שאלה על כעס

יניבל1

New member
שאלה על כעס

האם כעס מושך עלול לפגוע באינטיליגנציה של הבן אדם? או שההשלכות הרפואיות שלו הן על מקומות אחרים בגוף?

niki268

New member
כעס אחד הדברים הכי גרועים לאדם

הוא מושך שליליות,מרחיק כל דבר טוב שבך ומסביבך,גורם לעשות דברים לא טובים מרחיק את החוכמה ,גורם לכאבים בגוף,מביא מחלות , אתה אוהב כעסנים? אף אחד לא אוהב ולא רוצה כאלו לידו אמת?!

אני לא יודעת לגבי ההשפעה הפיזיולוגית אבל על

הנפש הוא בטוח משפיע, כי כשאנחנו כועסים אנחנו הופכים להיות פאסימיים, אנשים לא נהנים בחברתנו ומתרחקים וזה משפיע עלינו ומאחר והקשר בין הגוף לנפש חזק- זה בהחלט משפיע על הגוף. אני למשל כשכועסת, אבל ממש כועסת על משהו, ישר הבטן שלי תכאב ואני ממש ארגיש רע.

EdisonGirl

New member
אכן שמעתי שמוטב שלא לאכול שעתיים לאחר כעס

הכבד, שמטפל ברעלים שנכנסים דרך הפה (אוכל), גם אחראי לויסות הכעס, ולכן האוכל לא יתעכל טוב כשכועסים.

כעס הוא אנרגיה

לפי דעתי והבנתי כעס הוא אינו דבר טוב והוא לא רע. כעס הוא כעס. בסך הכל אנרגיה ומה שהופך את האנרגיה הזאת ל"טובה" או "רעה" הוא מה אנחנו בוחרים לעשות עם הכעס. הכעס מזיק כאשר הוא גורם לך לפעול באלימות כלשהי כלפי עצמך או כלפי אחרים. אבל אם אתה משתמש באנרגיה הזאת כדי לעשות דברים חיוביים, לפעול ו/או להיות אסרטיבי יותר זה מבורך. אני למשל יודעת על עצמי שכאשר אני כועסת, אם אני פשוט מקללת או נוהגת בתוקפנות אחרת זה מתיש אותי פיזית. אבל אם זה גורם לי לעבוד יותר מהר וביותר ריכוז, גורם לי לעשות דברים חיוביים כמו פעילות גופנית, שירה או לסדר את החדר (כן, כן!) אז הכעס הוא מבורך.

niki268

New member
קללות לעבר אמא?אסור יקירי זה חוזר אליך,אתה לא

לאהוב אותה אבל חיב לכבד אותה,

למעלה