark ooze

New member
מאגיה שחורה

יש אמת מסויימת בנושא האחרון - אבל לא הנוגעת לכאן. כמו שאמרתי, מאגיה שחורה אינה דווקא רעה.. היא פשוט הרסנית כלפי אותה התפתחות רוחנית. אמת היא שרע יכול להעשיר - הרי מבין הטוב ומבין הרע, תמיד העדיף יהיה שניהם. אך מאגיה שחורה לא יכולה לפתח את האדם רוחנית.

anonimusit

New member
עוד שאלה בעניין

קראתי באתר שאני קודם צריכה להגיע למצב החלום הצלול - כלומר אני צריכה לדעת לשלוט בחלומות שלי הבעיה היא שאני אף פעם לא זוכרת מה חלמתי - רק לעיתים ממש ממש רחוקות
אני משערת שאני חולמת, אבל אין לי מושג איך אני יכולה לשלוט בחלום שלי, אם אני אפילו לא יודעת יום אחרי אם חלמתי או לא
מישהו יודע מה אני יכולה לעשות

למעלה