עוד לפני שענית בכל אופן אם הם הציאו להחתים אותך זה לא מדד לכך שיש לך פוטנציאל לדגמן, הם מחתימים כל אחת אם באמת יש לך את זה (ואת מוזמנת להעלות פה תמונות שלך לקבל חוות דעת) אז לכי לסוכנות רצינית ולא למיי פאקינג אס מודלס
והבוק שהם יעשו לך במידה ותחתמי לא שווה אפילו 2 שקל!!!
לרשום גיל וגובה וניתן לך חוות דעת לגבי התאמתך לתחום, אם את לא מעוניינת עלות לפורום תמונות האימייל שלי מופיע בחתימה האישית ואת יותר ממוזמנת לשלוח תמונות בצירוף פרטים.
דיברתי עם סוכנות פרופשיונל אז הם אמרו לי שאני צרכיה 30 -40 כרטיסי דוגמן ( הראו לי ) ואמרו שזה מעין כרטיס ביקור בשבילי ... לצלמים , הפקות וכו'.. ו500 שקל זה למעבדה שמוציאה אותם ... ושאם אני צריכה בוק הם יממנו לי .. ואם בעתיד אני אצטרך עוד כרטיסים כאלה הם יממנו לי .. אני לא מבינה כל כך מה הולך פה , פעם ראשונה א נישומעת על כרטיס דוגמן
אם תריצי חיפוש (אם אפילו תסתכלי על העמוד הנוכחי בפורוםם) תמצאי שהבחור, גם אם יכול לספק לך עבודות דוגמנות (לא התעסקתי איתו אף פעם, אז אני לא יודעת), מטריד את רוב הבנות שאיתן הוא עובד. גועל נפש.
אבל עדיין מעניין אותי הכרטיס דוגמן הזה .. ( וברור שפה יש מעורבות של ההורים ואני לא הולכת לבד לשם ! - לא ניראה לי שכאשר אני אבוא עם אמא שלי ואבא שלי הוא ינסה להטריד )...
כרטיס דוגמן הכוונה לקארד. מוציאים לך 30-40 קארדים שאיתם את הולכת לאודישנים בנוסף לבוק ומשאירה בכל אודישן קארד אחד, כל פעם שנגמרים הקארדים מוציאים חדשים. לא יצא לי להיתקל בסוכנויות שעובדות בלי קארדים.......
../images/Emo45.gifידעתי כי גם לי הציעו אותו הדבר חח
הבוק לא שווה כלום.. לכן לא חתמתי בכלל ואם אני עושה בוק אצל צלם שאני בוחרת בלי קשר לסוכנות, הסוכנות תקבל אותי עם הבוק אבל היא לא תספק לי עבודות אלא קודם לבנות שכן שילמו להם על הבוק או כאלה שצריכות להחזיר כסף בעבודות שלהן ורק בסוף אם נשארו עבודות- קוראים לך..