שאלה על הסקיל: Hero's Will

צ ל י ל 8

New member
שאלה על הסקיל: Hero's Will

האם משיגים אותו גם היום עם כניסה למפה מיוחדת שצריך בשבילה מיני פיאנוס? האם מיני פיאנוס אחד יספיק לי כדי להשיג 40 דרופים שצריך שם? ומה הסקיל הזה עושה? רק שומר על SEDUCE? הוא שונה אחרי הג'מאפ או אחרי ה-BB? קצת מידע על הסקיל ועל איך משיגים אותו יעזור לי מאוד. וכמה הוא חשוב כדי לשים בו נקודות? תודה

Don Nirtin

New member
השאלה הזו מיותרת../images/Emo267.gif

מכיוון שהסקיל הזה נמחק.. לא קיים יותר.

Don Nirtin

New member
ובמידה ויצאתי עמה והוא לא נמחק../images/Emo267.gif

אז כן, זה מציל אותך ממצבים לא פשוטים כגון SEDUCE... לדעתי תשאירי אותו סקיל אחרו כי הוא לא כזה שימושי בעליל.

צ ל י ל 8

New member
יצאת עמה כי לדעתי הוא נמצא גם נמצא

ואני לא בטוחה שצריך להשאיר אותו אחרון כי הוא יעיל בבוסים.
סמדר? (מקווה שאני בעצמי לא יצאתי פיתה
)

Don Nirtin

New member
חזרתי ובדקתי ברשימת הסקילים../images/Emo267.gif

ואכן, הסקיל הזה נמחק.

../images/Emo2.gif

יש לכם מזל שאני מחוברת נון סטופ. פורצים למלללאאאאא חשבונות ותיקים וטובים בכל הסביבה הקרובה שלי ! זה פשוט מגיפה. ופורצים לשחקנים שמכירים את כללי ההתנהגות במשחק..... אז אני לעולם לא מנותקת.

אף אחד לא יודע

אבל בשבועיים האחרונים המון חשבונות של שחקנים ותיקים מאד וטובים נפרצו בסקניה. ממש בסביבה הקרובה שלי ! זה לא סתם בגדר סיפורים רחוקים וזה לא אנשים שנתנו פרטי חשבון או עשו שטויות כלשהן. כל יום נופל שחקן או שניים. ממש נורא. יש שמועות שהאתר של נקסון לא בטוח. יש שמועות שההאקרים הם סינים. זה לא קשור ל MTS.... אף אחד לא יודע כיצד הם פורצים....

צ ל י ל 8

New member
זה כ"כ עצוב. למה?

היום להגיע לרמה 200 זה לא כמו פעם לפני ה-BB, אז זה בטח לא בשביל הדמות. בעבר הרחוק היו פורצים לדמות מסויימת כי פשוט היתה ברמה גבוהה. אנשים אשכרה היו קונים דמות בעבודה רביעית. אני משערת שהחשבונות שנפרצו היו של כאלה שמחזיקים ציוד ששווה המון. זה כ"כ עצוב לשמוע בכל פעם מחדש שיש אנשים שההתחשבות שלהם בזולת שואפת להיות מתחת לאדמה. זה החינוך שהם מקבלים בבית? לגנוב בצורה כזו שפלה? זה לא נוב-טרייד, זו גניבה וחדירה לפרטיות. אין יותר מזה

זה טוב נגד כל האבנורמל סטטס

ומיני פיאנוס אחד לא יספיק לך .... אולי 5 ..... או שכדאי לך לקנות X2 דרופ אבל גם אז לא יספיק לך אחד.... בסקניה מוכרים את המיני פיאנוס ב 40 מיליון אחד.... מזל שיש עלי 4 שמורים בשביל ה DS שלי.....

צ ל י ל 8

New member
40 מיל אחד? ../images/Emo2.gif גררר

איכשהו מהצצה קצת בפורומים הבנתי שלקח לאנשים מינימום 4 מיני פיאנוסים והם נכנסו עם X2 דרופ. שווה לי לעשות את הקווסט הזה עכשיו או בשלב מאוחר יותר? ופעם אחת ולתמיד, למה הם מתכוונים אבנורמל סטטס?

miss_t

New member
לגבי הסקיל

ראיתי סרטון ביוטוב או שקראתי כתבה בבאסיל על מישהו שאומר שהוא לא מצליח לסיים את המשימה.... אחרי פאץ BB גם לי יש אותה

צ ל י ל 8

New member
השאלה אם נקסון תקנו את זה מאז

האמת שאני ממש מתעצלת לעשות אותו, רק בגלל שצריך את המיני-פיאנוס וצריך X2 דרופ.

אם את לא הורגת בוסים את לא צריכה את זה

כמו לניר למשל שזה לא ממש חשוב.... הסקיל הזה חשוב רק למי שהולך לבוס ראן אם את לא הולכת (פעם כתבת שזה בכלל לא חשוב לך) אז את יכולה לוותר לעצמך על הסקיל הזה.....

Hasselblad

New member
אני עוד לא העלתי אפילו נקודה אחת בסקיל הזה

אבל מצד שני אני שומרת 5 נקודות שאם אלך לנסות HT אשים בו את הנקודות...

תזכירי לי כמה ה AVOIDABILITY שלך?

אני משתמשת בסקיל הזה המון. זה הציל אותי ב בכאוס זאקום, בPB וב HT לא פעם..... כאוס זאקום עושה המון SEDUCE..... ולרוב זה SEDUCE ואז 1.1 ..... בשביל לגמור אותך לגמרי.... וכשאין לי סבלנות אני משתמשת בזה בליקה.

השאלה לאילו בוסים את הולכת?!

אולי הלכת לבוסים כשהיה להם באג שהם לא תוקפים - כמו כאוס HT..... אם תלכי לכאוס זאקום, HT או PB באופן קבוע עכשיו כשאין להם באג, אני בטוחה שתשתמשי בסקיל הזה.

Hasselblad

New member
תראי אני לא ממש עושה אף אחד מהם קבוע

אבל בתקופה שהייתי הולך עם חברים ל HT ב PB לא הרגשתי בחיסרון של הסקיל... אני מניחה שלעובדה שאני גנבת שיש לי מלא AVOID ושיש לי מלא סקילים שקשורים להתחמקות יש קשר לעובדה שאני פחות מקבלת SED.... מה שכן כל הפעמים האלה זה היה בקבוצות דיי גדולות אולי אם הייתי הולכת בקבוצות קטנות הייתי צריכה אותו יותר.... כמו שאמרתי אומנם עדיין אין לי בו נקודות (אגב לפני ה BB כן היה לי אבל רק בגלל הסקרנות) אבל אני כן שומרת את הנקודות למקרה שאגלה שאני כן צריכה אותו וזה בגלל שאני יודעת שלאחרים הוא כן משמעותי.... בקיצור ביום שאני אמות מ SED בבוסים אני אשים בו נקודות

למעלה