בעצם שאלת סקר קטנה ולא מהאישי שלי אלא לשמוע דיעות. גבר ואישה אוהבים היא אוהבת עד הירח וחזרה הוא אוהב עד טימבקטו וחזרה אהבה שונה אולי קצת אחרת והשאלה שלי היא מה אתם מעדיפים לאהוב בטירוף או שיאהבו אתכם בטירוף כי הרי תמיד יש הבדל בין אהבה של אחד לשני יום נעים לכולם
אידיוטי במלוא מובן המילה,המשוואה או ההנחה,שזה ליד זה נמצא...רק לקצר תהליכים נפלה היא המילה בפור,אז מה אם לכל אחת פרשנות משלעצמה,אני,לחופש נולד,לא מוגבל בכאלו כללים...
יש שתי אופציות ולא יודע מה לבחור אחת איגואיסטיט ואחת נו כזה להעביר את החיים חשוב לי להרגיש חשוב לי לדעת שהצד השני מרגיש ולמדוד אהבה קצת קשה. או שבכלל בילתי אפשרי אם אישה נותת לך את כל כולה. זה אומר שאתה האהבה שלה? לא חושב. זהו אני תבלבלתי מקווה שאתה תבין אותי יותר ממה שהבנתי אני או שתשים אותי בקולות הצפים
אהבה מטורפת עלולה להביא איתה גם שנאה מטורפת מה שאומר שנקודת האמצע שלי בין הירח לטימבוקטו יוצאת איפשהו בבית קפה תל אביבי נעים ושם, על כוס מיץ גזר עם קובית קרח ומזגן יעיל במיוחד אשמח לקבל את פניה. כן, הייתי כבר בירח חסר נשימה מטימבוקטו חזרתי בלי כוחות ברכבת של מראקש אקספרס ועכשיו, כשאני יושב בבית הקפה הקטן שלי והחיבוק מגיע בעוצמה הנכונה העולם נראה לי חם ומזמין ובעיקר - אפשרי.