שאלה על הומאופתיה

רונתי

New member
אנחנו ניסינו במכבי

עלה המון כסף, למרות הביטוחים המשלימים, זה פעם בחודש אצל הרופא, תרופות(בצורת טיפות כל בוקר ואחרות כל ערב) ופעם בשבוע שיאצו. מה אני אגיד לך, מתוך חצי שעה, עשרים דקות המטפל בשיאצו ניסה לתפוס את הבן שלי, בעשר דקות הנותרות הוא לחץ ועיסה , הרופא היה כל פעם ממש המום מזה שאין התקדמות כי כבר היה צריך לראות משהוא, עד שהחלטנו שיש שימושים טובים יותר לכסף ולזמן שלנו ושל הילד מאשר לבזבז על משהוא שפשוט , כאילו הוא שתה מים.

דליה.ד

New member
מיכל שלום../images/Emo140.gif

גם אני אמא ולמעשה יש כאן די הרבה אמהות וכולנו הלכנו ברהבה דרכים - חלקן לא סלולות - כדי לחפש פיתרון לעזור לילד שלנו. אני מאותן אמהות שמידי פעם נופלת קורבן (עדיין, אחרי כל כך הרבה שנים!) לכל מיני הבטחות קסומות איך תוסף מזון מסוג מסויים יועיל, ואיך הליכת שמיניות תגאל אותו מייסורי הadhd ואיך טיפות מסויימות יעזרו לו להקשיב בכיתה ו"ירגיעו" אותו ואם אני אשים לו מגנטים בנעליים ובמיטה (!) הוא בכלל יהיה מלאך עלי אדמות.... עשיתי את כל זה! הייתי שם! ניסיתי הכל! למרות זאת - עם ילד כה צעיר - עדיין לפי דעתי אין להתחיל בטיפול לפני שבונים עבורו סביבה הולמת ומתאימה שתעזור לו לתפקד יותר טוב. אם תרצי עצות ממוקדות אני מוכנה להסביר.

zivadina

New member
../images/Emo39.gifאי אפשר להגיד לעוגה בתנור: נו!

זה משפט חכם שלמדתי משרון שני-גונן. כנראה שכולנו צריכות לעשות את דרך החתחתים שלנו כדי ללמוד משהו, לעבד ולהפנים. בדרך אנחנו שואלות המון אנשים, שחלקם מבלבלים אותנו וחלקים נותנים לנו עצות אחיתופל וחלקם מובילים אותנו לפתרון, ובדרך אנחנו מכניסות לגוף שלנו או של ילדינו כל מיני תרופות "טבעיות" או הומאופטיות שלא עוזרות או משפיעות לרעה. גם אני הייתי צריכה לקבל שיעור בסובלנות (שבט, שוב סליחה!) בימים אלה. אני חושבת שכל אחד יכול לנסות כל דבר, אבל לא להציג את שאר ההורים כאן כפחות או יותר טובים. כלומר, פשוט לשאול ולהתעניין ובעיקר לשתף מנסיוננו, אבל בשום פנים לא להיות שיפוטיים כלפי אלה שניסו וכלפי אלה שלא ניסו. איך אמר הפסיכולוג של דליה? אנחנו צריכות להיות אמהות טובות דיין. ואת זה אנחנו משתדלות לעשות כל הזמן.

עם הומאופט טוב, זה כן עובד

אני לקוי קשב וריכוז משולב עם דיסלקציה, ואני כיום דוקוטוראנט שעוסק במחקר בתחום זה של ADHD בהקשר לסטייה חברתית ועבריינות. אני עצמי מטופל בהומאופטיה וזה מאוד שיפר אצלי את רמת הריכוז. חשוב לזכור, שאת בוחרת הומהופט, תבחרי הומהופט קלאסי ולא משהו ולא מטפל אלטרנטיבי שמטפל ברתופות הוהמאופטיות, זה לא אותו דבר. כאשר התרופה שלך נמצאה, זה משנה את איכות החיים פלאיים. גיל מאור

דליה.ד

New member
הפסיכולוג שלי???

ברונו בטלהיים נפטר לפני שנולדתי....

zivadina

New member
אולי תספר לנו עוד, אוריתאורית

גם על הטיפול שאתה מקבל וגם על המחקר? אשמח מאוד לדעת עוד עליך. ו...ברוך הבא אלינו!

עשר ענת

New member
הומאופתיה

מניסיוני הדל עם בני בן ה-8 ,לא דרך מכבי אך בהחלט רופא "מומחה" להומואופתיה של ילדים, הטיפול לא עזר . נכון שהייתה רגיעה יחסית במהלך 1/2 שנה אך לאחר מכן הייתה הדירדרות מהירה שהביאה למתן רטלין . ופשוט חבל על כל מילה ועל הזמן שעבר ללא רטלין. מציעה לך לנסות. אך קחי בחשבון שלא תמיד עוזר. כמו כן הרטלין הוא בעל השפעה מיידית ואלו תרופה הומואופתית לוקח זמן עד להשפעתה .

למעלה