שאלה על מיתרים

mabutu19

New member
שאלה על מיתרים

האם אפשר להשתמש במיתרים של גיטרה חשמלית על גיטרה אקוסטית? פשוט אין לי זמן לרוץ לכלי זמר לפני הנסיעה לבסיס... בשתי הגיטרות אני משתמש בסט .010

חרד 19

New member
אני עשיתי

הפוך וזה יצא בסדר גמור לא נראה לי שזה יהרוס לי בלי אחריות...

RoieL

New member
נצל"ש

כבלים- אני חושב צריך לקנות כבל ורציתי לקבל המלצות- תגידו כמה שתגידו שזה נושא שולי, שומעים הבדל בין כבל של 20 שקל לאיזה קבל יקר ששמעתי במיוזיק סנטר. חבל לי להרוס את הסאונד של הגיטרה והמגבר שאני אקנה [כנראה הקלאסיק 30] עם כבל עלוב.. אני מחפש כבלים עם איכות טובה ומוליכים טובים, כמה שיותר עבה ועמיד, ובמחיר לא מאוד גבוהה [אם יש חיה כזו]. ומכבלים של עד 150 ש"ח, מי הכי מומלצים?

doc monti

New member
הכי זול להכין לבד

תקנה כבל של קלוץ לה גראנג' באורך שאתה צריך (13 שקל למטר נדמה לי) ותקנה מחברים של נויטריק או דומים. צריך לעבוד טוב מאוד, וזה יוצא פחות מחצי מחיר מכבל מוכן.

RoieL

New member
סבבה

ראיתי כאלה במיוזיק סנטר. רק שאלה- זה עובד על הלחמות או על "הלבשה" של ה"זכרים" על הכבל?

RoieL

New member
או שזה היה בחלילית?

אני לא מוצא את זה משום מה..

doc monti

New member
הנה

כבל ופלאגים שמעתי שגם כבלים של קורדיאל הם טובים, אבל אני לא יודע איזה דגם ספציפית יתאים לגיטרה. הפלאגים בלינק הם חיקוי של נויטריק, המקוריים יעלו לך משהו כמו 12-15 ש"ח לאחד, אבל צריך ללכת לסנטרוניקס בבני ברק בשביל זה. (אני חושב שהחיקוי הוא די אותו הדבר, אותו מנגנון נעילה וראש מסיבי).

RoieL

New member
המון תודות

השבוע אני אקפוץ למיוזיק סנטר, שוב תודה!

למעלה