שאלה על דייג בוס

dsa100

New member
שאלה על דייג בוס

אני מעונין לקחת את אחיני בן ה 4 לדייג בוס באזור נתניה, בדר"כ אני הולך לדוג בחוף הרצל אולם השובר גלים שם קשה לתיפוס לילד בן 4 , כמו כן שאם שיש גלים זה די מסוכן. יש באזור מקום יותר קל לגישה למים? תודה רבה מראש

dsa100

New member
נסיון אחרון ...אף אחד לא מכיר מקום כזה או ..

שאולי לא קיים?

m e n d o z a

New member
אהלן dsa100 יש פה אנשים שמכירים כל סלע

בים, חכה שהם יתעוררו או יתפנו למחשב ויענו לך. אני זוכר את ההודעה שלך מלפני כמה ימים והתפלאתי שלא ענו. תשאיר את ההודעה כמו שהיא ואל תפוצץ בהודעות- ומחר תבדוק שוב. מקווה שתזכה לתשובה מהר ככל האפשר.

ל-dsa100 , אני לא הייתי לוקח ילד בן 4 לדוג

בים , ישנם מקומות המיועדים לכך כמו פארק דייג , ישנו מקום נחמד מאוד בקיבוץ מעיין צבי או במושב בית עובד , בדיג בוס צריך לעמוד על סלעים וזה מאוד מסוכן לילד בן 4 .אם בכל זאת אתה מעוניין לדוג יחד איתו בים רצוי מהחוף עם מקל בולונז או מקל לדייג חוף .

טוב אני אגיב אבל תבטיח לא לכעוס

הבת שלי הגדולה מלאו לה 9 שנין השנה. תמיד לקחתי אותה לים. באופן כללי אם הייתי קרוב המשפחה שלך לא הייתי בחיים מרשה שתקח את בתי לים, משום שזה מחייב אחראיות גדולה. בכל מקרה מגיל 4 עד היום הי אלא יכולה לדוג באופן עצמאי. יש לה נסיון במרמרים, אכילות וגם במשיכת סבידות. שים לב תמיד בים רגוע ותמיד היא יושבת על כיסא ואני תמיד צמוד אליה וזה אני שמבצע ההטלות והזריקות. אז כך שלדעתי לא משנה לאן תילך, זה אומר שאתה לא דג אלא יושב לידו וצמוד. שניים, אל תעשה את זה משום שזו אחראיות גדולה. בשביל החוויה אתה יכול לקחת אותו לבריכת דייג. מצטער שזו דעתי והיא קיצונית.

aegent1

New member
נורמלית בהחלט ולא קיצונית

ילדים בגיל זעיר, אסור שיטיילו על שוברי גלים או על קיף חלקלק. ילד מחיק הרבה יותר מהר ממבוגר, ובנפילה אחת לא נכונה, אתה יכול לקבל חזרה ילד או ילדה עם פגיעת ראש חמורה ביותר. על כסא בחוף - כן עם מקל בולונז מהחוף - כן על שובר גלים - לא על ריף רטוב / חלק וכו' - לא

dsa100

New member
תודה על התגובות..

בסוף בהחלט לקחתי אותו לים .. רק הלכנו לאסוף צדפים :) לקחתי את העצות ואכן נתחיל בשנים הקרובות בפארק דיג. תודה לכולם

dsa100

New member
טוב מצאתי מקום חמוד

קיבות ניץ דוד , (ליד הסחנה) משכירים חכה קטנה, ודגים דגיגים קטנים (6-7 ס"מ) על פיתיון תירס. הילד נהנה מאוד וגם לי היה נחמד. כל הדגיגים חזרו המימה בשלום. מומלת לילדים

למעלה