שאלה על הדרמה Don't Hesitate מישהו ראה אותה? המלצות רעות\טובות ? כדאי לראות?
T TheBalladOfShani B New member 24/7/12 #1 שאלה על הדרמה Don't Hesitate מישהו ראה אותה? המלצות רעות\טובות ? כדאי לראות?
E etisepi New member 24/7/12 #2 יש שאהבו ויש שלא אני מאלה שלא דרמה ארוכה נמתח כמו מסטיק משחק ממש לא משכנע נשברתי בפרק 47 צפוייה מדי שוב אבל יש כאלה שכן אהבו אותה הפרקים רצים ממש מהר אבל יש הרגשה שהיא כבר תגיע התפנית והעלילה תשתפר אבל לי זה לא קרה
יש שאהבו ויש שלא אני מאלה שלא דרמה ארוכה נמתח כמו מסטיק משחק ממש לא משכנע נשברתי בפרק 47 צפוייה מדי שוב אבל יש כאלה שכן אהבו אותה הפרקים רצים ממש מהר אבל יש הרגשה שהיא כבר תגיע התפנית והעלילה תשתפר אבל לי זה לא קרה
N nurit224 New member 25/7/12 #5 אני מאוד נהנתי ממנה וממליצה עליה דרמה טובה מאוד עם צוות שחקנים מקסים טהעלילה מאוד מעניינת למרות שלפעמים ההרגשה היא שזה נמשך כמו גומי, אבל בכל מקרה שווה צפייה
אני מאוד נהנתי ממנה וממליצה עליה דרמה טובה מאוד עם צוות שחקנים מקסים טהעלילה מאוד מעניינת למרות שלפעמים ההרגשה היא שזה נמשך כמו גומי, אבל בכל מקרה שווה צפייה
G galitd7 New member 26/7/12 #6 דרמה שווה צפייה אבל חייבים לקחת ריטלין דרמה ממש טובה עם הרבה עצבים (נוו ישראלים לא ?) לצפייה חייבים ריטלין וקצת נמרחת מידי
דרמה שווה צפייה אבל חייבים לקחת ריטלין דרמה ממש טובה עם הרבה עצבים (נוו ישראלים לא ?) לצפייה חייבים ריטלין וקצת נמרחת מידי